ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΚΑ; Αναρχικοί έγραψαν συνθήματα σε εκκλησίες (ΦΩΤΟ)

Με συνθήματα σε τοίχους εκκλησιών και ύβρεις κατά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, σχολιάζουν οι αναρχικοί το ομοφοβικό του παραλήρημα.

Οι ίδιοι επισκέφθηκαν τέσσερις εκκλησίες σε γειτονιές του Ζωγράφου και των Ιλισίων και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

«Ο πολιτικός μας λόγος αναφερόταν κατά κύριο λόγο στον νεοναζί Αμβρόσιο και στο δίχτυ προστασίας που έχει στήσει γύρω του η εκκλησία» αναφέρουν οι αναρχικοί σε μήνυμά τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Ο φασιστικός, ομοφοβικός λόγος κάθε λογής παπά δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο και πρέπει να παίρνει κάθε φορά την απάντηση που του αρμόζει από τον κόσμο του κινήματος» σχολιάζουν και προσθέτουν:

«Διαχρονικά εκκλησία και αντίδραση συμπορεύονταν. Διαχρονικά κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ταξικό μας καθήκον».

loading...

3 thoughts on “ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΚΑ; Αναρχικοί έγραψαν συνθήματα σε εκκλησίες (ΦΩΤΟ)

  1. ΑΝΑΡΧΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΜ ΤΗ ΧΩΡΑ ,ΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ^ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ^ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΦΑΝΕΡΟ ΤΡΟΠΟ . ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΑΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ? ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ?ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΤΗ ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.

  2. Ακόμα με το σκατό ασχολείστε;

  3. Ειναι πλεον κατι παραπανω απο σαφες οτι το Ελληνικο κρατος δεν κρατα πλεον ουτε τα προσχηματα σαυτο που λεγεται ΜΗ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ!!!!Στην πραγματικοτητα εχει στρατευθει ομοθυμαδον στην πλευρα της ΝΤΠ σε πληρη ασυμφωνια ακομα και με τους νομους που το ιδιο ψηφιζει!!Νομοι που λειτουργουν ως αλλοθι και παραπλανηση.Εκλιπει απο την δραση του κρατους και αυτο που λεγεται στο δικαιο,η αρχη της ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΟΣ!!!!!Η διακριτη εφαρμογη των νομων και η ad hoc ασκηση ποινικων διωξεων απο τα οργανα του κρατους ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ καθοσον συνιστα ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσιας.Καταλαμβανουν οι "αντεξουσιαστες"καθημερινα δημοσια κτιρια και ΔΕΝ διωκωνται η διωκωνται προσχηματικα.Παρακολουθουν τις τηλεπικοινωνιες της ΧΑ αλλα ΔΕΝ παρακολουθουν τους Συριζαιους η τους "αντεξουσιαστες" που σκοτωσαν τους 4 της ΜARFIN. Δεν διωκεται το ΠΑΜΕ που καταλαμβανει δρομους λιμανια και δημοσια κτιρια επι ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τωρα αλλα διωκεται η ΧΑ που εκανε ψηγματα απο ολα αυτα.Εγω λεω η να διωχθουν ολοι η κανενας.Αποψη μου ειναι οτι τα ακρα του πολιτικου φασματος ΑΝΤΙΦΑ,ΚΚΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ,ΠΥΡΗΝΕΣ,ΚΛΠ μαζι με την ΧΑ αποτελουν ολοκληρωτικα ιδεολογικα και πολιτικα σχηματα και θα πρεπει να αποβαλλονται ως πολιτικα σχηματα απο την κοινωνια.Οταν ομως για λογους ανοχης κλπ επιτρεπουμε τα σχηματα αυτα να πολιτευονται θα πρεπει οι κ.κ.Εισαγγελεις να τα διωκουν ΙΣΟΤΙΜΑ και οχι ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΑ οπως κανουν τωρα.Εκτος αν ετσι θελουν να γιγαντωσουν την ΧΑ.Επισης θα ηθελα να τονισω οτι το νομοθετημα αυτο βασει το οποιο διωκονται τα λεγομενα εγκληματα μισους ειναι αντισυνταγματικο και αντικειται ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ στην ελευθερια του λογου.Οι δικαστες η πρεπει να το αγνοησουν ως αντισυνταγματικο η θα πρεπει να το εφαρμοσουν ΙΣΟΤΙΜΑ και οχι μονοπλευρα.Τα λεμε ολα αυτα για να μη καταφυγει ο κοσμος στο τελευταιο αρθρο του Συνταγματος.Η οποια δικαιοσυνη εχει πολλες εξουσιες και αν θελει μπορει να κανει την διαφορα αν εμφορειται βεβαια απο πατριωτικα αισθηματα.

Comments are closed.