Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ

ΕΛΛΑΔA: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ 


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός

Το χρέος του παλληκαριού είναι να λογίζεται σφαγάδι και όχι ψοφίμι».
Γεώργιος Καραϊσκάκης

«Αν η οικογένεια και το σχολείο πάψουν να εμφυτεύουν στους νέους το θείο σπόρο της αγίας πίστης μας, τότε οι επερχόμενες γενεές θα χάσουν παντελώς την ταυτότητά τους πράγμα που σημαίνει και το αυτοαφανισμό τους».

Είναι λόγια της Ιωάννας Τσάτσου, αδελφής του ποιητή Γιώργου Σεφέρη, συζύγου του αείμνηστου Προέδρου της Δημοκρατίας Κων. Τσάτσου.
 Στο ίδιο κείμενο το οποίο φιλοξενείται σε συλλογικό τόμο που εξέδωσε η Ι.Μ. Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, το 2000, θα σημειώσει με τρόπο αντάξιο του σπουδαίου αδελφού της:   «Ολόκληρη η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο γαλάζιο εικονοστάσι της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης και πλανάται πολύ μακράν της πραγματικότητας – της ιστορικής και της σύγχρονης – όποιος πιστεύει και ευμεθόδως διαδίδει άλλα. 
Ορθοδοξία και Ελληνισμός είναι ΕΝΑ». Κι όμως «πλανεμένοι» και εκκλησιομάχοι είναι τώρα και υπουργοί Παιδείας το μελλοντικό «τότε» της τρανής Ελληνίδας -αιωνία της η μνήμη- Ιωάννας Τσάτσου έγινε «τώρα». Τώρα, τούτες οι γενιές χάνουν την ταυτότητά τους και οδηγούνται στον αφανισμό τους.
Άκουγα τις προάλλες τον κ. Γαβρόγλου στο κανάλι της Βουλής. Του τέθηκε η ερώτηση για το μάθημα των Θρησκευτικών (ΜτΘ). Φανερά εκνευρισμένος, χωρίς επιχειρήματα, ψέλλιζε τις κοινότοπες φλυαρίες, τα καντιποτένια αναμασήματα που εκστομίζουν οι αριστεροί καλοπερασάκηδες. 
Βεβαίως επιτέθηκε και τους δικαστές του ΣτΕ- «δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους» – όπως έπραξε όλος ο πλανεμένος θίασος των πολεμίων της Πίστεως, μετά την γενναία, ρωμαίικη απόφαση του ΣτΕ. Τόνισε ότι όλα θα συνεχιστούν κανονικώς τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η απόφαση ουδόλως επηρεάζει το ΜτΘ και λοιπά λεκτικά μπαχαρικά. 
Ωραία! Επειδή εμείς εισπνέουμε, όχι τις αναθυμιάσεις του τυμπανιαίας αποφοράς πτώματος που αυτός υπηρετεί, αλλά το θυμίαμα της Ορθόδοξης Ελλάδας, και προσκυνούμε, όχι τους μνημονιακούς λακέδες, αλλά το γαλάζιο εικονοστάσι του Γένους, τον Αη- Γιώργη και τον Καραϊσκάκη, ας γνωρίζει ότι τον Σεπτέμβριο θα επιστρέφονται σωρηδόν τα βλάσφημα βιβλία τα παράνομα και αντισυνταγματικά.
Φέτος συγκέντρωσα ο ίδιος βιβλία των μαθητών της τάξης μου (Στ’ Δημοτικού) με την σύμφωνη γνώμη σχεδόν όλων των γονέων που υπέγραψαν την γνωστή δήλωση και τα επέστρεψα στον γενέθλιο χώρο τους. Στην θέση τους διδάσκω εδώ και χρόνια το Ευαγγέλιο της Κυριακής και βίους αγίων. 
Συνένοχος στον αφανισμό του Γένους δεν θα γίνω. Ο μακαριστός Επίσκοπος Φλωρίνης, Αυγουστίνος Καντιώτης, έλεγε: «Μακάρι η γενιά μας να μην γίνει ο νεκροθάφτης της Ορθόδοξης Ελλάδας μας». Και νεκροθάφτες δεν είναι η άθεη αριστερή «διανόησις», αλλά όσοι δεν αντιδρούν δυναμικά, έμπρακτα στο θάψιμο. 








loading...

