Βίντεο-σοκ: Καλεσμένοι σκοτώνουν έγκυο τραγουδίστρια διότι αρνήθηκε να χορέψει μαζί τους

Ο γάμος ενός ζευγαριού έμελλε να εξελειχθεί στον απόλυτο εφιάλτη… Καλεσμένοι σε γάμο στο Πακιστάν πυροβόλησαν και σκότωσαν την έγκυο τραγουδίστρια που είχε πληρώσει η οικογένεια του ζευγαριού, προκειμένου να τους διασκεδάσει.
Ο λόγος της δολοφονίας; Η άρνηση της κοπέλας να σταθεί όρθια στην πίστα και να χορέψει με έναν από τους καλεσμένους!

Η 24χρονη Samina Samoon βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που τραγουδούσε, όταν ο Tarique Ahmed Jatoi θεώρησε προσβολή την άρνησή της να χορέψει μαζί του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Kanga, στην περιοχή κοντά στην πόλη Larkana, την Τρίτη. Την ώρα που συνέβη, δύο άντρες είχαν σηκώσει όρθια την 24χρονη έγκυο και της πετούσαν χρήματα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η κοπέλα είχε δεχθεί μία σφαίρα και είχε πέσει αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Η Samina μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Chandka, αλλά ήταν πλέον αργά. Ο δράστης συνελήφθη και η αστυνομία κατέσχεσε το όπλο με το οποίο σκότωσε την άτυχη τραγουδίστρια.

Έξω από το νοσοκομείο, ο σύζυγος της Samina Samoon αποκάλυψε στους δημοσιογράφους, ότι το θύμα ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος. «Η Σαμίνα αρνήθηκε να χορέψει, διότι ήταν έξι μηνών έγκυος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο-σοκ από τη στιγμή της δολοφονίας: 

loading...