ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΧΗΜΙΚΟ» ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ ΗΠΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ!



2 ΒΙΝΤΕΟ

To ρωσικό Υπ.Άμυνας παρουσίασε βίντεο όπου αφού εντοπίστηκαν συμμετέχοντες στο χημικό θέατρο λένε ότι δεν υπήρξαν θύματα χημικής…
επίθεσης και ότι όλα προκλήθηκαν όταν κάποιος ενέσπειρε τον πανικό καθώς το ισχυρίστηκε.

To ρωσικό Υπ. Άμυνας παρουσίασε σε briefing,τις αποδείξεις που πιστοποιούν ότι η υποτιθέμενη επίθεση με χημικά στη Douma ήταν θέατρο.

Πέτυχε να εντοπίσει τους συμμετέχοντες στο γύρισμα του vidéo της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης στην πόλη Douma και πήρε τις μαρτυρίες τους δήλωσε ο Igor Konachenkov, εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπ.Άμυνας

Σύμφωνα με αυτόν πρόκειται για 2 γιατρούς που εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο στα επείγοντα. Ο Igor Konachenkov γνωστοποίησε πως το φιλμ γυρίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Υπ.Άμυνας τα «θύματα» στην Douma δεν είχαν ίχνη από την επίθεση από τοξικά χημικά προιόντα.. Αυτοί εμπιστεύτηκαν στο ρώσικο Υπ. Άμυνας πως έγινε το γύρισμα του vidéo.

«Σήμερα παρουσιάζουμε τη συνέντευξη με αυτά τα πρόσωπα . Οι κάτοικοι της Douma διηγήθηκαν λεπτομερώς πως έγινε το γύρισμα και σε ποια επεισόδια οι ίδιοι συμμετείχαν.»

Ο Halil Ajij, φοιτητής ιατρικής που εργάζεται στο κεντρικό νοσοκομείο της Douma, στα επείγοντα εμπιστεύτηκε πως στις 8 Απρίλη μια πολυκατοικία βομβαρδίστηκε στην πόλη και μια πυρκαγιά προκλήθηκε στο εσωτερικό του κτιρίου κι αυτοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Τότε ένας άνθρωπος που ο Halil Ajij δεν γνώριζε παρουσιάστηκε και είπε ότι πρόκειται για μια «επίθεση με τοξικές ουσίες»:

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

 

loading...

1 thought on “ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΧΗΜΙΚΟ» ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ ΗΠΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

  1. ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ Ο ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ,ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ .ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΕΤΡΑΙΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ

Comments are closed.