Κάτω τα χέρια απ' τα παιδιά, ανώμαλα μυαλά

Θέμος Αναστασιάδης
Η αναδοχή και η υιοθεσία που ακολουθεί στο βάθος είναι πολύ σοβαρά θέματα για να τα χειρίζεται το...
Μαξίμου και να λασπολογούν ακόμη και κατά συντρόφων τους τα κομματόσκυλα, ή οι πολιτικές θεραπαίνιδες τύπου Αχτσιόγλου, που καλά θα κάνει να κοιτά τα του -όποιου- οίκου της
Ξέρω τι από τα δυο είναι πιο ανατριχιαστικό, απάνθρωπο και κτηνώδες: Το έγκλημα μιας διαταραγμένης ή μη 22χρονης  φοιτήτριας Μήδειας που πέταξε το νεογέννητό της να πεθάνει από το κρύο, ωχριά σε σχέση με την οργανωμένη πολιτική και ανθρωπιστική αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ που παίζει με τα παιδιά και τα ορφανά γενικά   πετώντας τα στην κομματική αρένα της ψηφοθηρίας με αφορμή πρόσχημα την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.

Το ομολογούν κυνικά από μόνοι τους ότι ένα τόσο ευαίσθητο θέμα οριοθετεί, κατά την αρρωστημένη αντίληψή τους, τους προοδευτικούς από τους... ακροδεξιούς και μπορεί μάλιστα να λειτουργήσει για τον επανασυσχετισμο των πολιτικών ισορροπιών!! Oπως είχαν κάνει και με την αλλαγή φύλου στα 15 χρόνια, αλλά τώρα ακόμη χειρότερα!

Πιάνουν τα ανήλικα και τα απροστάτευτα από τους παιδικούς σταθμούς ή τα όποια ιδρύματα και τα ρίχνουν στο πολιτικάντικο μαγειρείο τους εκμεταλλευόμενοι και τις μικρές αθώες ψυχές και την αγωνία τόσων ζευγαριών, ετεροφύλων και μη, να αποκτήσουν ένα παιδί. Ας μην κοροϊδεύουν κανένα, το θέμα τους δεν είναι αν τα ορφανά ή εγκαταλελειμμένα παιδιά θα βρουν σπίτι και θαλπωρή, αλλά ούτε τα δικαιώματα και η ισότητα για τα γκαίη ζευγάρια, που είναι άσχετο με την μανία που τους έπιασε ξαφνικά.

Παίζουν άρρωστα παιχνίδια στις πλάτες και των μεν και των δε, και δεν το κρύβουν κιόλας, έχοντας χάσει κάθε μέτρο πολιτισμού και ευαισθησίας. Από πού κι ως πού μπορεί να κάνετε πολιτικό εμπόριο μωρών, ανθρωπόμορφα τέρατα;

Η αναδοχή και η υιοθεσία που ακολουθεί στο βάθος είναι πολύ σοβαρά θέματα για να τα χειρίζεται το... Μαξίμου και να λασπολογούν ακόμη και κατά συντρόφων τους τα κομματόσκυλα, ή οι πολιτικές θεραπαινίδες τύπου Αχτσιόγλου, που καλά θα κάνει να κοιτά τα του -όποιου- οίκου της. Ντροπή να παίζει με παιδιά και γονείς, ειδικά αυτή και ξέρει καλά το γιατί. Δυστυχώς επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί αδίστακτα, για λογαριασμό των προστατών της. Όμως αυτή είναι το εργαλείο, η κυβέρνηση είναι το συνεργείο, που προσπαθεί με τέτοια θέματα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη απ' τα εθνικά ζητήματα, τη δήθεν καθαρή έξοδο, το μπάχαλο με τις φρεγάτες, όπου παντού τα έχει κάνει θάλασσα.

Μόνο ειδικοί επιστήμονες και μετά από πολύ προβληματισμό και έρευνα μπορούν να εισηγηθούν για να αναμορφωθεί η νομοθεσία για αναδοχή και υιοθεσία, αυτά δεν γίνονται με μια τροπολογία για... να ψαρέψουμε ψήφους ομόφυλων ζευγαριών που έχουν ένα απλό σύμφωνο συμβίωσης!! Ε, και; Εδώ κανονικά παντρεμένοι ετερόφυλοι με πολύ ισχυρότερες νομικές δεσμεύσεις και προϋποθέσεις και περνάν τα χίλια μύρια για να πάρουν ένα παιδί, και θα το δίνει η Πολιτεία σε ζευγάρια με πολύ λιγότερες εγγυήσεις; Μόνο και μόνο για λόγους ισότητας... των γκαίη; Μα ουδεμία σχέση έχει...

Προηγούνται τα δικαιώματα των ανυπεράσπιστων παιδιών, της ισότητας των ενηλίκων, είτε μπορεί να σταθεί κοινωνικά και ψυχολογικά, είτε όχι!! Κι αν ένα ζεύγος γκαίη πχ κάνει την αναδοχή, και μετά αποδειχθεί ακατάλληλο, όπως συμβαίνει και με ετερόφυλα παντρεμένα ζευγάρια, πώς θα του πάρουν το παιδί, χωρίς να κατηγορηθούν οι αρχές για... ρατσισμό; Και τι θα γίνει μετά, θα πηγαίνει το ανήλικο από την μια ομόφυλη οικογένεια, στην άλλη την ετερόφυλη  και ακολούθως σε τρίτη που 'χουν κάνει και οι δυο αλλαγή φύλου, μέχρι να το τρελάνουμε τελείως το παιδί;

Σίγουρα στις εποχές μας κανείς δεν είναι πια και τόσο νορμάλ, όταν πατεράδες δολοφονούν τα παιδιά τους για να εκδικηθούν την μάνα, ή μητέρες εκδίδουν τις κορούλες τους από παιδική ηλικία. Άρα δεν είναι θέμα ποιος είναι νόμιμος, ποιος καθώς πρέπει και ποιος όχι, αλλά ούτε και ζήτημα ισότητας μεταξύ των... τόσων φύλων!

