ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ: «ΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ…»

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο αντιπρόεδρος της μεταλλαγμένης ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης απειλεί πως θα αποκαλύψει πράγματα και θάματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν δεν διαγράψει τον Νικήτα Κακλαμάνη, που τόλμησε να κρίνει τον Αντώνη Σαμαρά για τις απόψεις του τελευταίου περί «υποχρεωτικής συνεργασίας» με το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα ο Γεωργιάδης φέρεται να αναφέρει εν εξάλλω στους συνομιλητές του: «αν ο Κούλης δεν διαγράψει τον Κακλαμάνη τότε εγώ και ο Αντώνης θα αποκαλύψουμε με ποιο τρόπο πήρε τις εσωκομματικές εκλογές». Αυτό βέβαια, το λέει πάντα ως απειλή και ως γνωστό… πιάνει.

Αναμένονται γλέντια στο μαγαζί της Πειραιώς.

Νεότερη ενημέρωση: Αυτοί που διαρρέουν τα παραπάνω (και εδρεύουν εντός της Πειραιώς), παραδέχτηκαν πως έκαναν ένα κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, έστω και καθυστερημένα. Επί τούτου σημειώνουν, πως ο Άδωνις δεν είναι ένας κακεντρεχής τύπος που ζητά και καταφέρνει διαγραφές…

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

7 thoughts on “ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ: «ΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ…»

  1. βρε αδωνι σουστριψε η βιδα …κανενα δεν θα αφησεις εκει μεσα στο τελος

  2. ΑΥΤΟΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΡΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ…

  3. Ο Μπουμπούκος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος.

    Ο άνθρωπος που δεν διστάζει να ζητήσει συγγνώμη από όσους εξύβριζέ στο παρελθόν, προκειμένου να τύχει της εύνοιας τους και να ανελιχθεί ως φίδι που ξέρει να αλλάζει το πετσί του, σε ανώτερα αξιώματα. Καραμαλής, Παυλόπουλος, Μητσοτάκης, Σαμαράς, δεν έχει όρια στην αναζήτηση της συγχωρέσης και της πολιτικής σπέκουλας.

    Όταν το θράσος που συνεπάγεται η απληστία και η υποκρισία την οποία επιβάλει η πολιτική βουλιμία αποτελούν τον πυρήνα του οπλοστασίου σου με αποτέλεσμα την κορύφωση της ανηθικότητας και την υπέρβαση ακόμη και της ίδιας της αμετροέπειας, τότε αγαπητέ κ. Άδωνι (του Αδ-ονειδος) τα πράγματα σοβαρεύουν διότι πλέον ενοχλούν, αν δεν απειλούν τον ίδιο τον κοινοβουλευτικό βίο.

    Αντώναρος Vs Μπουμπούκο : Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του.
    Ακόμη κι αν γίνεται "τσίρκολο", όπως λέγανε οι παλιότεροι.
    Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του.
    Όχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο — και μάλιστα δοτό.

    Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπεί….

  4. OSO PLEISAZOYN H EKLOGES TOSO POLY THA PONANE TO GOUROUNOSKILA TOY SIRIZA !!!!TA POYSTROSIRIZAKIA TELIONOYN TO XEROYN KAI AYTOI KAI EMEIS TOYS PIDA KATHE MERA O ADONIS !!!11DEN KATALAVENI XRISTO FILAKIA !!!!

  5. -ΠΟΣΟ ΑΔΩΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ καταναλωσει ο Κυριακοs;
    Ποσουs βουλευτεs και ιδρυτικα στελεχη τηs ΝΔ μπορει να καρατομησει για ενα μουσαφιρη που εκπαιδευσε με επιτυχια στην πολιτικη ο Γιωργοs Καρατζαφερηs στον ΛΑΟΣ;
    -Η Κωλοτουμπα…ειναι η δευτερη φυση του Αδωνη!
    Τι ελεγε προτου καταφερει απο βουλευτηs του ΛΑΟΣ να γινει αντιπροεδροs ο μεγαs υβριστηs τηs Νεαs Δημοκρατιαs και ολων των κορυφαιων στελεχων του κομματοs!
    Αν υπηρχε βραβειο Νομπελ για την κυβιστηση ειναι βεβαιο οτι για αιωνεs θα αποδιδοταν στον Αδωνη Γεωργιαδη χωριs κανεναs σε παγκοσμιο επιπεδο να του αμφισβητησει την πρωτοκαθεδρια!
    -Γεωργιαδηs:Η Επιτομη τηs ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΕΝΤΡΟDEXIOS
    -Προαναγγελια Διασπασηs τηs Νουδουλαs!
    Ξαναβγαινει στο Κλαρι ο ιδιοs ο Σαμαραs η θα βγαλει τον Μπουμπουκο του;
    -Η Αληθεια για την συναντηση Καραμανλη γεωργιαδη:Ο ΗΓΕΤΗΣ και ο ικετηs!
    -"Φωτια και λαβρα"ο Αντωναροs για τον"ειδικο στιs ανακατωσουρεs"Σαμαρα!
    "Ο Ελληνικοs λαοs τον εστειλε στη συνταξη"
    -Νικηταs:Ο Σαμαραs ειναι η ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ τηs Παραταξηs!
    -O Σπυριδων(Αδωνιs)πηγε στο Ισραηλ;Οπ,γιατι τωρα αρα γε;
    Λετε να ηταν τυχαιο και διολου σκοπιμον λογω τηs γνωστηs…ταλαιπωριαs που τραβα;
    Master Quiz:βαψωμαλλιαs βαψωφρυδω βαψωελιου το κοντοκλωτσι τηs.. αντοναει ολο τον κουναει τον κουναει και αβερτα τον κουδαναει?
    α)ο Novartadonis katravassss;
    β)ο μπατανοβγαλμε..οs πουλακοs;
    γ)ο πρωκτοφρονιμηδηs;
    ….τα ηλιοκαμμενα στο πτηνο θα του τον κανουνε ΜΠΟΥΡΙ οπωs ο παππουs τσι βγαινιωs…

  6. ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ! ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ .ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ – ΦΕΡΕΤΕ-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΡΕΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΛΑΙΚΑ ,ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΣΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΤΙΤΛΟ , ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ , ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΣΥ ΜΩΡΙΑΣ ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΔΡΑΧΜΟΘΗΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

  7. Το μαυρο στο Αδωνη Γεωργιαδη ειναι ζητημα επιβιωσηs του Εθνουs.
    Το διλημμα ειναι η με την Γαλανολευκη η με το τουρκικο φεσι του;
    Ντοκουμεντο-Αδωνηs Γεωργιαδηs"Eγω δεν τιμω τουs ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ γιατι προκαλειται ο Ερντογαν"
    Ντοκουμεντο-Αδωνηs Γεωργιαδηs"Nα δωσουμε τα νησια στον Ερντογαν"
    Ντοκουμεντο-Αδωνηs Γεωργιαδηs"Εγω πουλησα στον Ερντογαν τη Μαρινα τηs Μυτιληνηs"
    Ντοκουμεντο-Ο Τουρκοs YEΘΑ κι ο Αδωνηs Γεωργιαδηs ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!
    κανανε τακτικα στου φρουζη σεμιναρια για το(proktoksekolon)τα κοριτσια τηs μαεστρου Κατραβα τον τραβα Δεμεντη ανοιγει σαν κουτι Σκουτελακου ακου που για το πεοs τα κανει ουλα ανου κατου ακου
    (ΑΔΩΝΙΣ) Ο Μπουμπουκοs στο Ναυτικο!
    Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!
    Ψυχοπαθηs ο μπουμπουκοs!

Comments are closed.