ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ 
 «3 ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ»


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός


Στην Εστία, 4/4/2018, ο κ. Π.Ν.Λύρας σε κείμενό του με τίτλο:«Γενόσημο‘‘Μακεδονία’’», τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παράδοσης του...
ονόματος της Μακεδονίας στη FYROM.

 Και, παραθέτει μια σειρά από ισχυρισμούς συναισθηματικούς, αναπόδεικτους και ανιστόρητους, επικαλούμενος την εισήγηση του κ. Ε.Βενιζέλου κατά την παρουσίαση βιβλίου τού κ. Ν.Μέρτζου.

Επικεντρωμένος στην ουσία προσπερνώ τα κολλωδώς υμνητικά του κ. Λ. προς τον κ. Βενιζέλο ο οποίος, ως υπουργός Οικονομικών, αποφάσισε να προχωρήσει στο PSI, υπάγοντας την Ελλάδα στο Αγγλικό Δίκαιο, και υποθηκεύοντας έτσι την ανεξαρτησία και τα περιουσιακά της στοιχεία για 99 χρόνια.

Οι παντελώς ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί των κ. κ. Λύρα, Βενιζέλου, Μέρτζου, για την παράδοση του «ονόματος» στους Σλαβοαλβανούς πρέπει να απαντηθούν, όχι γιατί έχουν οποιαδήποτε αποδεικτική ή άλλη αξία, αλλά γιατί αναπαράγουν αμάσητη μια πολύχρονη εγκληματική προπαγάνδα εναντίον της Μακεδονίας η οποία είναι μόνο Ελλάδα.

Ακολουθώντας τα βήματα σπουδαίων επιστημόνων έχω αποδείξει σε πρόσφατη σειρά μελετημάτων μου ιστορικής έρευνας, ότι δεν υπάρχουν οι δήθεν «Σλαβομακεδονική» γλώσσα, οι «Σλοβομακεδόνες», αλλά ούτε και οι εξίσου δήθεν«3 Μακεδονίες», για συγκεκριμένους: ιστορικούς, αρχαιολογικούς, γλωσσολογικούς, εθνοτικούς και εθνωνυμικούς λόγους.

Τα κείμενά μου που εμπεριέχουν και εντελώς πρόσφατα επιστημονικά στοιχεία και ανακοινώσεις, τις οποίες καταφανώς δεν γνωρίζουν οι κ. κ. Ε.Βενιζέλος, Ν. Μέρτζος , και Ν.Λύρας, έτυχαν μεγάλης δημοσιότητας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στην  Καθημερινή και στην Ηuffingtonpost, αλλά και σε δεκάδες δικτυακούς τόπους, με χιλιάδες αναγνώστες, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων διαφωνεί κάθετα με τις θέσεις των κ. κ.Ε.Βενιζέλου, Ν.Μέρτζου.

 Αντίθετα με όσα απολύτως αναληθή λέει ο κ. Λ. ουδέποτε υπήρξε Διεθνής Συνθήκη που να αναγνωρίζει τις δήθεν «3 Μακεδονίες» και τα δήθεν ποσοστά επ’αυτών, Ελλήνων, Βουλγάρων, Σλάβων. Αυτή την παλιά βουλγαρο-σλαβική προπαγάνδα την επανέφεραν το 1993 οι Τούρκοι.

Οι αποδείξεις ΕΔΩ

Είναι πασιφανές, ότι ο κ. Λ. δεν έχει καν επίγνωση, πως διαπράττει Ύβρη χρησιμοποιώντας τον φαρμακευτικό όρο: «Γενόσημο» δίπλα στην ιερή λέξη-έννοια«Μακεδονία».

 Όπως είναι ξεκάθαρο, ότι η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και όσων λαχανιασμένοι ακολουθούν την ουρά του αποσκοπεί στην «επίλυση» του ζητήματος των Σκοπίων–FYROM σε βάρος της Ελλάδος, με αποκλειστικό γνώμονα το ιδιοτελές πολιτικό και οικονομικό τους συμφέρον. Έτσι, ασκούν ενδοτική πολιτική εκλιπαρώντας παράγοντες της διεθνούς σκηνής, ή και ξένες κυβερνήσεις,

προκείμενου να διατηρηθούν οι ίδιοι σε θέσεις κυβερνητισμού, κομματικές, κ.α. Και,ξοδεύουν το ιερό κεφάλαιο της πατρίδας, το οποίο φυσικά δεν ανήκει στην θλιβερή μειοψηφία τους, αλλά στις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TOΥΣ  ΣΥNΔEΣΜOΥΣ  ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΓράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]