ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟΣ!

Ποιο στέλεχος της ΝΔ εμφανίζεται στα κανάλια με λεζάντα «πολιτευτής – υποψήφιος/α στην τάδε εκλογική περιφέρεια»;

Μα καλά δεν είπαμε ότι κανείς δεν έχει το χρίσμα πλην των εν ενεργεία βουλευτών; Το είπαμε ή δεν το είπαμε;

Για να θυμηθούμε τι είχε γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου 2017, το ρεπορτάζ της εποχής έλεγε:

«Θέμα Τραγάκη» προέκυψε στη Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση του προέδρου της να «κόψει» από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, το γιο του πρώην προέδρου της Βουλής. Αφορμή για την απόφαση που έλαβε ο Κυρ. Μητσοτάκης στάθηκε η συνέντευξη του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης που υποστήριξε πως έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα βουλευτικά έδρανα και πως ο γιος του Παναγιώτης, θα θέσει υποψηφιότητα με τη «γαλάζια» παράταξη, αντί αυτού.

Ο Ι. Τραγάκης στην ίδια συνέντευξη σημειώνει πως την απόφασή του, «την έχει γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί».

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτός ότι «αδειάζει» το βουλευτή του κόμματός του, στέλνει και ένα μήνυμα στο εσωτερικό της παράταξης για τις αποφάσεις και τον τρόπο που αυτές λαμβάνονται, ισχυροποιώντας το προφίλ του αρχηγού.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έγραψε στο Twitter για την απόφαση που έλαβε:Η ανακοίνωση της ΝΔ
Η Νέα Δημοκρατία, αναφέρει: «Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος».Αχ κύριε Γιάννη μου, και είσαι εσύ που υπέγραψες για την νομιμότητα της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε βλέπουμε να τρέχεις να ανακαλείς… όταν μάθεις πως ο κύριος/α που συστήνεται ως «πολιτευτής – υποψήφιος/α στην τάδε εκλογική περιφέρεια» είναι και αυτός/η γόνος γνωστού παλαιότερου πολιτικού. Κάτι σαν τη δική σου περίπτωση δηλαδή.Άντε να πεις την πρώτη φορά πήρε πρωτοβουλία το Action24 προχτές στις 12 Απριλίου 2018 και παρουσίασε την Ιωάννα Γκελεστάθη ως «πολιτευτή – υποψήφια στη Β’ Αθηνών ΝΔ» για να την «κάψει» γνωρίζοντας πόσο σκληρός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε τέτοια θέματα…


τη δεύτερη όμως; σε δεύτερη χρονική στιγμή στην ίδια εκπομπή, η Ιωάννα δεν πήρε χαμπάρι; το κόμμα; τι λέει; είναι οκ; η επιτροπή δεοντολογίας; υπάρχει; ή αποφασίζει ο Τάκης Θεοδωρικάκος μόνος του;Κύριε Γιάννη μου, πράξε τα δέοντα, γιατί όπως είπε και ο Πρόεδρός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος Βουλευτής».

Διαφορετικά, θα ισχύουν δυο μέτρα και δύο σταθμά, κύριε Γιάννη μου.
Αλήθεια, οι άλλοι ενδιαφερόμενοι στη Β’ Αθηνών και στις υπόλοιπες περιφέρειες τι λένε γι αυτό; Χαρούμενοι; Γιατί φυσικά την εκπομπή δεν την είδαμε μόνο εμείς…


«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]