Η απάντηση Α.Τσίπρα για εκλογές: «Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος είτε πολύ απελπισμένος ψεύτης»

«Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, απαντώντας σε όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ζήτησε εκλογές.

«Την ίδια ημέρα που ο πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την “πιο καθαρή έξοδο” από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυριζόταν πως “το τελευταίο μεγάλο ψέμα του Πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος”. Σήμερα ισχυρίστηκε πως “χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους”, ενώ, όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος ο ίδιος έλεγε ότι αυτό “δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα” και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο “δραστικές μεταρρυθμίσεις”, κυρίως στο Δημόσιο», τόνισε το Μέγαρο Μαξίμου.

«Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;», πρόσθεσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Καταλήγοντας, το Μαξίμου τόνισε πως «καιρό είχε να ζητήσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα».

loading...

4 thoughts on “Η απάντηση Α.Τσίπρα για εκλογές: «Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος είτε πολύ απελπισμένος ψεύτης»

  1. RE ALITARA RE XEFTILIMENO APOLIFADI EXEIS POLY THRASOS GOUROUNI NA LES KAPION ALON PSEFTI

  2. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ?

    ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓ, ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ, ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ?

    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΣΑ ….ΒΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΤΣΙ?

    ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΚΙ' ΕΣΥ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Η, ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ?

    ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΟΥ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ?

    ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΘΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ…..

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΩΣ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !

    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ
    ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΟ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΘΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ…

    ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ…

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. τι να τις κανουμε τις εκλογες ρε πουσταραδες,να σας σφαξουμε στο γονατο πρεπει ολα τα αλλα ειναι μαλακιες

  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ.!!!

    Μηνυση για εσχατη προδοσια.
    Αρθρο 134 παρ 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ 120 παρ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαριου 2018 κατεθεσε Μηνυτηρια αναφορα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου η οποια εγινε ΔΕΚΤΗ.

    Οι κατηγοριες για Εσχατη Προδοσια είναι για τρια ξεχωριστα θεματα, ως εξης:
    α) Και τα τρια Μνημονια καθως και οι αντιστοιχες Δανειακες Συμβασεις ΔΕΝ ψηφιστηκαν απτη Βουλη με Νομο αλλα σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, και εδιναν εξουσιοδοτηση στον να υπογραφει Μνημονιο και Δανειακες Συμβασεις, χωρις να ερχεται μετα για κυρωση από την Βουλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.

    Β) Παραβιαστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προςβλεπε και οριζε επακριβως το ερωτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποιο δεν ηταν καθολου ασαφες αλλα αντιθετα ηταν πολύ συγκεκριμενο καλωντας να απαντησει ο Λαος στο ερωτημα “Θελετε να συνεχιστει το τρεχον προγραμμα δανειοδοτησης και ό,τι παραπερα χειαστει (δηλαδη νεα Μνημονια) ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;”. Ο Λαος απαντησε ΟΧΙ και αυτό οφειλοταν κατά το Συνταγμα να υλοποιησουν.!

    γ) Παρεδωσαν, εκχωρησαν την Νομοθετικη αρμοδιοτητα της Βουλης σε Ξενες Δυναμεις (θεσμους) με τον Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ – ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδεχθηκαν να υλοποιουν απλως αποφασεις που παιρνουν οι “θεσμοι“ .!

    Τελος, το διαπραττομενο από σειρα Κυβερνησεων (και την παρουσα) αδικημα της εσχατης προδοσιας είναι διαρκες και εξακολουθει από 5-5-2010 μεχρι σημερα να μεταβαλει το πολιτευμα του Κρατους με σφετερισμο της λαικης κυριαρχιας, καταλυση και αδρανοποιηση του πολιτευματος .

    ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στη μηνυση: http://chn.ge/2H3YAzh

Comments are closed.