ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΟΛΟΥΡΑ

Με αφορμή τον θάνατο ενός κορυφαίου επιχειρηματία  της λιανικής  του μετασταντος  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ  ένας άλλος  κορυφαίος επιχειρηματίας  από τον χώρο της λιανικής  ο κ. ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ, αν και ανταγωνιστής   του πρώτου, αποφάσισε να κλείσει στην Αττική 
 τα Σούπερ μάρκετ κατά την διάρκεια της κηδείας και εξέδωσε  για λογαριασμό των  my market,   μια Ανακοίνωση  που μονό ένας ΕΛΛΗΝΑΣ  με σεβασμό στις αξίες της ανθρωπιάς  και του φιλότιμου  οι οποίες χαρακτηρίζουν το γένος  των προγόνων μας  θα μπορούσε να κάνει .
  Παρά  την δύσκολη οικονομική  συγκυρία  και για τον κόσμο των επιχειρήσεων έδειξε σεβασμό  προς τον ανταγωνιστή του.
  Οι επιχειρήσεις και των δυο είναι καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρήσεις ,και τα χρήματα  που καθημερινά αφήνετε  μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ και δεν φεύγουν κάθε Παρασκευή  στην Ελβετία.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ LIDL που σας εξαπατούν  ενώ επιχορηγούνται από την παγκόσμια τράπεζα, και κάθε Παρασκευή οι εισπράξεις της εβδομάδας  φεύγουν στην Γερμανία.

ΜΗΝ ΕΝΔΙΔΕΤΕ  ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ όπως  ‘’τρεις βοσκοί ‘’κ.λ.π Εγώ δεν κατάφερα να βρω πουθενά τρεις βοσκούς  οι οποίοι να παράγουν γιαούρτι και όλων των ειδών τα τυριά για μια πολυεθνική.

Τα LIDL κάνουν ως Ο.Ε τζίρο 1,6 δισεκατομμύρια  το χρόνο και πληρώνουν εικονικούς  σχεδόν μηδενικούς φόρους στο κράτος. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες ξενόφερτες επιχειρήσεις   λιανικής.

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ  ΤΟΥΡΚΙΚΟ (SURVIVOR,τουρκικές  σειρές)  δίνεις  2%  επί της αξίας στο ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ  να αγοράσει σφαίρες   για τα παιδιά σου.

ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Βασίλειε, τις πράσινες πλαστικές σακούλες πολλαπλής χρήσης από που τις προμηθεύεται το My Market; Μήπως από Τουρκία μεριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]