Κούλογλου: Μεγάλη αυταπάτη η υπόσχεση Τσίπρα ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα άρθρο

Λάθος η υπόσχεση ότι δεν θα πωληθεί η ΔΕΗ – «Νομίζω ότι όπως έχετε καταλάβει έχουν λήξει οι αυταπάτες»

Μεγάλη αυταπάτη χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου την υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα άρθρο.

«Ο Σαμαράς το βράδυ των εκλογών όταν πήρε την εξουσία, το ίδιο βράδυ έκανε τη μεταστροφή. Ο Τσιπρας προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση. Ο Σαμαράς ήξερε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα, ο Τσίπρας είχε αυταπάτες, αυτό είναι διαφορετικό» υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση αν ήταν αυταπάτη η υπόσχεση του πρωθυπουργού ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα άρθρο, ο κ. Κούλογλου είπε ότι «ήταν μεγάλες αυταπάτες και αυτές οι αυταπάτες οδήγησαν σε αυτές τις υποσχέσεις (σ.σ. για περικοπές και ιδιωτικοποιήσεις).

Στην παρατήρηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ αν αυτές οι αυταπάτες αποτελούν παρελθόν, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «νομίζω ότι όπως έχετε καταλάβει έχουν λήξει οι αυταπάτες».

Ο Στέλιος Κούλογλου χαρακτήρισε, ακόμα, λάθος την υπόσχεση ότι δεν θα πωληθούν λιμάνια, μονάδες της ΔΕΗ και άλλα. «Όταν δεν μπορείς να το υλοποιήσεις δεν το υπόσχεσαι γιατί αν το κάνεις το υφίστασαι κιόλας» παρατήρησε ο κ. Κούλογλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τέλος, «εάν μειωθούν σκέτα οι συντάξεις (σ.σ. χωρίς αντισταθίσματα) είναι πρόβλημα» αν και, όπως υποστήριξε, «εάν δεν είναι το ΔΝΤ στο πρόγραμμα, το αφορολόγητο και η περικοπή συντάξεων μπαινει ξανά σε διαπραγμάτευση γιατί αυτά τα ζήτησε το ΔΝΤ»

loading...

1 thought on “Κούλογλου: Μεγάλη αυταπάτη η υπόσχεση Τσίπρα ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα άρθρο

  1. ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΤΟ? ΤΖΙΦΟΣ,ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ?ΑΛΩΣΤΕ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ !ΠΟΡΔΕΣ ΑΜΟΛΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ! ΓΟΜΑΡΙΑ Ε ΓΟΜΑΡΙΑ.

Comments are closed.