ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Παραιτείται Από Βουλευτής Η Ελένη Αυλωνίτου…

..κι αξιοποιείται στη θέση προέδρου του νεοϊδρυθέντος Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ)!
Μετά την παραίτηση του αστροφυσικού Σταμάτη Κριμιζή που έχει συνδέσει το όνομά του με τα πιο σημαντικά προγράμματα της NASA κι επειδή ο ελληνικός λαός θα πληρώσει και ένα πρόγραμμα 11 μικροδορυφόρων ύψους 23,9 εκατ. ευρώ, για να διασφαλιστεί το κύρος κι η διαφάνεια και απειδή η βουλευτής δήλωσε πως έχει πάρει και «διδακτορικό το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA», προκρίθηκε από την…κυβέρνηση αυτή η άριστη επιλογή.

Η σύγχρονη Ελλάδα της «πρώτη φορά αριστερά», των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων. Ενα βράδυ του Καρανίκα στο… drag show σε ένα δρομάκι κάθετο της Συγγρού, με τρανσέξουαλς!
Αρχικά για τη θέση επιλέχθηκε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, ο αξιότιμος κ. Καρανίκας, αλλά διεθνείς υποχρεώσεις και φόρτος εργασίας τον έκαναν να ευχαριστήσει τον κ. Παππά, αλλά να αρνηθεί τον διορισμό του.
Η χθεσινή δήλωση της «όμορφης και μορφωμένης» κατά δήλωσή της κας Αυλωνίτου ήρθε ως μάνα εξ ουρανού…

loading...

5 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Παραιτείται Από Βουλευτής Η Ελένη Αυλωνίτου…

  1. AAAAXA XA XA XA ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΕΚΛΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  2. Παρά τις διάφορες φωνές περί του αντιθέτου, οι ΣυριζΑνελ εφαρμόζουν πλήρως αξιοκρατικά κριτήρια !!!!
    Τοποθετούν το UFO στην φυσική του θέση ώστε να μπορει να τσιρίζει και να συνεννοείται άνετα με όλα τα UFO που θα αυτή η "προοδευτική" και "αριστερή" κυβέρνηση συνεργάζεται !!!
    Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν τον επόμενο στην σειρά "αριστερό" που περιμένει την συμμετοχή του στο φαγοπότι και επιπλέον:
    α.- δεν κόβουν το "ψωμί" της φουκαριάρας της "μορφωμένης" "Ελενίτσας" που περιδιάβαινε τους δρόμους του Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας, Λαμπρινής διαλαλώντας την "προοδευτική" πραμάτια του συναφιού της
    β.- εξασφαλίζουν το μέλλον του κοριτσιού με έναν παχυλό μισθό, γιατί αν ξαναβγεί να διαλαλήσει την πραμάτια της στην περιοχή που την ανέδειξε θα εισπράξει σάπια ντομάτα και κλούβιο αυγό που θα βάλει και στην τσέπη !!!

    Αγαπητό τσιριχτό UFO, …..
    συγνώμη…. αγαπητή αριστερή προοδευτική Ελενίτσα :
    η περιοχή του Γαλατσίου, Λαμπρινής, Νέας Ιωνίας που σε ανάδειξε περιμένει με αγωνία την πρώτη σου εμφάνιση στους ίδιους δρόμους, λαικές αγορές, μαγαζιά κλπ για να σε τιμήσει όπως πρέπει !!!!
    Το μόνο που πρέπει να κάνεις πριν την εμφάνισή σου ειναι να ξυρίσεις το μούσι σου στο πηγούνι !!!! Μετά από τόσα τσιτώματα στην μούρη αυτό τουλάχιστον οφείλεις να το πράξεις !!! Γνωρίζεις ότι τα πολλά τσιτώματα του δέρματος στην μούρη ανεβάζουν την τριχοφυία της ευαίσθητης περιοχής από κάτω – επάνω….
    Και φρόντισε να εμφανιστείς με καπέλο και ροζ συνολάκι………… δεν θα φαινονται και οι ντομάτες πάνω του !!!!

  3. ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ..!..ΜΟΝΟ ΩΣ…UFO ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙ.

  4. ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΕΨΕ

  5. 10,59π.μ. ΕΙΣΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΛΟΝΟ ΠΟΣ Η ΕΛΕΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΑΠΟΛΙΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΤΕΛΙΟΣΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΥΝΕ ΑΣΤΟΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟ ΞΕΡΗ ΑΥΤΗ Ο ΠΑΠΑΣ κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟ ΜΕ ΕΥΘΗΝΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.