Η Ουάσιγκτον χάθηκε στην αλαζονεία της και μόνο ρωσικά σταθερά χαστούκια στο μούτρο της, μπορούν να σώσουν τη ζωή στη γη…

Το κυρίαρχο ζήτημα του πολέμου ή της Ειρήνης, της επιβίωσης της ανθρωπότητας ή της καταστροφής της αποφασίζεται σήμερα από τα γεράκια της Ουάσιγκτον, χωρίς την άδεια των υπολοίπων, από μας.
Θα ληφθεί υπόψη η προειδοποίηση, προς τον Τραμπ, μιας άλλης πυρηνικής δύναμης ότι θ΄απαντήσει, σε οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια των Αμερικανών;
Θα επιχειρηθεί να δοκιμαστούν οι “κόκκινες γραμμές” των Ρώσων, για να διαπιστωθεί, αν πρόκειται για μπλόφα;
Θα υλοποιηθούν οι εντολές του Ισραήλ, προς τις ΗΠΑ, για μια κατεστραμμένη Μέση Ανατολή και του κόσμου ολόκληρου;
Η μήπως θα υποστηριχθεί μια τεράστια επίθεση των φασιστών της Ουκρανίας, στο Ντανιέτσκ, από τις ΗΠΑ, καθώς ολόκληρος ο στρατός της Ρωσίας έχει από χθες τεθεί σε κατάσταση συναγερμού;;
Τελικά, θα ζήσουμε το τέλος της Πομπηϊας και δεν θα μείνει κανείς να βάλει την ταφόπλακα μας;
Οσοι ενημερώθηκαν, για το χθεσινοβραδυνό Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, θα διαπίστωσαν το κλίμα της αμοιβαίας περιφρόνησης, μεταξύ των μόνιμων αντιπροσώπων Ρωσίας και ΗΠΑ. Αποδείχθηκε κάθε ψέμα των ΗΠΑ, κάθε εμπλοκή τους στην δημιουργία των τζιχαντιστών, κάθε αποστολή χημικών προς τους τρομοκράτες και κάθε συκοφαντία-αφορμή για παράνομες εισβολές σε κυρίαρχα κράτη.
Από την πλευρά τους οι ΗΠΑ, απαντώντας, σε αυτήν την άνευ προηγουμένου καταδίκη τους, ζήτησαν να εγκριθεί ψήφισμα κατά του Ασαντ και να γίνει αποδεκτή η μονομερής εισβολή τους, στη Συρία.
Φυσικά η Ρωσία γνωρίζει ότι μπορεί να καταστρέψει κάθε αμερικανικό πλοίο, ή αεροπλάνο, μέσα σε λίγα λεπτά, να ισοπεδώσει το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία. Οποιαδήποτε απόπειρα πυρηνικού πλήγματος θα μπορούσε να σημάνει το τέλος των ΗΠΑ, της Δυτικής Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου μαζί.
Ας το σκεφτεί το τρελό υπουργικό συμβούλιο του Τραμπ, σ΄αυτό το 10ήμερο, που θα χρειαστεί, για να φθάσουν τα πολεμικά πλοία, στη Μεσόγειο και ν΄αποφευχθεί η σύγκρουση, που ξεκίνησε το Ισραήλ με τη βοήθεια των ΗΠΑ.
Η Ουάσιγκτον χάθηκε στην αλαζονεία της και μόνο ρωσικά σταθερά χαστούκια στο μούτρο της, μπορούν να σώσουν τη ζωή στη γη.

Ioanna Ypsilanti

loading...

1 thought on “Η Ουάσιγκτον χάθηκε στην αλαζονεία της και μόνο ρωσικά σταθερά χαστούκια στο μούτρο της, μπορούν να σώσουν τη ζωή στη γη…

  1. ΣΩΣΤΟΣ! ΚΑΙ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ? ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ?????

Comments are closed.