31 thoughts on “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ

  1. ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    Τι σημαίνει πρακτικά "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ";
    Ποιά θέματα της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ καθορίζουν τη Σωτηρία της Ψυχής μας και οφείλουμε να τα γνωρίζουμε;
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=piI7uocKTso

  2. ο «ελληνοχριστιανισμός» ήταν μια χίμαιρα, γέννημα της φαντασίας, ακριβώς εκείνων των κύκλων που ήθελαν να καταπνίξουν την αδέσμευτη ελληνική ψυχή με τις δογματικές θεοκρατικές προσταγές της ζοφερής θρησκείας. Εκείνης της ξενόφερτης θρησκείας που σαν άλλοθι δικαιολογούσε την καταστροφική τους λύσσα εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Για αιώνες ολόκληρους χλεύαζαν τον ελληνισμό, τον αναθεμάτιζαν και με μανία τον καταδίωκαν και τώρα με τόση υποκρισία έρχονται να πείσουν ότι ελληνισμός και χριστιανισμός ταυτίζεται και ότι δήθεν καρπός της νεοσύστατης ελευθερίας είναι και η δική τους συμβολή! Λες και θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τις διώξεις των Ελλήνων, τις καταστροφές των μνημείων και των ιερών, την απαγόρευση της φιλοσοφίας και την συνέχιση της ελληνικής ιδέας σαν πανανθρώπινο σύνθημα ενάντια στον σκοταδισμό που με τον Μεσαίωνα επέβαλε ο χριστιανισμός. Ήθελαν πάση θυσία, όχι μόνο να πάρουν μια θέση στο νέο ελληνικό γίγνεσθαι, αλλά καπελώνοντας την Μεγάλη Ιδέα να το παίξουν συνεχιστές, υποκρινόμενοι ότι αυτοί μας έσωσαν!

  3. Η χριστιανική θεολογία έρχεται σε αγεφύρωτη αντίθεση προς κάθε αρχή, ση- μείο, επιτυχία, έκφανση, δραστηριότητα, επιστήμη, φιλοσοφία, τέχνη και επί- τευγμα του Ελληνικού και του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού.

    Οι αρχαίοι Έλληνες, μεταξύ άλλων, λάτρεψαν την Αλήθεια, την Ελευθερία και το Κάλλος.
    Την αλήθεια ανέπτυξαν με τη φιλοσοφία.
    Την ελευθερία με την πολιτική.
    Το κάλλος με την αισθητική.
    Η πρώτη συνέβαλε στη σύλληψη του υλισμού.
    Η δεύτερη στη δημοκρατία.
    Η τρίτη στην τέχνη.
    Η απαράμιλλος σχέση αυτών δημιούργησε αυτό που λέμε Ελληνικό Πολιτισμό!

    Η δε χριστιανική θεώρηση της ζωής
    Πρόκειται για θεολογία και δογματική: Ανοησίας, αντιφάσεως, τρέλας, σχιζο- φρένιας, ακαταστασίας, λάθους, ψεύδους, στρεψοδικίας, αοριστίας, υπεκφυ- γής, γενικολογίας, συγκαλύψεως, παραλογισμού, θηριωδίας, φόβου, εκφοβισ- μού, καταναγκασμού, πολλών κακών, απαξίας της εδώ ζωής και του κόσμου, καταστροφής, εσχατολογίας, αποκαλύψεως, θαυματοποιίας, αιωνίου τιμωρίας ή ανταμοιβής, μισαλλοδοξίας, αντιγνώσεως, αντιεπιστήμης, αντισοφίας, αντι- φιλοσοφίας, πένθους, εναντίον κάθε χαράς της εδώ ζωής. Αλλού άλλα είναι θέσεις και αλλού τα ίδια αντιθέσεις! Αλλού άλλα επιτρέπονται και αλλού τα ίδια απαγορεύονται! Άκρη δεν βρίσκεις! Παντού αλλοπρόσαλλη, στρεψόδικη, κλπ.

  4. Βίβλος, Δευτεροκανονικά Βιβλία, Ιερά Παράδοσις, Σύνοδοι, Δογματικές, Κατηχήσεις, Νομοκάνονα, Πηδάλια, Βίοι Αγίων, κλπ., δεν περιέχουν τίποτα το βα- ρύγδουπο αλλά περιέχουν ένα τεράστιο πλήθος από:
    1) Πρωτότυπες Ανοησίες
    2) Απίθανες Βλακείες
    3) Αμέτρητες Κραυγαλέες Αντιφάσεις
    4) Εσφαλμένα Επιχειρήματα
    5) Τρελές Ασυναρτησίες
    6) Σχιζοειδείς και Ανήκουστους Παραλογισμούς
    7) Αδιανόητες Θηριωδίες
    8) Τρομακτικές Κακίες
    9) Τετριμμένες Κοινοτυπίες Κοινοτοπίες
    10) Καταστροφικές ή Ανήθικες Παραινέσεις
    11) Επιστημονικά Λάθη
    12) Μαθηματικά Λάθη
    13) Ασύστολα Ψεύδη
    14) Σκόπιμες Στρεψοδικίες
    15) Αόριστες και επικύνδινες Γενικολογίες
    16) Βλακώδη Παραμύθια

