Το σενάριο για προώθηση του Καραμανλή τζούνιορ στο αξίωμα του Γραμματέα της ΝΔ

Ένα ενδιαφέρον σενάριο καταγράφει και προωθεί η “Δημοκρατία”, αναφορικά με τις μελλοντικές τακτικές κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εσωκομματικό πεδίο της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, η οποία κυριαρχεί κυκλοφοριακά στον χώρο της Κεντροδεξιάς, ένα σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι θέλει τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να σχεδιάζει να προωθήσει τον Καραμανλή τζούνιορ, βουλευτή Σερρών, στο αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.Μια τέτοια κίνηση, εφόσον επιβεβαιωθεί από την πραγματικότητα, θα στοχεύει προφανώς στην ενίσχυση της εικόνας εσωκομματικής ηρεμίας στη Νέα Δημοκρατία, και στην ανανέωση, αφού ο βουλευτής Σερρών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης ανήκει στη νεώτερη γενιά, σε σχέση με τον σημερινό Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος μετράει ήδη μια δεκαετία στη Βουλή.

πηγη

loading...

6 thoughts on “Το σενάριο για προώθηση του Καραμανλή τζούνιορ στο αξίωμα του Γραμματέα της ΝΔ

  1. Μετά του φταίνε του μουρλού ο τράγος και το τραγάκι του…

  2. Κούλη, ακόμα δεν έχεις καταλάβει, πόσο πολύ, ο κόσμος έχει σιχαθεί την Οικογένειο Κρατία,;
    που και εσύ ανήκεις;

  3. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ,ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ,ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΕΡΑΣΑΜΕ,ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.Ε,ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ,ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.Ε,ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ……….

  4. ΒΡΕ ΟΥΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΛΣΑΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ

  5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!Τι συνεβη στο…Μεσολογγι με Καραμανλη και<< Κατμαν >>…
    press-gr.com/2016/12/blog-post_326.html

  6. Το διάβασα 10:01.
    Γιατί ρε νεοσαρσεμάκο καραμανλάκο δεν καταδέχεσαι και φωτο με τον Κατμαν; Θεωρείς τον εαυτό σου πιο έξυπνο ή πιο λαοφιλή απ΄τον Κατμαν;

Comments are closed.