Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή απέστειλε ο παλαιός του γνώριμος και φίλος, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Ο Ρώσος πολιτικός προσεκάλεσε τον Έλληνα Εθνικιστή ηγέτη να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Δεξιών Κομμάτων, το οποίο οργανώνεται και θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στην Μόσχα.

Στην επιστολή, αφού αναφέρεται στην «αυξανόμενη ένταση στις διεθνείς σχέσεις και την αποσταθεροποίηση της πολιτικής καταστάσεως στον κόσμο, η οποία προκαλείται από την δυσαναλογία στις παγκόσμιες σφαίρες της οικονομίας και των οικονομικών, την εμφάνιση ακραίων και ακραία ριζοσπαστικών κινημάτων στην παγκόσμια σκηνή, την παραβίαση της δημογραφικής ισορροπίας, την σοβαρότητα των εθνικιστικών, θρησκευτικών και άλλων αντιφάσεων οι οποίες επηρεάζουν τις θεμελιώδεις αξίες της υλικής και πνευματικής ζωής των λαών του κόσμου», ο Ρώσος πολιτικός προσθέτει ότι

«Το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας» του οποίου ηγούμαι, αιτείται από Εσάς, ως ηγέτη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, και πολύ γνωστό πολιτικό στην Ελλάδα, να συμμετάσχετε στο Διεθνές Συμβούλιο Δεξιών Κομμάτων στην Μόσχα προκειμένου να συζητηθούν θέματα διεθνούς συνεργασίας για την σταθεροποίηση της κατάστασης στον κόσμο».

Στο τελικό στάδιο του Συνεδρίου αναμένεται «να υιοθετηθεί η «Διακήρυξη της Μόσχας του Παγκοσμίου Συνεδρίου των Δεξιών Κομμάτων», η οποία θα περιλαμβάνει τις βασικές αρχές σταθεροποίησης και ενδυνάμωσης της παγκόσμιας τάξεως, εξάλειψης της κοινωνικής ανισότητας, βιώσιμης ανάπτυξης και εξάλειψης κάθε μορφής βίας στα καυτά σημεία ολοκλήρου του πλανήτη».

Απευθυνόμενος στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο Ρώσος Εθνικιστής πολιτικός εκφράζει την επιθυμία του για στενότερη συνεργασία σε κομματικό και προσωπικό επίπεδο και μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων, ενώ αναφέρεται και αυτό είναι σημαντικό στην επόμενη μέρα της συνεργασίας στην οποία προσβλέπει σε μια ισότιμη συμμετοχή των κρατών:

«Ως Πρόεδρος του ΦΔΚΡ θέλω να σας διαβεβαιώσω για το ενδιαφέρον μας για μια στενότερη διακομματική συνεργασία με την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των σχέσεών μας. Αντιλαμβάνομαι την σημασία της ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ των λαών μας, των κρατών και των κοινοβουλίων. Επίσης υπολογίζω στην ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων εργασίας. Εκ μέρους του ΦΔΚΡ εκφράζω την ελπίδα μου για την περεταίρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση των διακομματικών σχέσεών μας οι οποίες προάγουν την δημιουργία ενός νέου μοντέλου κοινωνικο-πολιτικού συστήματος και παγκόσμιας τάξης στην βάση της εθελούσιας και ίσης συμμετοχής των χωρών.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι»

Η αποδοχή της ηγετικής θέσεως του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και της προσωπικότητος του Αρχηγού του, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, είναι ένα γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για ένα καλύτερο, σταθερότερο και κυρίως Εθνικό Αύριο για την Ελλάδα και για όλα τα Έθνη τα οποία υφίστανται την καταστροφική επίθεση των Νεοταξικών Δυνάμεων.

Μετά τις νίκες των Ιταλών Εθνικιστών στην Ιταλία, και την στήριξη προσωπικοτήτων όπως ο Γάλλος Εθνικιστής ηγέτης Ζαν Μαρί Λεπέν, η πρόσκληση του Βλαντιμίρ Ζιρινόφκσι δείχνει ότι έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε για το αποτέλεσμα και αυτής της συνεργασίας και για την σύμπηξη ενός ισχυρού μετώπου των εθνικών δυνάμεων.

loading...

15 thoughts on “Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

  1. Η αποδοχή της ηγετικής θέσεως του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και της προσωπικότητος του Αρχηγού του, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, είναι ένα γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για ένα καλύτερο, σταθερότερο και κυρίως Εθνικό Αύριο για την Ελλάδα και για όλα τα Έθνη τα οποία υφίστανται την καταστροφική επίθεση των Νεοταξικών Δυνάμεων.

    Eπιτέλους αρχηγούλη αναγνωρίζουν το εύρος της προσωπικότητάς σου!!!Και την ηγετική θέση του κινήματός μας βεβαίως βεβαίως. Θα πας εκεί και θα τους καταπλήξεις είμαι σίγουρος!!!!!Να σκάσουν οι οχτροί μας.