  5. Νεοκλής Ρούσος Ανάδελφος .
    Κατά την εκτίμηση πολλών μεγάλων ερευνητών όπως και τη δική μας,το με- γαλύτερο δυστύχημα που έγινε ποτέ στην ιστορία ήταν η επικράτηση του Χριστιανισ μού, επειδή έτσι το θέλησε ο διεφθαρμένος και εγκληματικός Ρωμαίος αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος στις αρχές του τετάρτου αιώνα Κοινής Εποχής (Κ. Ε.). Οι συνέπειεςαυτού του δυστυχήματος ήταν τρομακτικά καταστροφικές για κάθε έκφανση και δραστηριότητα βίου και πολιτισμού από τότε μέχρι σήμερα και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν ούτως ακόμη επί μακρόν. Η οπισθοδρόμηση που επήλθε σε κάθε εκδήλωση ζωής και τομέα πολιτισμού ήταν πέραν πάσης προβλέψεως. Η δυστυχία που προέκυψε ήταν τρομακτική. Η λέξη «μεσαίων», «μεσαίωνας» για την επακολουθήσασα υπερχιλιετή εποχή παρακμής και σκοταδισμού έχει μείνει ήδη από πολύ καιρό παροιμιώδης. Δεύτερο μεγάλο δυστύχημα ήταν η δημιουργία και εξάπλωση του Μουσουλμανισμού, ο οποίος και πάλι παρήχθη ως νέα Εβραιοχριστιανική αίρεση με νέο πρόγραμμα. Η ανθρωπότητα ύστερα από πολλούς αιώνες αγώνων και αίματος φαίνεται να προσπαθεί να εξέλθει απ’ αυτή την κατάσταση. Αλλά ακόμα φαίνεται να προσπαθεί, όχι όμως και ότι εξήλθε!
    Η αναπηρία της ανθρωπότητος ήταν τόσο παραλυτική ώστε ακόμα και σήμερα παρά τις προόδους της φιλοσοφίας, της επιστήμης και της τεχνολογίας, και παρά τις τόσες διδαχές του παρελθόντος και της ιστορίας, και παρά τις τόσες μεγάλες προ- σπάθειες μεγάλων διαφωτιστών, ανθρωπιστών και ευεργετών, ακόμα δεν είναι σε θέση να θέσει ένα θετικό τέρμα σ’ αυτή την ιστορική ατυχία. Σ’ αυτό το πρόβλημα καθοριστικό ρόλο παίζουν και τα υπάρχοντα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά συστήματα τα οποία δεν επιθυμούν ανθρώπους μορφωμένους με γνώση, σκέψη, κρίση, κλπ, αλλά υποτελείς υπηκόους ή καλλίτερα εν τοις πράγμασι δούλους και ρομπότς. Στα υπάρχοντα συστήματα

  6. * Στα μέρη όπου επικράτησε ο Χριστιανισμός έκανε τα πάντα μαντάρα. Τα πράγματα έγιναν τρισχειρότερα από ότι ήταν πριν! Από την χριστιανική θεολογία, γραμματεία και δογματική κατά εποχές και κατά τόπους προέκυψαν:
    * 1)  Άνευ Προηγουμένου Δεισιδαιμονία 

