Μπακογιάννη επιλεκτική είναι η μεγαλοψυχία σου;

Και εμείς διαφωνήσαμε με τον παππού σου συμφεροντολόγε, (που μόνο λάθη έκανε , για τους πολλούς όχι για τους λίγους και την οικογένεια του),  αλλά βγήκαμε όταν πέθανε και είπαμε να αναπαύεται χωρίς αφορισμούς ούτε με εγκώμια .
Αυτό είναι   ψυχικός πολιτισμός και όχι συμφέρον.

Κατάλαβες πολιτική αλητεία;

Μετά βλέπουμε ότι η μεγαλοψυχία σου είναι επιλεκτική εξασφαλισμένε. Δεν ακούσαμε να ζητήσεις συγγνώμη από πολιτικούς που αγαπούν την πατρίδα και αδίκησε ο παππού σου και η μαμά σου. Τζιζζζ εκεί καίει εεεε; Ούτε λέξη για αυτά <<μεγαλόψυχε>>!!  Δεν ακούσαμε να ζητήσεις συγγνώμη όταν η μαμά σου πήγε το απόγευμα του δημοψηφίσματος να κανονίσει  με τον Τσιπρα να διώξει ότι δεν της άρεσε και να καταστρέψει τη χώρα.  Δεν έχουμε συμφέρον  από εκεί  και δε δείχνουμε μεγαλοψυχία  μπλοκαρισμένε; Ντροπή σου!

 Ούτε τη ψήφο σου δε θα βρεις. Θα τρως απτά  έτοιμα, τα δικά μας δηλαδή. Οπότε πήγαινε στο ΚΚΕ που ανήκεις μη κάθεσαι για τους μισθούς. Υπάρχουν άξια παιδιά και χρήσιμα που δεν πιστεύουν άλλα και δε χρησιμοποιούν άλλους για το κέρδος.  Έχουν εντιμότητα. Τη ξέρεις τη λέξη; Στην έμαθε η μαμά σου;

loading...

1 thought on “Μπακογιάννη επιλεκτική είναι η μεγαλοψυχία σου;

  1. https://olympia.gr/2017/10/20/κώστας-μπακογιάννης-ο-κόσμος-έχει-

    Κώστας Μπακογιάννης “Ο κόσμος έχει σιχαθεί τους επαγγελματίες πολιτικούς ή τους κληρονομικώ δικαίω άρχοντες”

    Για την οικογένεια Μητσοτάκη καιτην μάνα του τη Ντόρα Μπακογιάννη τα λέει ?

    http://www.ksipnistere.com/2017/11/blog-post_904.html

    (Σε αυτούς τους ανθρώπους ποιος θα ζητήσει συγνώμη κυρία Μπακογιαννη, Εγώ ή Εσείς!!

