Καμμένος για Παπαδημούλη: «Ο δήθεν αριστερός πολιτικός με την κουκούλα βλέπει μόνο σκοτάδι»

Με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Παπαδημούλης αναφορικά με τον «αφορισμό» του Στίβεν Χόκινγκ από τον μητροπολίτη Κηφισιάς
«Οσοι σκοτώνουν τον θεό στον ουρανό, αφήνουν τον άνθρωπο ορφανό στη Γη. Ο γνωστός – δήθεν αριστερός- πολιτικός με την κουκούλα μόνο σκοτάδι είναι ικανός να βλέπει». Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο Δημήτρης Καμμένος τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφορικά με τον «αφορισμό» του Στίβεν Χόκινγκ από τον μητροπολίτη Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, έκανε λόγο για σκοταδισμό και ακραία μισαλλοδοξία και σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Ένα ακόμη κρούσμα σκοταδισμού και ακραίας μισαλλοδοξίας, που θυμίζει Ταλιμπάν και όχι μια ευρωπαϊκή δημοκρατική χώρα που σέβεται την ανεξιθρησκεία. Δήλωση που ευτυχώς συνάντησε την παγκόσμια αδιαφορία: Ο μητροπολίτης Κηφισιάς “αφόρισε” τον Στίβεν Χόκινγκ».

loading...

9 thoughts on “Καμμένος για Παπαδημούλη: «Ο δήθεν αριστερός πολιτικός με την κουκούλα βλέπει μόνο σκοτάδι»

  1. παραιτησου βοδι καμμενε γιατι δεν φευγεις το χρημα γλουπς γλουπς χαχαχαχαχαχα ολο λογια εισαστε και κωλοι με μεταξωτες κορδελες

  2. Παπαδημούλης, αριστερος των 15000 ευρω το μηνα!

  3. Τελικά, η παγκοσμιοποιημένη πολιτική δεν επιτρέπει να εκφράσει κάποιος άποψη αρνητική για οποιονδήποτε άθεο ;
    Όποιος εκφράζει μη αρεστή άποψη είναι ''ταλιμπάν'' ;

  4. Όποιος δεν συμφωνούσε με την επικρατούσα ιδεολογία χαρακτηριζόταν ως φασίστας ή ως ρατσιστής. Τώρα προστέθηκε και νέος χαρακτηρισμός, αυτός του ταλιμπάν.

  5. Τώρα πλέον ξέρεις ότι έχεις το υπέρτατο δικαίωμα να μη διαφωνείς.
    – Πετάει ο γάιδαρος;
    – Πετάει.

  6. Mας πείσατε κι οι δυο σας ότι διαφωνείτε. Μόνο όταν είναι να ψηφίσετε αντιλαϊκά μέτρα εκεί ομονοείτε.

  7. ΚΑΜΕΝΕ ΑΣΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΒΛΈΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΕΙΣΤΕ ΤΖΟΥΦΙΟΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΌ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΉΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΌ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠ' ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ. ΤΟΛΜΑΤΕ;

  8. Ενώ ο Παπαδημούλης εεε…. Το μοιράζςι το χρήμα στους φτωχούς …..

Comments are closed.