    * 2)  Σατανολογία 

    * 3)  Δαιμονολογία 

    * 4)  Διαβολικά τάγματα 

    * 5)  Προστάτες άγγελοι 

    * 6)  Αγγελικά τάγματα 

    * 7)  Εξορκισμοί 

    * 8)  Αγιασμοί 

    * 9)  Εσχατολογία 

    * 10)  Φόβος 

    * 11)  Τρόμος 

    * 12)  Αναχωρητισμός 

    * 13)  Ερημιτισμός 

    * 14)  Στηλιτισμός 

    * 15)  Μοναχισμός 

    * 16)  Ενίοτε Ευνουχισμός 

    * 17)  Αντισεξουαλισμός 

    * 18)  Αντιερωτισμός 

    * 19)  Παρθενία 

    * 20)  Μισογυνισμός 

    * 21)  Αγαμία 

    * 22)  Ανωμαλία 

    * 23)  Παιδεραστία 

    * 24)  Μυστικά Όργια 

    * 25)  Εμμονή αμαρτίας 

    * 26)  Μυστικοκοπάθεια 

    * 27)  Νεύρωση 

    * 28)  Καχυποψία 

    * 29)  Ενοχή 

    * 30)  Απομονωτισμός 

    * 31)  Αντικοινωνικότης 

    * 32)  Συμπλεγματισμός 

    * 33)  Πόνος 

    * 34)  Θλίψη 

    * 35)  Φόνος 

    * 36)  Καταστροφή 

    * 37)  Αθλιότητα 

    * 38)  Απαξία 

    * 39)  Βασανιστήρια 

    * 40)  Βία 

    * 41)  Θάνατος 

    * 42)  Εξοντωτικοί Νόμοι 

    * 43)  Αγραμματοσύνη 

    * 44)  Αντιεπιστημονικότης 

    * 45)  Κατάπτωση των Τεχνών 

    * 46)  Απόρριψη της Φιλοσοφίας 

    * 47)  Οπισθοδρόμηση 

    * 48)  Καταρράκωση της Προσωπικότητας 

    * 49)  Νηστεία 

    * 50)  Βρωμιά 

    * 51)  Απλυσιά 

    * 52)  Αρρώστια 

    * 53)  Ευχέλαια 

    * 54)  Παραλήρημα 

    * 55)  Μισαλλοδοξία 

    * 56)  Κατήφεια 

    * 57)  Δυστυχία 

    * 58)  Εκμετάλλευση 

    * 59)  Αιρέσεις Διχοστασίες και Σχίσματα 

    * 60)  Σφαγές 

    * 61)  Εξοστρακισμός 

    * 62)  Απόλυτος ρατσισμός 

    * 63)  Αφορισμός 

    * 64)  Ανάθεμα 

    * 65)  Καταναγκασμός 

    * 66)  Εκφοβισμός 

    * 67)  Παραλογισμός και όχι μονο
    *
    * Συν ………άλλα πολλά φρούτα του ………αυτού δάσους !!!!!!!!!!’

  7. Ο φανατικός είναι:
    ένας απογοητευμένος άνθρωπος,
    ένας αποτυχημένος,
    ένας ανεπιθύμητος,
    ένας βαριεστημένος,
    ένας φτωχός, απροσάρμοστος, φίλαυτος,
    ένας φιλόδοξος,
    ένας αμαρτωλός,
    ένας ένοχος,
    ένας, πού θέλει να λατρεύει καί να υπηρετεί ένα δαίμονα ή ένα θεό,ένας πού αποβάλλει το εγώ του καί χάνεται μέσα σ' ένα μαζικό κίνημα, για να υπηρετήσει μια «ιερή υπόθεση».  
    Έρικ Χόφφερ
    :Η θρησκευτική πίστη,
    σημαίνει ισχυρή πεποίθηση σε κάτι, παρά την απουσία απόδειξης, αποτελεί προδοσία τής ανθρώπινης ευφυίας, υπονομεύει την επιστημονική γνώση και την καλλιέργεια ήθους. Σε περίπτωση, που υπήρχαν σοβαρές αποδείξεις για τα δόγματά της κάθε θρησκείας ,(χα χα και του δωδεκάθεου ), τότε δέν θα επρόκειτο για πίστη, αλλά για γνώση.
    Η εισαγωγή τής λέξης συναισθήματα στοχεύει σε μια επίφαση ανθρωπιάς. Οι έλλογοι όμως άνθρωποι δέν μπορούν να σέβονται τη θρησκεία –αν ενδιαφερόμαστε να υπερισχύσει η εντιμότητα τής υποκρισίας– και το να δείχνουμε ψευτοσεβασμό στις θρησκείες δέν θα ήταν μόνο ανέντιμο, αλλά θα επέτρεπε το θρίαμβο των προλήψεων και των προκαταλήψεων τού μεσαίωνα και την παράλληλη άρση των κοινωνικών και ατομικών ελευθεριών, που με τόσο κόπο και πόνο κατέκτησαν οι άνθρωποι τους τελευταίους αιώνες.

  8. Η οικογένεια στο ξεκίνημα του χριστιανισμού .
    Κανένα σύγχρονο κίνημα δεν χρησιμοποίησε τέτοια αυστηρότητα απέναντι στην οικογένεια, όπως ο χριστιανισμός. Ο Χριστός το δήλωσε κατακάθαρα: «Διότι ήλθον να διαχωρίσω άνθρωπον κατά του πατρός αυτού και θυγατέρα κατά της μητρός αυτής και νύμφην κατά της πενθεράς αυτής. Και εχθροί του ανθρώπου θέλουσιν είσθαι οι οικιακοί αυτού. Όστις αγαπά πατέρα ή μητέρα υπέρ εμέ δεν είναι άξιος εμού καί όστις αγαπά υιόν ή θυγατέρα υπέρ εμέ, δεν είναι άξιος εμού» («κατά Ματθαίον», 10: 35-37.)

         Όταν του είπαν, ότι η μητέρα του και τʼ αδέλφια του περιμένουν έξω από το ναό καί θέλουν να μιλήσουν μαζί του, είπε: «Τις έστιν η μήτηρ μου καί τίνες εισίν οι αδελφοί μου; καί εκτείνας την χείρα αυτού επί τους μαθητάς αυτού έφη∙ ιδού η μήτηρ μου και οι αδελφοί μου» »(«κατά Ματθαίον», 12: 47-49.)