Προέχουν τα δικαιώματα του ανηλίκου για προστασία από την Πολιτεία και προσεκτική αναδοχή, με φροντίδα μετά από τους κοινωνικούς λειτουργούς που... δεν υπάρχουν ελλείψει πόρων!! Και σίγουρα τα παιδάκια δεν είναι για αισχρά πολιτικά παιχνιδάκια από Συριζαίους κτηνανθρώπους οι οποίοι δεν ορρωδούν προ ουδενός. Πώς δεν είπαν ακόμα να γίνονται ανάδοχοι γονείς και οι Ρομά, και λόγω ισότητας και επειδή λόγω lifestyle ξέρουν να βολεύουν ένα τσούρμο παιδιά; Ντροπή ανώμαλα ψεύτο αριστερά μυαλά!! Δεν σέβεστε ούτε τους γονείς, ούτε τους γκαίη τελικά, ούτε τα ορφανά!
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. Διαστημική εποχή, Σεφ, Βίζιτες, ΤΗΛΕ μαλακίες και τσιμπούκια ο τίγρης… Χαλαρρραααά όμως… ΧΑΧΑΧΑ.

  ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
  ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…

  Καραμανλής. Σταθερή αξία… ΧΑΧΑΧΑ. Ξέρω που πάει το μυαλό σας με το Καραμανλή… στη “παραγωγή”! ¨Εψαχνε και για FREMM να κατασκευάζονται στην Ελευσίνα. Κε Μαλαντί o Στούρνς. Στο δρομο του ο Tσιπροκαμμένος (άρα ίδιος sponsor).
  Κοτζιάς. Tρείς ώρες σε ένα δωμάτιο, χωρίς φαγητό, μόνος με τον Dimitrof της FYROM… XAXAXA. Βγήκαν κουρασμένοι. ΧΟΧΟΧΟ. Ωχ τι πάθαμε…!
  Μπούας. Αγόρασε πούντρα για μωρά. Ο Μπουλούτ έστειλε pumpers απο τη Τουρκία στο ΥΠΕΘΑ. ΧΑΑΑΑ
  Τί είπατεεεε; XAXAXA
  Μεταυλικά για F-16. Καθετοποιημένα ερωτήματα μόνο δια της απευθείας οδού και με εμπροσθοφυλακή την Αχτσιόγλου… που δαγκώνει κιόλας. Με διαρροές και μαλακίες της Στοάς Μαλακαντάση απο ΜΜΕ, δεν παίζω. Αυτό με τη μπαταρία που έδινε απο νερό ρεύμα ήταν καλό τρυκ. Το πήγανε και στο Καμμένο, που ξέρει. Ρώτησαν και τον Νιάρχο του Δημόκριτος… που ξέρει. Δαυίδ Κόπερφιλντ ο Τριανταφυλλόπουλος. Αυτά τα κόλπα δεν περνάνε. Γατάκια, σας βλέπω. Κάθε μέρα βάζετε και λίγο πιπέρι παραπάνω.Σταρχίδ.α μου το βάζετε, σαλεπιτζήδες της ΕΥΠ. Πέφτει και δεύτερος μισθός κουφάλες έ;
  Για να μη κοιμάσθε ήσυχοι. F-16 έχει και η Τουρκία… Πυραύλους έχει όμως και το Ιράν. ΧΑΧΑΧΑ. Τί είπατεεεε;
  Ελπίζω να κάνετε στην άκρη κάποιοι, γιατί μετά δεν θα βλέπετε… Τη πρώτη πατέντα μεταυλικών εγώ την έκανα. Να το θυμάσθε αυτό… Να το θυμάσθε και να κλαίτε.
  Κοιμάσθε όρθιοι και είστε τσάμπα μάγκες. Ζείτε με παραισθήσεις. Δεν είστε τίποτα.
  Τί είπατεεεε; XAXAXA
  ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΓΙΩΤΗΣ
  ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ

  Τους λέω μαλάκες, γιατί είναι. Κάθε μέρα όλο βλακείες διαβάζω. Νηπιαγωγείο. Σε αυτόν δεν υπάγονται οι δύο αξιωματικοί που πιάστηκαν; Δεν διαβάζετε τη “φωτογραφία”; Δεν βλέπετε το χάλι των ΕΔ; Ούτε για φυστικάδες δεν κάνουν. Τα περιστέρια θα τους φάνε τα φυστίκια χωρίς να πάρουν είδηση.

  Η Ελλάδα δεν είναι για πόλεμο. Θέλει τον Ιαπωνέζο της για να μάθει πρώτα να περπατάει… Αρχίστε να το δέχεσθε. Πετάξτε τα τσόλια στο βόθρο. Αλλοιώς μετανάστες ΟΛΟΙ.
  Σήμερα πουλήσαμε φαντασιώσεις. Αφού σας αρέσουν.

  Με αυτές ζείτε. Ψυχίατρος και μη γελάτε καθόλου δεν είναι μαγκιά. Δέστε ποιοί είστε και ποιούς ψηφίζετε. Κοιμάσθε όρθιοι.

  Πάνε και οι λιγνίτες της ΔΕΗ. Πάμε για Άρη τώρα…

  Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]