    Γεία σας θα ήθελα σαν απλός πολίτης να επισημάνω κάποια πράγματα με το όνομά τους. Φυσικά κάθε απώλεια ενός ανθρώπου μας, πατέρα, η μάνα, γιος, η κόρη, από χέρι τρομοκράτη είναι καταδικαστέα και πρέπει να τιμωρηθεί.
    Φυσικά μεγάλος θόρυβος βλέπω γίνεται για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη κουφοντινα. Και ερωτώ εγώ τώρα που δεν έχω μπάρμπα στην Κορώνη δεν έχω τα εκατομμύρια δεν έχω οφ σορ εταιρείες δεν έχω τίποτα ούτε του πουλιού το γάλα για να ανταπεξέλθω στις μνημονιακες σας προσδοκίες έτσι ώστε ο φτωχός φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος.Να έχουν οι αυτοκτονίες τριπλάσια ποσοστά από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Αυτούς τους ανθρώπους ποιος θα τους ζητήσει συγνώμη που χάσανε πατέρα η μάνα, λόγο των μνημονιων που ψήφιζε η κυρία μπακογιαννη και θα συνεχίσει να το κάνει αν βγει κυβέρνηση. Με ρώτησε η κόρη μου μπαμπά ποιος είναι αυτός που βγήκε από την φυλακή και την λέω κόρη μου είναι ένας τρομοκράτης που σκότωσε πριν πολλά χρόνια ένα πολιτικό πρόσωπο. Θέλετε να μάθετε τι είπε η κόρη μου. Εσένα Μπαμπά που σε παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο από τις τράπεζες κάθε μέρα από εισπρακτική εταιρεία κάθε μέρα χαρτιά χαρτιά για ένα σπίτι που με κόπους αίμα και ιδρώτα έχουμε κάνει. Φυσικά να πληρώσω αλλά πως να πληρώσω από την στιγμή που μπήκαν τα μνημόνια στην ζωή μας που είχαμε αξιοπρέπεια τότε, είχαμε δουλειά είχαμε λεφτά από την δουλειά μας και όχι δουλειές έτοιμες με εντολή του μνημονίου αφορά αυτό πολιτικά πρόσωπα και γύρω συγγενείς από αυτούς. Τους ανθρώπους που αυτοκτόνησαν τους ανθρώπους που τους πήραν τι σπίτι και μένουν στο κρύο με τα παιδιά τους, τους ανθρώπους που κάηκαν με τα παιδιά τους μέσα σε ένα σπίτι από σόμπα η μαγκαλι βλέπεις ήρθε η ανάπτυξη με το μαγκαλι εν έτη 2017,και άμα καθίσω να γράψω πόσες ζωές χάθηκαν λόγο μνημονίου δεν πρόκειται να τελειώσω ποτέ, αυτούς τους ανθρώπους κυρία μπακογιαννη ποιος θα τους ζητήσει συγνώμη,οταν εσείς προσωπικά ψηφιζατε το μνημόνιο και γνωρίζατε τις επιπτώσεις που θα έχει στον ελληνικό λαό, ποιος θα τους ζητήσει συγνώμη, εγώ που δεν έχω την κεφαλί κλείνει η εσείς ή ίδια που είστε αυτόχειρας με υπογραφές δικές σας να έχουμε απώλειες συνανθρώπων μας από την ψήφιση των μνημονιων σας. Αυτούς ποιος θα τους πει ένα συγνώμη να βγει και να πει, ναι κύριοι εμείς φταίμε. Αλλά βλέπετε εμείς δεν είμαστε δημόσια πολιτικά πρόσωπα. Και εμείς χάσαμε ανθρώπους δικούς μας, αλλά εσείς βλέπετε ξεπερνατε εύκολα ένα φόνο. Σας παρακολουθώ από τότε που χάσατε τον συζηγο σας. Για αυτούς τους ανθρώπους πιστεύετε εσείς ή ίδια δεν φταίτε. Μιλάω προσωπικά για εσάς κυρία μπακογιαννη που φυσικά στην σκέψη όταν έρχεται ο άνθρωπος που χάσατε δικαιολογημενα βγαινεται και μιλάτε με μίσος. Φυσικά και θα συμφωνήσω χάσατε τον άντρα σας, Τα παιδιά τα μικρά ποιος θα τα πει συγνώμη για τις υπογραφές υπέρ του μνημονίου που βάζατε τότε και σήμερα αν βγείτε κυβέρνηση. Ποιος θα τα ζητήσει συγνώμη εγώ ή εσείς.??? Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο συγνώμη στο παιδί μου, που φταίω για την κατάντια τις χώρας αυτής με την ψήφο μου. Συγνώμη σε όλους από εμένα που χάσατε ανθρώπους που αγαπουσατε όπως και η κυρία μπακογιαννη των αποθανών συζηγο τις.

    Δε θα γλυτώσουμε ποτέ από το Μητσοτακό-Μπακογιαννείκο…

    Ωίμε την δυστυχία μας!…

    Αυτή η νοσηρή κατάσταση πρέπει να κλείσει οριστικά.

Comments are closed.