         Όταν ένας από τους μαθητές του τού ζήτησε άδεια, για να πάει να θάψει τον πατέρα του, του είπε: «Ακολούθει μοι, καί άφες τους νεκρούς θάψαι τους νεκρούς» («κατά Ματθαίον», 8: 22.) Φαίνεται, ότι προαισθανόταν τις ενοχλητικές οικογενειακές προστριβές, που θα δημιουργούνταν από τον προσηλυτισμό του κινήματός του και το φανατικό μίσος των αντιπάλων του: «Παραδώσει δε αδελφός αδελφόν εις θάνατον, και επαναστήσονται τέκνα επί γονείς και θανατώσουσι αυτούς» («κατά Ματθαίον», 10: 21.) Είναι παράδοξο και όμως αληθινό, ότι αυτός, που κηρύττει την αγάπη, κηρύττει ταυτόχρονα ενάντια στην αγάπη. (Βλ.

  9. KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..!

  10. georgios stavroulakis

    Ευτυχώς τελείωσαν οι τυποποιημένες μαλακίες που σας έγραψα,
    ναί! το γνωρίζω οτι είμαι ένας μαλάκας με περικεφαλαία!!!!!!

    georgios stavroulakis

  11. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  12. «Μπήκαμε σε Πόλεμο» : Η Άγκυρα προσπαθεί να φιμώσει τα Ελληνικά Site …Mε Εντολή του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου !

    POSTED ON 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 BY ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

    Turkish Army Second Lieutenant Muhammed Kır, assigned to the 1st Commando Brigade (Kayseri) was killed today in Syria's Afrin. Over the course of the 55 days of the #OperationOliveBranch, the Turkish military has suffered 46 confirmed casualties, or about 0.83 per day. pic.twitter.com/jvLduH3WdS
    10:06 μ.μ. – 15 Μαρ 2018
    Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
    14
    Δείτε άλλα Tweet του χρήστη e-Αmyna
    Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
    Το γεγονός καθ’ εαυτό δεν είναι πρωτοφανές, δεδομένου ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης:

    τα 466 από τα συνολικά 513 αιτήματα που υποβλήθηκαν στο Twitter μεταξύ Ιουνίου – Δεκεμβρίου 2017 για αφαίρεση περιεχομένου και κατάργηση λογαριασμών χρηστών προήλθαν από την Τουρκία ενώ
    υπό την ηγεσία του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan, o οποίος είχε χαρακτηρίσει το Twitter ως τη «μεγαλύτερη απειλή για την κοινωνία», υποβλήθηκαν 3.828 αιτήματα με δικαστικές αποφάσεις για αφαίρεση περιεχομένου από τις συνολικά 6.138.

    Πρόκειται όμως, εξ όσων γνωρίζουμε, για την πρώτη απόπειρα φίμωσης Ελληνικού δημοσιογραφικού μέσου από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο με δικαστική εντολή, στόχος της οποίας, πέραν της αφαίρεσης περιεχομένου και του αποκλεισμού πρόσβασης, ενδέχεται να είναι και η απόκτηση πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα των διαχειριστών όπως η διεύθυνση IP.
    Η απόπειρα φίμωσης, με νομικό προκάλυμμα, ενός ανεξάρτητου μέσου με μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δείχνει την ενόχληση που ενδεχομένως έχουμε προκαλέσει, αλλά και επιβεβαιώνει τη θέση που είχαμε εκφράσει πρόσφατα πως «η Τουρκία πλέον υιοθετεί τακτικές υβριδικού πολέμου κατά της Ελλάδας, προβαίνοντας σε κατ’ ουσία πολεμικές ενέργειες χωρίς τη χρήση πυρός και παράλληλα αξιοποιώντας την υποδαύλιση των εθνοτικών εντάσεων, τον κυβερνοπόλεμο, την εκμετάλλευση της εικόνας, των ψευδών ειδήσεων και του φόβου, ακόμη και τη χρήση του δικαίου ως όπλου, ιδίως με το νομικό ένδυμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας».

    Θέλουμε να πληροφορήσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η e-Amyna και οι συντελεστές της δεν τρομοκρατούνται, και γνωρίζουν πώς να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους, τα δικαιώματά τους και τα θεμελιώδη δικαιώματα της ελεύθερης έκφρασης και ενημέρωσης

  13. KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ

    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΑΚΟΥ .
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ
    ΩΡΑΙΑ ΚΥΤΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΤΥΣΟΥ ΣΤΟΛΙΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ

    ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ν1 ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΜΑΝΖΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ

    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΧΑΖΑΡΕ,ΑΝΑΡΧΗ-ΔΕ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΑ 600 ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ

    ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ,
    ΘΑ ΠΡΑΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ,
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΤΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΜΕ ΠΑΛΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ,
    ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,,ΑΝΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚI
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,

    ΑΝΑΓΚΕΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ…ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΑΡΧΗ-ΔΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΕ
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ

    ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΑΒΕΣ ΨΩΜΟΠΕΙΝΑΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΤΟ ΖΩΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

    ΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΥΟΣ,ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΙΡΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.
    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΗΛΩΣΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

  14. Ο ΡΑΒΙΝΟΣ 3.16 μ.μ., 3.46 Μ.Μ.,

    ΔΕΝ…"ΕΧΑΣΕ" ΤΗΝ , ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ…"ΣΠΕΙΡΕΙ" ΤΗΝ "ΚΟΠΤΟΡΡΑΠΤΙΚΗ" ΤΟΥ, ΔΙΑΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ…"ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ" ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΜΜΕΤΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ "ΟΝ".

