Το Καλά Κρυμμένο Μυστικό της Καταγωγής του Κεμάλ

Στην βιβλιοθήκη του Αμερικανικού Κογκρέσου,στην πρώτη σελίδα και κάτω αριστερά της εφημερίδας New York Tribune, της 26ης Φεβρουαρίου του 1921,υπάρχει ένα μαργαριτάρι.

Το καλά κρυμμένο μυστικό της καταγωγής του Κεμάλ από την επίσημη συστημική ιστοριογραφία που θα μας έβαζε σε …περίεργες σκέψεις!!!

Οι σιωνιστές Κεμάλ και Βενιζέλος φρόντιζαν να υπάρχει μίσος μεταξύ των λαών Ελλήνων και Τούρκων για να θησαυρίζουν οι σιωνιστές τοκογλύφοι που τους ανέδειξαν και τους χρηματοδότησαν για να καταλάβουν την εξουσία.

Μπορείτε να διαβάσετε την εφημερίδα από το πρωτότυπο εδώ.

Και μπορείτε να κατεβάσετε την πρώτη σελίδα, σε μορφή PDF, από εδώ.

Σίγμα – filonoi.gr

loading...

3 thoughts on “Το Καλά Κρυμμένο Μυστικό της Καταγωγής του Κεμάλ

  1. ΚΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΟΝ Ο ΜΕΝ ΚΕΜΑΛ ΕΔΕΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ Ο ΔΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

  2. Ξερεις τι ειναι ο Σιωνισμος, που κολαει ο Βενιζελος και ο Κεμαλ????????????

  3. Ο ΚΕΜΑΛ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΛΛΗΝΑΣ!!! Ο ΔΕ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ= ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ!!! Ο Κεμαλ ΕΠΟΥΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΕΠΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΧΟΡΙΟ ΔΗΧΟΣ ΤΟΥΣ ΓΩΝΟΙΣ ΤΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΠΟΤΑ ΔΙΟΤΗ ΗΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!!!!

Comments are closed.