Σπαρτινός (ΣΥΡΙΖΑ): Οταν λέγαμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, δεν εννοούσαμε κανένα κατάστημα [βίντεο]

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ήταν ένα από τα κεντρικά συνθήματα που χρησιμοποιούσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας όσο ήταν στην αντιπολίτευση.

Πλέον βρίσκονται στην κυβέρνηση και η πραγματικότητα έχει αναγκάσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να χαμηλώσει το συγκεκριμένο σύνθημα. Ωστόσο έχει ενδιαφέρον πως το σχολιάζουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, ο οποιίος όταν ρωτήθηκε και για το επίμαχο προεκλογικό σύνθημα, είπε πως όσοι το έλεγαν εννοούσαν τις πρώτες κατοικίες και όχι τα καταστήματα. «Ουδέποτε η κυβέρνηση έλεγε προεκλογικά κανένα μαγαζί στα χέρια τραπεζίτη. Ελεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη εννοώντας την πρώτη κατοικία» είπε ο κύριος Σπαρτινός.

Το πρωί μίλησε στον ΑΝΤ1 και απάντησε ξανά για το σύνθημα.

Μιλώντας το 2015 σε τοπικό ραδιοσταθμό της Πάρτας, ο κ. Σπαρτινός ερωτηθείς για το προεκλογικό σύνθημα που είχε αναφέρει και ο κ. Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» , είπε ότι ήταν ένα σύνθημα για αυτούς που δεν είχαν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια!

loading...

5 thoughts on “Σπαρτινός (ΣΥΡΙΖΑ): Οταν λέγαμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, δεν εννοούσαμε κανένα κατάστημα [βίντεο]

  1. Οταν λέγαμε πως είστε λεβεντομαλάκες εκεί στον συριζα σπαρτινέ(;), δεν εννοούσαμε πως είστε σαρσέμηδες…!

  2. ΟΤΑΝ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΜΗΘΗΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΘΕΝΤΑ ΚΩΛΟ.

  3. ΝΑΙ ΡΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑΝ ,ΔΙΑΜΕΤΙΣΜΑ-ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ-ΣΟΦΙΤΑ Ή ΚΑΛΥΒΑ !! ΕΝΟΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑΚΙΑ.ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ,ΑΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ-ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΓΚΑΡΙΖΑΝ ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΕΙ.

  4. ΗΛΙΘΙΟΙ! ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟ ΠΟΣ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (Π.τΔ.( ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!! ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Χ.ΑΥΓΗΣ! ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΝΗ ΠΟΣ ΕΑΝ ΛΕΓΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Η ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΘΑΝΑΤΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΟΓΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ ΔΙΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΣΗΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!

  5. Λέω να αρχίσουμε από κάτι οβριούς σαν εσένα γιατί για Έλληνα δεν σε κόβω κι ας αυτοχαρακτηρίζεσαι έλλην, Ο ΈΛΛΗΝ κιόλας, εσύ και άλλος κανένας.

Comments are closed.