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΥΠΟΝΟΜΟ" ΠΟΥ…"ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ"…

    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ? ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ…"ΔΡΑΜΙ" ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΕΧΕΙ…"ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΥ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟ, ΑΡΜΟΝΙΚΟ, "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ", ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ…

    ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ…"ΣΚΑΤΟΡΑΤΣΑ", ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ, ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ". ΕΙΝΑΙ…"ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ" ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΜΕ "ΕΝΤΟΛΗ" ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…

    …"ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ" ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ…"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ"…

    ΑΛΛΑ…"ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ…ΞΕΝΟΔΟΧΟ"…

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ …"ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ…ΤΑΜΕΙΟ"….

    ΕΤΥΤΑΞΙΑΣ

  15. ΑΡΤΕΜΗ? ΑΡΤΕΜΗΗ?? ΠΙΑΣΕ ΤΟ Καυλιμου γιατι τρεμει!!

  16. Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ?? Ή Ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΤΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΚΕ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ?? ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΨΩΡΡΑΣ 9666

  17. ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΗ ΠΟΡΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ

  18. Markos Stagakis

    ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΛΥΣΕΩΝ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ….

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΜΑ,ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ…

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ…???

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…!!

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΜΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΟΥΝΙΑΣ" ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.

  19. Xa xa xa xa xa
    Απόσπασμα από χριστιανικό blog
    “Προσεύχεσθαι Αδιαλείπτως
    Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ!!!.ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.”
    Πως να λέγεται άραγε ο θεός τους ?
    Χε χε χε
    Αν κάνεις αυτά εεεε …… τα κονόμησες που θα έλεγε και ο άλλος . Χα χα χα

  20. Η Άμεση Δημοκρατία και γιατί είναι επείγον να καθιερωθεί ως το πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης όοοοολου του πλανήτη .

    Περιεχόμενο της άμεσης δημοκρατίας είναι η ισότητα, η δικαιοσύνη, τα δικαιώματα, οι ατομικές ελευθερίες, η εξατομίκευση, η αυτοδιαχείριση, η αλληλεγγύη. Επίσης, ο ενδελεχής και ουσιαστικός έλεγχος κάθε εξουσίας από τους πολίτες, ο απολογισμός των αξιωματούχων και η ανά πάσα στιγμή ανακλητότητά τους, είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την πάταξη της διαφθοράς, άρα για την συνύπαρξη πολιτικής και ηθικής που τόσο διατυμπανίζεται από τους σύγχρονους ηθικολόγους και ηθικούς φιλοσόφους. Ιδού λοιπόν τα ηθικά, πολιτικά και ανθρωπιστικά περιεχόμενα της άμεσης δημοκρατίας – το αξιακό περιεχόμενό της, το οποίο δύναται να εξασφαλισθεί μόνο από τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία.
    Συμπληρώνεται δε με τον έρωτα της ελευθερίας και του κοινού αγαθού, του δημοσίου συμφέροντος.

  21. Copy Paste,η αμορφωσιά και η παπαγαλία.Βουτιά μέσα στο μυαλό και μετά το γράψιμο.Ο χειρότερος πόλεμος είναι ο θρησκευτικός.'Εκτός και αν είσαστε κρυφό ισλαμιστές και θέλετε κάτι άλλο στην Ελλάδα

  22. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΑΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ,

    ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ…
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΤΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

    ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ , ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ

    ΔΙΑΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ

    KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ

    Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ

    ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ

    ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΜΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΟΥΝΙΑΣ" ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ

    ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ν1 ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΜΑΝΖΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  23. Μαγειρίτσα Παριανή της Αργυρώς

    Προετοιμασία: 1:00' Μαγείρεμα: 1:00'
    Μέτρια
    Μερίδες: 8
    Η αγαπημένη παραδοσιακή μαγειρίτσα που φτιάχνουν στην Πάρο. Η καλύτερη συνταγή για την παραμονή του Πάσχα, δοκιμάστε τη!
    AddThis Sharing Buttons
    Share to Facebook1.4KShare to MessengerShare to TwitterShare to PinterestShare to E-mailShare to Εκτύπωση
    Αρνί / ΚατσίκιΠαραδοσιακέςΠάσχαΠρωινό ΑΝΤ1Ρύζι
    Υλικά Συνταγής

    1 συκωταριά από μικρό αρνί
    1 αντεριά από μικρό αρνί
    2 μαρούλια
    2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
    2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια (μικρά) με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα
    1 ματσάκι άνηθο
    1/2 φλ. ρύζι καρολίνα
    1/4 φλ. ελαιόλαδο
    αλάτι
    φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    1 λεμόνι
    Για το αυγολέμονο
    2 αυγά
    1 λεμόνι

    Εκτέλεση

    Ξεκινάμε τη συνταγή για την πασχαλινή παριανή μαγειρίτσα, καθαρίζοντας πρώτα τα εντεράκια, γυρνώντας τα µέσα έξω µε ένα στυλό ή µολύβι. Τα ξεπλένουµε και τα βάζουµε σε µπολ. Στύβουµε 1 λεµόνι και ρίχνουµε λίγο αλάτι. Τα αφήνουµε στο ψυγείο για λίγες ώρες, µέχρι να ασπρίσουν. Μπορούµε να το κάνουµε και µία µέρα πριν.

