«Διαδήλωση» του ΚΚΕ στην Ευελπίδων για τους συλληφθέντες στα επεισόδια στο άγαλμα Τρούμαν

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, αντίσταση κατά της αρχής, παράβαση νόμου περί όπλων, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης
Τουλάχιστον 150 διαδηλωτές μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ έχουν συγκεντρωθεί στο κτήριο επτά των δικαστηρίων της Ευελπίδων προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους δύο συλληφθέντες από τα επεισόδια στο άγαλμα του Τρούμαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στο κτήριο αυτό αναμένεται να οδηγηθούν σε λίγη ώρα οι συλληφθέντες προκειμένου να απολογηθούν.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, αντίσταση κατά της αρχής, παράβαση νόμου περί όπλων, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, που έχει απευθύνει κάλεσμα στα δικαστήρια, καταγγέλλει τον «αυταρχισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και τονίζει ότι: «Η κυβέρνηση αφού πρώτα μέσω των δυνάμεων καταστολής χτύπησε βίαια την αντιπολεμική πορεία με χημικά και γκλομπ, στέλνοντας στο νοσοκομείο σπουδαστές και μαθητές, συνεχίζει τον αυταρχικό κατήφορο παραπέμποντας με αυτόφωρη διαδικασία δύο νεαρούς διαδηλωτές, φορτώνοντάς τους μία σειρά αστήρικτες, αλλά βαρύτατες κατηγορίες».

loading...

3 thoughts on “«Διαδήλωση» του ΚΚΕ στην Ευελπίδων για τους συλληφθέντες στα επεισόδια στο άγαλμα Τρούμαν

  1. OΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ ΓΑΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!

  2. ΕΜ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΥΜΑΝ ΕΡΙΞΕ ΝΑΠΑΛΜ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟΤΕ.
    ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΡΙΞΕ ΝΑΠΑΛΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΝΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑΠΑΛΜ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΕΝΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΑΘΗ.
    ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ Κ.Σ* ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ….

    * ΟΠΟΥ ΓΟΝΟΣ Κ.Σ = ΓΟΝΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ..

  3. Κοίτα ρε!!! για δύο άγνωστους κομμουνιστές πήγε τόσος κόσμος στα δικαστήρια να τους υπερασπιστεί!!! Και για τους δικους μας τους αρχηγούς του περήφανου τρίτου κόμματος δεν πάτησαν ούτε σαράντα να τους υπερασπιστούν στο δικαστήριο. Κενωνία ψεύτρα. Κρίμα τις πατάτες που σας δίναμε ρεεεεεεεεεεεε!!!!

Comments are closed.