ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ στην συνεδριακή αίθουσα του Δήμου Χαλκιδέων την Τετάρτη.

Μεγάλη επιτυχία στη Χαλκίδα!

Η παρουσίαση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ την Τετάρτη το απόγευμα στο κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του Δήμου Χαλκιδέων, επιβεβαίωσε τη δυναμική της Παράταξης, καθώς και τη σταθερή διαμόρφωση της ζωτικής πολιτικής έκφρασης που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες.

Άτομα όλων των ηλικιών και από όλους τους κοινωνικούς χώρους προσήλθαν και άκουσαν τις πολιτικές θέσεις και τις προτάσεις της Παράταξης για την έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη κρίση.

Η επικοινωνία των ομιλητών με τους πολίτες της Χαλκίδας και οι τοποθετήσεις-ερωτήσεις που ακολούθησαν, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την σταδιακά ανερχόμενη δυναμική αντίδρασης στην σύγχρονη πολιτική, οικονομική και πνευματική κατοχή της Ελλάδος.

Η Χαλκίδα δείχνει το δρόμο για την συνέχεια του αγώνα. Προχωράμε!

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα • Τηλ. 2103645335 •

www.eleftheripatrida.gr • : Ελεύθερη Πατρίδα : Elefth_Patrida

loading...

1 thought on “ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ στην συνεδριακή αίθουσα του Δήμου Χαλκιδέων την Τετάρτη.

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΠΡΟΗΔΟΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ! κ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΙ ΤΕΣΕΡΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΟΜΑΣΟΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΥΤΕΣ ΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΗΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΒΡΑΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ κ ΟΙ ΗΔΡΗΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΠΡΟΗΔΟΠΙΟ ΝΑ ΜΙΝ ΠΑΓΕΝΕΤΕ ΣΤΗΣ ΣΗΝΓΚΕΤΡΟΣΟΙΣ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΗ ΠΑΓΗΔΕΣ ΠΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.