ΠΑΤΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ – ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;

Τρώγεστε εκεί στην Πειραιώς με τα τερτίπια περί ανανεώσεως. Το περιβάλλον του Σημίτη που κυβερνά τη μεταλλαγμένη ΝΔ, δεν είναι ανανέωση! Δεν κάθεστε ήσυχοι. Να ξέρετε πως είστε φιλοξενούμενοι. Όχι φυσικά στο ξεδοντιασμένο λογότυπο του πυρσού (διασκευή Σαμαρά – αυτό σας ανήκει), αλλά στην ιδεολογία της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης, που έχει και Φυσικό Ηγέτη και Φυσικό Εκφραστή (ές).Πυροβολείτε ασύστολα. Αλλά δεν ξέρετε ούτε καν σημάδι. Τελικά πυροβολείτε τα πόδια σας. Πυροβολείτε τους ψηφοφόρους με τη στάση σας και τους διώχνετε. Διασπάτε και διαλύετε γιατί είστε καιροσκόποι, τυχοδιώκτες και κυρίως προέρχεστε από άλλα κόμματα, χωρίς πατριωτική ιδεολογία. Κοινώς είστε σαλταδόροι. Χτες εκεί, σήμερα εδώ, αύριο παραπέρα.

Όμως, την πολιτική περόνη θα την τραβήξουμε εμείς, ο μεγάλος πατριωτικός σχηματισμός της γνήσιας κεντροδεξιάς. Όχι από εκδίκηση. Θα είναι μία φυσική εκτόνωση του κόσμου που δεν εκφράζεται, που δεν εκπροσωπείται, που δεν ψηφίζει, που από το 2009 και μετά έχασε το «σπίτι» του, έχασε τον Πυρσό του, έχασε τη κυριολεκτικά τη ζωή του.
Και το ΦΩΣ της έκρηξης θα είναι εκτυφλωτικό, πρωτίστως αναζωογονητικό.

Τικ – τακ. Τικ – τακ. Ο χρόνος περνάει. Κάποια σκέψη για την απάντηση του ερωτήματος;

ΦΩΣ!

Υ.Γ.
Μιλάμε πάντα και μόνο πολιτικά.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

4 thoughts on “ΠΑΤΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ – ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;

  1. ΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ *ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ* ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣΔΕΞΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΣΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΣΘΕ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ,Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΟΔΥΣΕΑΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΩΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

  2. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΝΤΑΒΑΤΣΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΣ@@Α ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑ .

  3. Γεωργιαδηs:Η Επιτομη τηs ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/04/02/
    Νικηταs:Ο Σαμαραs ειναι η ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ τηs Παραταξηs!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/04/10/
    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ:"Αν ο ΚΟΥΛΗΣ Δεν Διαγραψει τον Κακλαμανη…
    kentrodexios.wordpress.com/2018/04/10/
    Νεα Αθλιοτητα του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ στον Προκοπη Παυλοπουλο:Να γινει ο Βενιζελοs Προεδροs τηs Δημοκρατιαs!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/04/13/
    φρονιμηδηs πουλακοs τσι βγαινιωs μπουμπουκοs νοβαρτ αδωνηs θα λετε και θα κλαιτε…

  4. Αρχίζει και πονάει όσα πλησιάζει το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ , καλό κουράγιο κουμπάροι , το μόνο που δεν είπατε ακόμη είναι το καλή συνάντηση στα γουναράδικα …….

Comments are closed.