Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ “ΚΛΕΙΔΙ” & Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει η Εισαγγελέας Εγκλημάτων διαφθοράς κ. Τουλουπάκη μέσα στο Πάσχα με τα σενάρια να παίρνουν και να δίνουν τόσο στα κομματικά επιτελεία όσο και στα δημοσιογραφικά!!! Ο μάρτυρας “κλειδί” έτοιμος να μιλήσει, τον οποίο πολλοί γνωρίζουν αλλά λίγοι
έχουν την δυνατότητα να διασταυρώσουν, τις όποιες πληροφορίες μεταδίδει γυναίκα δημοσιογράφος η οποία όπως λένε οι φήμες έχει άριστες σχέσεις τόσο με τις δικαστικές αρχές όσο και με συγκεκριμένους εκδότες χτύπησε με διαρροή της την Μεγάλη Παρασκευή!!!
Στην Κυβέρνηση αν και θεωρούν ότι το θέμα ανοίγει σε μέρες που ο κόσμος θέλει να ηρεμήσει από το ήδη ανεβασμένο πολιτικό θερμόμετρο λόγω των Εθνικών θεμάτων πρέπει να μείνει στην δημοσιότητα τις επόμενες βδομάδες καθώς το θέμα “διαφθορά” είναι τόσο σημαντικό ώστε ο Αλέξης Τσίπρας να φτάσει μέχρι το δύσκολο αλλά σημαντικό Eurogroup και να εκμεταλλευτεί ανενόχλητος το αφήγημα του για “καθαρή έξοδος” της Ελλάδος από τα μνημόνια.
Ωστόσο η κλήση ολοένα και περισσοτέρων προσώπων από τις δικαστικές αρχές και ο έλεγχος των κινήσεων των λογαριασμών των εμπλεκομένων με το σκάνδαλο Novartis αλλά και συγγενικών τους προσώπων ανακατεύει την τράπουλα και προβληματίζει την “Πειραιώς” με την Νέα Δημοκρατία να μην μπορεί να διαχειριστεί τα επικοινωνιακά τρικ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους δημοσιογράφους που έχουν αναλάβει εργολαβία ώστε το κόμμα Τσίπρα να μην έχει άλλες εκλογικές απώλειες. Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που διακαώς θέλουν ακόμη και συγκυβέρνηση μεταξύ των δύο κομμάτων δεδομένου ότι γνωρίζουν τόσο την δυναμική της Χρυσής Αυγής αλλά και δεν θεωρούν ότι η Φώφη μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις.
Στη Νέα Δημοκρατία όσο πλησιάζουν οι εκλογές του 2019 που δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνεται προσπαθούν να κρατήσσουν μια στάση ευθύνης χωρίς εσωκομματικές απώλειες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πιάσει την μεγάλη ευκαιρία να μείνει μόνος αλώβητος από τυχον εμπλοκή του σε σκάνδαλα διαφθοράς. Μπορεί η υπόθεση SIEMENS που τον καίει νa μην έχει ξεχαστεί… άλλωστε η ίδια η δημοσιογράφος έχει παρα πολύ καλό αρχείο….. για να παίξει αργότερα το ρόλο του διαπραγματευτή μιας συγκυβέρνησης με κόμμενα τα πόδια του Αντώνη Σαμαρά!!!
Το έγγραφο της εισαγγελέως για όσους γνωρίζουν τα ονόματα της λίστας των ελεγχόμενων δείχνουν τρία πράγματα τα οποία γνωρίζει πολύ καλά η γυναικά δημοσιογράφος. Το πρώτο αφορά τις σχέσεις Σαμαρά και Siemens και Κόκκαλη. Το δεύτερο αφορά τις πολύ καλές σχέσεις του πρώην Πρωθυπουργού με τη Novartis και τρίτον τις σχέσεις του ίδιου με το ζεύγος Σάλλα. Ολα αυτά είναι γνωστό ότι τα γνωρίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου και είναι ζήτημα χρόνου πίσω από τα παρασκήνια εαν ζητήθει από ισχυρούς κύκλους μία ενδεχόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ να μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δεχθεί τους όρους από ενα τέτοιο ζητούμενο!!
Την ίδια στιγμή ο Αντώνης Σαμαρας μέσω του δικού του μπλογκ Antinews ζητά επιμόνως και επιτακτικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χτυπήσει τον υπόδικο Βαγγέλη Μαρινάκη κάτι που μάλλον φαντάζει εντελώς αδύνατο να πραγματοποιηθεί!!!

loading...