    Έπειτα τα ξεπλένουµε καλά και πιάνοντας 2-3 έντερα τα πλέκουµε σε λεπτή κοτσίδα. Τα ζεµατάµε για λίγα λεπτά σε βραστό νερό και τα στραγγίζουµε. Αφού κρυώσουν, τα κόβουµε σε πολύ ψιλά κοµµάτια.

    Καθαρίζουµε τη συκωταριά και τη ζεµατάµε σε νερό που βράζει για λίγα λεπτά. Τη στραγγίζουµε και την αφήνουµε να κρυώσει. Την ψιλοκόβουµε σε πολύ µικρά κοµµάτια.

    Χοντροκόβουµε τα µαρούλια και τα ζεµατάµε για 2-3 λεπτά σε βραστό νερό. Τα στραγγίζουµε.

    Σε κατσαρόλα ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο και προσθέτουµε τα κρεµµύδια. Τα αφήνουµε να µαλακώσουν σε µέτρια φωτιά για 6-8 λεπτά να γίνουν διάφανα.

    Προσθέτουµε τα φρέσκα κρεµµυδάκια την ψιλοκοµµένη συκωταριά και τα ψιλοκοµµένα εντεράκια. Ανακατεύουµε καλά. Καλύπτουµε τα υλικά µε νερό και σκεπάζουµε την κατσαρόλα. Αφήνουµε να σιγοβράζει για 25-30 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουµε το ρύζι, τα µαρούλια και αλατοπιπερώνουµε. Σιγοβράζουµε 15 λεπτά. Στον τελευταίο βρασµό προσθέτουµε µπόλικο άνηθο.
    Για το αυγολέµονο της μαγειρίτσας

    Χτυπάµε τα αυγά µε το λεµόνι και αραιώνουµε µε ζωµό από το φαγητό.

    Αποσύρουµε την κατσαρόλα από τη φωτιά και περιχύνουµε τη µαγειρίτσα µε το αυγολέµονο. Την αφήνουµε για 10΄ πάνω στο σβησµένο µάτι της κουζίνας.
    Μυστικά επιτυχίας για την καλύτερη μαγειρίτσα

    Αφήνοντας τα καθαρισμένα αντεράκια σε αλάτι και λεμόνι για μερικές ώρες, ασπρίζουνε και γίνονται κρουστά.
    Τα πλέκουμε κοτσίδα και τα τεμαχίζουμε για να ψιλοκόβονται εύκολα.
    Την προετοιμασία της μαγειρίτσας μπορούμε να την κάνουμε 2-3 μέρες πριν και να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη.
    Για να γίνει η τέλεια μαγειρίτσα, πρέπει να διαλέξουμε εντεράκια από μικρό αρνί ή κατσίκι και αυτό γιατί τρέφονται μόνο με γάλα και δεν βγάζουν βαριά μυρωδιά.
    Ζεματάμε τα εντεράκια και την συκωταριά, αφού τα καθαρίσουμε για να φύγει η έντονη μυρωδιά αλλά και για να μπορούμε να τα ψιλοκόψουμε, αλλιώς μας γλιστράνε.
    Το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι χυλώνει τη μαγειρίτσα.
    Κάνουμε το αυγολέμονο πάντα την τελευταία στιγμή για να μη χρειαστεί να ξαναζεστάνουμε και μας ψηθεί το αυγό.

  24. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΝΑΙ ΤΑ
    ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ -ΑΚΗΣ- ΟΠΩΣ ΚΩΛΑΡΑΚΗΣ
    ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ

  25. ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΑΙΣΧΡΕ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΕ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣΙΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ

    Δημητρης Καζαμιας

    ΣΩΡΡΑ,,ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN,,,,ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΘΥΠΟΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"

    Ladas Dimitris ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…ΠΑΡΤΟΥ ΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ…ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΨΕΥΤΟΜΕΣΙΑΣ…ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ…ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ….ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN Ο ΓΑΜΟΣΠΙΤΟΣ Ο ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ …..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!

    Ioanna Zarkatzia 1.46 ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΑΚΟΥΝΙ ΦΩΡΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.ΝΑΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ. ΞΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΟΣΤΩΜΑΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ Η ΑΥΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΕΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΨΗΛΑ.ΤΩΡΑ Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ . ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΒΡΟΜΙΑΡΗ ΒΡΟΜΟΓΥΦΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ . ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΙΕΣ .

