Γιατί ο Τελειωμένος Τσίπρας ετοιμάζεται να αποδράσει μέσω Πρόωρων Εκλογών

Το γνωστό ρητό «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» ταιριάζει γάντι όχι μόνο στην πολιτική αλλά κυρίως στην ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο απερχόμενος ένοικος του Μαξίμου.

Αφού μόνο με… ψυχιατρικούς όρους θα μπορούσες να ερμηνεύσεις τα όσα πρωτοφανή διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες, με βασικούς πρωταγωνιστές τους «κύκλους του Μαξίμου», τον Τζανακόπουλο και κυρίως τον Τσίπρα.

Ο απελπισμένος ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ πρωθυπουργός, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως κανένα σενάριο δεν μπορεί να του βγει (τον εγκατέλειψαν όλοι οι πάτρωνες του, εντός και κυρίως εκτός Ελλάδος) προφανώς έχει αποφασίσει να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες κάλπες, κολυμπώντας στην λάσπη.

Φαίνεται πως τα… καλόπαιδα του Μαξίμου, που ήδη κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν την χώρα σε έναν απέραντο ΒΟΥΡΚΟ, αδιαφορώντας για το που θα οδηγηθεί η Χώρα, η Οικονομία της, τα Εθνικά μας θέματα.

Γνωρίζουν εκ των προτέρων πως το παιχνίδι είναι χαμένο, γι αυτό έχουν και ως μοναδικό στόχο, το «μπλόκο» της (δεδομένης σήμερα) αυτοδυναμίας της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι βέβαιο πως τους επόμενους μήνες και μέχρι το φθινόπωρο, όπου θα στηθούν οι κάλπες θα βιώσουμε πρωτοφανείς πολιτικές καταστάσεις.

Αφού το απερχόμενο ασκέρι του Μαξίμου όχι μόνο «θα κάψει όλα τα σπαρτά» αλλά θα επιδοθεί σε ένα μοναδικό κρεσέντο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΣΜΟΥ, όμοιο του οποίου δεν έχει ζήσει η χώρα τουλάχιστον κατά την διάρκεια της Μεταπολίτευσης.

Για αυτό τον λόγο, όχι μόνο η Νέα Δημοκρατία, αλλά το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του Δημοκρατικού τόξου, ΟΦΕΙΛΟΥΝ και θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα.

Ανησυχούν για πρόωρες εκλογές οι δανειστές
Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, αβέβαιη για τους δανειστές παραμένει η επόμενη μέρα μετά το τέλος του Μνημονίου.

Το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τους δανειστές είναι τι θα κάνει η Κυβέρνηση μετά τη λήξη του προγράμματος και το κυριότερο, αν αυτό το ορόσημο θα αποτελέσει αφορμή για προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Μάλιστα οι Ευρωπαίοι διεμήνυσαν στην Αθήνα ότι μέχρι και τις ευρωεκλογές του Μαΐου που είναι κρίσιμες για την Ευρώπη, λόγω της ανόδου της Ακροδεξιάς και του λαϊκισμού, θέλουν «ήρεμα νερά» και όχι αιφνιδιασμούς που θα διαταράξουν αυτή την πορεία.

Άλλωστε οι Ευρωπαίοι παρακολουθούν από κοντά τις δημοσκοπήσεις στην χώρα μας και προβληματίζονται από την άνοδο της Ακροδεξιάς.

Σε κλίμα εκλογών η Νέα Δημοκρατία
Από την άλλη πλευρά σε κλίμα… εκλογών κινείται η Νέα Δημοκρατία, με τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη να προκαλεί τον Πρωθυπουργό την Παρασκευή, στα πλαίσια ομιλίας στους τομεάρχες του κόμματός του, να προσφύγει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο, εφόσον πραγματικά πιστεύει ότι ο κύκλος των Μνημονίων κλείνει τον Αύγουστο.

Ενώ και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, σε συνέντευξη της στα ΝΕΑ, εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «φοβάται να πάει σε εκλογές».

Μάλιστα όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει η πεποίθηση ότι η χώρα βρίσκεται σε ήδη σε προεκλογική περίοδο, ενώ θεωρούν σίγουρη την εκλογική πρωτιά και πλέον κάνουν κινήσεις για την αυτοδυναμία.

πηγη

loading...

1 thought on “Γιατί ο Τελειωμένος Τσίπρας ετοιμάζεται να αποδράσει μέσω Πρόωρων Εκλογών

  1. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΘΕΛΕΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΓΕΡΟ. ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ..

    Μηνυση για εσχατη προδοσια.
    Αρθρο 134 παρ 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ 120 παρ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαριου 2018 κατεθεσε Μηνυτηρια αναφορα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου η οποια εγινε ΔΕΚΤΗ.

    Οι κατηγοριες για Εσχατη Προδοσια είναι για τρια ξεχωριστα θεματα, ως εξης:
    α) Και τα τρια Μνημονια καθως και οι αντιστοιχες Δανειακες Συμβασεις ΔΕΝ ψηφιστηκαν απτη Βουλη με Νομο αλλα σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, και εδιναν εξουσιοδοτηση στον να υπογραφει Μνημονιο και Δανειακες Συμβασεις, χωρις να ερχεται μετα για κυρωση από την Βουλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.

    Β) Παραβιαστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προςβλεπε και οριζε επακριβως το ερωτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποιο δεν ηταν καθολου ασαφες αλλα αντιθετα ηταν πολύ συγκεκριμενο καλωντας να απαντησει ο Λαος στο ερωτημα “Θελετε να συνεχιστει το τρεχον προγραμμα δανειοδοτησης και ό,τι παραπερα χειαστει (δηλαδη νεα Μνημονια) ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;”. Ο Λαος απαντησε ΟΧΙ και αυτό οφειλοταν κατά το Συνταγμα να υλοποιησουν.!

    γ) Παρεδωσαν, εκχωρησαν την Νομοθετικη αρμοδιοτητα της Βουλης σε Ξενες Δυναμεις (θεσμους) με τον Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ – ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδεχθηκαν να υλοποιουν απλως αποφασεις που παιρνουν οι “θεσμοι“ .!

    Τελος, το διαπραττομενο από σειρα Κυβερνησεων (και την παρουσα) αδικημα της εσχατης προδοσιας είναι διαρκες και εξακολουθει από 5-5-2010 μεχρι σημερα να μεταβαλει το πολιτευμα του Κρατους με σφετερισμο της λαικης κυριαρχιας, καταλυση και αδρανοποιηση του πολιτευματος .

    Αν σ’ αυτόν τον κατάλογο των παραστατών της μήνυσης, προστεθεί κι ένας κατάλογος απλών πολιτών, τότε είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό που είχε πει κάποτε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης: Μπροστά σ’ ένα κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών από απλούς πολίτες κανείς Έλληνας δικαστής δεν θα βρεθεί να παραβλέψει μια καλά στοιχειοθετημένη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

    ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στη μηνυση: http://chn.ge/2H3YAzh

Comments are closed.