Μετά τους Σκοπιανούς & οι Αλβανοί επιχειρούν να κλέψουν την ελληνική κληρονομιά: «Ο Αχιλλέας ήταν προγονός μας»!

Σε μία άνευ προηγουμένου και συμπλεγματικού τύπου προπαγάνδα προβαίνουν οι Αλβανοί οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν πως… ο Αχιλλέας ήταν Αλβανός και πως η Τροία ήταν μία… αλβανική πόλη όπως αναφέρει και ο Ελεύθερος Τύπος.

Μέχρι τώρα είχαμε τους Σκοπιανούς με τις παράνοιές τους, ωστόσο τώρα βλέπουμε πως και από Αλβανία μεριά, δεν πάνε πίσω. Συγκεκριμένα, σε ντοκιμαντέρ, παρουσιάζεται ο Αχιλλέας ως αρχαίος Αλβανός και η Τροία ως αρχαία αλβανική αποικία που δέχτηκε επίθεση από τους Έλληνες.

Σύμφωνα με το εν λόγο… ντοκιμαντέρ, ο Τρωικός Πόλεμος έγινε από τους Έλληνες που κατοικούσαν στην χώρα των αρχαίων Πελασγών, Παινόνων και των Ιλλυρίων δηλαδή των… αρχαίων Αλβανών. Επιτέθηκαν, μάλιστα, εναντίον Αλβανών αποίκων που έμεναν στην Μικρά Ασία και φυσικά ο Αχιλλέας δεν είχε καμιά σχέση με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν, οι Τρώες δεν ήταν τίποτα άλλο παρά «αρχαίοι Αλβανοί», ενώ υποστηρίζουν ότι τα Ομηρικά Έπη παραποιήθηκαν από την διεθνή κοινότητα με το ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης του 1821 για να τα οικειοποιηθούν οι Έλληνες!

loading...

1 thought on “Μετά τους Σκοπιανούς & οι Αλβανοί επιχειρούν να κλέψουν την ελληνική κληρονομιά: «Ο Αχιλλέας ήταν προγονός μας»!

  1. Αντε και στο διαολο.Δεν φταινε οι γειτονες μας που ηταν ανυπαρκτοι σαν λαοι στην αρχαια εποχη που υπηρχε εντονο το αρχαιο ελληνικο στοιχειο,αλλα τα ξενοδουλα σημερινα μηδενικα της πολιτικης που ξεπουλανε την χωρα μου και την ιστορια μας.Επικινδυνοι και ακρως εθνοκτονοι.

Comments are closed.