  26. ΑΧΧΧΧ ΕΥΚΛΑΣΙΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΜΑΡΑΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ…ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΦΓΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ Ε? ΑΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΙΑΡΗ ΜΕΡΑΚΛΗ ΠΟΥΡΟΓΕΡΕ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

  27. ….ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΕΥΤΑΞΙΑΣ
    stauroulokavlaki βρωμοπ@υστοs πωs γραφεται;
    καβαλωνειs η ρουλοκαβλωνηs;ενα τριψιμο τηs κ@λοτρυπιδαs σου με γυαλοχαρτο θα ηταν καλο κοιταξετο…ψωρογιδοπ@υστε αφραγκοψωρ ΟΥΣΤ!

  28. ΑΥΤΑ ΤΑ… ΡΑΒΙΝΟ "Ο Ρ Κ", 7.26 μ.μ., 8.34 μ.μ., 8.46 μ.μ.,

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ…"ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ" ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"….

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ…"ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ" ΝΑ…"ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ…ΓΛΩΣΣΑ…

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ…"ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ" ΤΑ…"ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ…"ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ" ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ…"ΑΡΝΗΣΑΙ" ΝΑ…"ΔΕΙΣ"…

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…"ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ" ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… "ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ" ΤΗΝ…

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ "ΚΑΝΟΥΝ" ΝΑ …ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ "ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ" ΝΑ ΖΕΙΣΕΙΣ…ΑΛΛΟ…ΜΕ ΤΟΝ … "ΚΟΣΜΟ" ΠΟΥ "ΕΣΤΗΣΑΝ" ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ…

    ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ …"ΘΕΩΡΕΙΣ" ΟΤΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΛΟΓΟ" ΕΧΕΙΣ…"ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ" ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΖΩΗ", ΤΟΤΕ…ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ…"ΤΑΞΙΔΙ" ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ …"ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΠΟΥ ΣΟΥ…"ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ"…

    ΕΑΝ ΟΜΩΣ "Ο Χ Ι", ΤΟΤΕ…"ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ…"ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

    "ΕΣΥ" ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ…"ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ" ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  29. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Ή ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ.ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ -ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;;.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ή ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΔΙΑΚΥΡΓΞΕ ^ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΣΕΝ Ή ΘΗΛΥ ΔΟΥΛΟΣ Ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΛΠ * ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ? ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΚΤΗΝΩΔΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΙΔΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ 1ΔΥΘΕΝ-ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΣΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ(ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΕΡΣΕΣ) ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.;ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΑΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ?

  30. Θεοί αιμομίκτες πόρνοι και μοιχοί .Γυναίκες αντικείμενα χωρίς ανθρώπινη υπόσταση πλήν των πορνών που εχαιραν εκτίμησης γιατί απέφεραν κέρδη στο σατανιστικό ιερατείο ασκώντας ΙΕΡΗ ΠΟΡΝΕΙΑ,δλδ ναοί μπουρδέλα αφιερωμένοι σε πόρνες θεές και πόρνους-αιμομίκτες (πχ Δίας) και ανώμαλους θεούς.Οσο γι αυτά που διαστρέφεις ως χαμηλής πνευματικής ικανότητος είναι αυτά που συνέβησαν οταν εκατοντάδες χιλιαδες μαρτύρων φονεύθηκαν από τους σατανολάτρες και γιά την αγάπη του Χριστού θυσίασθηκαν και με το αίμα τους πότισαντις αρένες και τα αμφιθεατρα των σατανιστών αλλά και το δέντρο του χριστιανισμού που ετσι θέριεψε και απλώθηκε στον κόσμο.Καημένοι σατανιστές και ειδωλολάτρες πόσο σας λυπάμε γιά την πλάνη σας και πόσο σας οικτείρω γιατί δεν εχετε κατανοήσει οτι ο χριστιανισμός διωκόμενος μεγαλουργεί και εξαπλώνεται.Αυτό δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι σήμερα κυβερνώντες άθεοι σκοταδιστές οι οποιοι διώκοντας την ορθοδοξία αναθερμάνουν τον ζήλο και την πίστη των ορθοδόξων.Προσεύχομαι και ελπίζω ο Θεός που εγώ πιστεύω να φωτίση τα θολω,ένα σας μυαλά και να δείτε την αλήθεια και η αλήθεια απο μόνη της θα σας σώση.

  31. ΡΕ ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΣΥ ΛΟΓΩ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΥΣΕΙΣ. ΘΕΟΣ ΣΑΣ (ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ )ΗΤΑΝ Ο ΝΤΙΓΚΙΤΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΩΛΟ ΝΤΕ Ο ΕΡΜΗΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ? ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ,ΑΡΧΙΚΟΛΟΜΠΑΡΑΣ ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΙΑΠΟΣ ,ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟ@@ΤΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΔΩΜΕΝΗ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟ 1ΠΡΙΑΠΟ?

Comments are closed.