  2. Ο κ. Ζιρινόφσκι υπολογίζει σε μια ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων εργασίας.Εγέρθητου χρυσαυγίτες!!!!

    Ωωωωχ αρχηγούλη αυτό με ανησυχεί!!! Την τελευταία φορά που κάποιος ηγέτης ξένης ναζιστικής οργάνωσης υπολόγιζε σε μια τέτοια ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων εργασίας μαζί μας, τους σφουγγαρίζαμε τα πατώματα απ' τα ξερατά τους μετά από μεθύσι με μπύρες και απ' τα κατρουλιά τους γιατι με τόσο που είχανε πιει δε μπορούσαν να στοχεύσουν καλά στην τουαλέτα. Με πόναγαν οι ώμοι μου αρχηγούλη την προηγούμενη φορά. Απ' την πολύωρη ενασχόλησή μου με τη σφουγγαρίστρα κι απ' το τρίψε τρίψε στους τοίχους.

  3. «Το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας» του οποίου ηγούμαι, αιτείται από Εσάς, ως ηγέτη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, και πολύ γνωστό πολιτικό στην Ελλάδα,

    Α, αυτό δεν το είχα δει αρχηγούλη. Ο Μέγας και τρανός Ζιρινόφσκι απευθύνεται σε σένα με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα και στον πληθυντικό. Εσάς!!!!! Μα ποιος είσαι ρε αρχηγούλη!!! Και αναγνωρίζει ότι στην Ελλάδα είσαι πολύ γνωστός. ΄Ασχετο αν πας πάτος στις δημοσκοπησεις στην αποδοχή σου απ' τον Ελληνικό λαό. Ουδείς προφήτης γίνεται αποδεκτός στον τόπο του. Να ξανασκάσουν οι οχτροί μας.

  4. ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

    Απλά δεξιός ο Ζιρινόφσκι. Κατάλαβα. Δεν ισχύει μόνο στην Ελλάδα το "είσαι ό,τι δηλώσεις".

  5. οπως τον δηλωσει ο Ροτσιλντ και ο Σορος εισαι σημερα το καθε πολιτικο σκιαχτρο

  6. Από την ιστορία γνωρίζουμε ότι φίλοι και σύμμαχοι των ΝΑΖΙ ήταν οι σταλινιστές (Σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ).

  7. Ίσως αγνοείς ότι στις τελευταίες εκλογές κατέκτησε την 3η θέση.
    Μήπως ξέρεις ποια κόμματα βρέθηκαν στην 4η, 5η και λοιπές θέσεις; Μπορείς να μας θυμίσεις;

  8. Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης. Επομένως δεν πρέπει να σας παραξενεύει το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζεται εχθρικά.

  9. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    ανοιχτά σύνορα,
    πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

  10. @6.49
    ΄Οχι ότι δεν το ξέρεις αλλά έτσι για να στην σπάσω. Απ' την ιστορία επίσης ξέρουμε ότι έχουν να το λένε οι ναζί για το πόσο καλά πέρασαν στο Ανατολικό μέτωπο. Τη νιώσαν στο πετσί τους τη… φιλία του Στάλιν. Κυρίως μάλιστα μετά απ' τη μάχη στο Στάλινγκραντ.

  11. @6.54
    Αυτό που ξέρω είναι ότι στην τέταρτη θέση είναι η χρυσή αυγή. Μετά απ' το φευγιο του Κουκούτση, του Μίχου κ.λ.π. κ.λ.π. Τώρα αν έχει πάει στην πέμπτη θέση δεν το ξέρω.

  12. Γιατί; μήπως θες εσύ κάτι διαφορετικό;

  13. ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΣΥΧΑΣΤΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΧΕΤΕ ''ΒΑΡΟΣ'' ΠΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ 10.16 ΚΑΝΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΛΥΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΚΞΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΔΟΦΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΣΤΕ ΣΦΙΧΤΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΟΝΑ ΠΑΓΟ. ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΗΣΥΧΑΣΤΕ…

  14. ΧΑΜΠΕΡ ΡΕΖΙΛ-YouTube
    Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-Σ.ΧΙΟΣ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ -"Η Χ.Α ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ"!!!
    ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ…
    "ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ"ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ?
    Καλαμοιπταμενοs τοτοs ο μπατλερ τηs υποθεαs εχιδναs σοφιαs το παπαδοπαιδι αρχιδαμοs(λουκουμοστομοs)και ο πρωην υβριστηs(που γλυφει εκει που εφτυνε)και νυν νευρικοs κλανοχηνοs εβαψε το μαλλι το εκανε μελιτζανι…
    "AVE ΣΟΦΙΑ"sanopolistv

Comments are closed.