Αυλωνίτου: Η σημαία να ανεβαίνει σε κάθε βραχονησίδα μόνο αν μπορούμε να την υπερασπιστούμε

«Η ελληνική σημαία και το πότε μπαίνει αυτό αφορά τη χώρα. Ο καθένας μπορεί στο σπίτι του ή σε κατοικημένη περιοχή να τη βάλει, όχι σε μια έρημη βραχονησίδα που μπορεί να την πάρει ο αέρας και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη ότι η ελληνική σημαία μπορεί να ανεβαίνει σε βραχονησίδες μόνο αν μπορεί το ελληνικό κράτος να την προστατεύει διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Με αφορμή την κίνηση των τριών νέων να υψώσουν σημαίες σε πέντε μικρά νησιά στο σύμπλεγμα των Φούρνων, η κυρία Αυλωνίτου είπε χαρακτηριστικά: «επειδή τα θέματα είναι δύσκολα πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι την άσκηση εξωτερικής πολιτικής δεν την κάνει ο καθένας μας. Έχουμε χιλιάδες βραχονησίδες εκτός αν είμαστε ικανοί να στήσουμε την σημαία σε κάθε βραχονησίδα και να τις υπερασπίσουμε, τότε μόνο μπορούμε να το κάνουμε. Με αυτή τη νεανική ενέργεια τι κατάφεραν; να έχουμε το Λιμενικό, να έχουμε δυνάμεις μας να ασχολούνται με το θέμα αυτό».

«Η ελληνική σημαία και το πότε μπαίνει αυτό αφορά τη χώρα. Ο καθένας μπορεί στο σπίτι του ή σε κατοικημένη περιοχή να τη βάλει, όχι
σε μια έρημη βραχονησίδα που μπορεί να την πάρει ο αέρας και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί» πρόσθεσε η κυρία Αυλωνίτου.

Αν και σύμφωνα με την ίδια η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ με την οποία ισχυρίζεται ότι τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος «δεν μου φαίνεται ήσσονος σημασίας» εντούτοις, όπως είπε «αυτό το έχουν ξαναπεί, αλλά είναι η πρώτη φορά που ενημέρωσαν την ΕΕ. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να προκαλεί καταστάσεις. «Η Τουρκία θέλει να μας σπάσει τα νεύρα να κάνουμε κάτι. Άστην να λέει ότι θέλει έχουμε τις διεθνείς συνθήκες που μας κατοχυρώνουν, εμείς έχουμε μόνο το δρόμο της νομιμότητας».

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε οτιδήποτε επεισόδιο όχι με υπαιότητα δική μας. Οπωσδήποτε δεν είμαστε προκλητικοί, ενώ κρατούμε χαμηλούς τόνους όταν πρέπει να απαντηθούν κάποια πράγματα που λέγονται πρέπει να απαντώνται» συμπλήρωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

loading...

8 thoughts on “Αυλωνίτου: Η σημαία να ανεβαίνει σε κάθε βραχονησίδα μόνο αν μπορούμε να την υπερασπιστούμε

  1. OYST τρελοκαμπερο μαγισσα φωνακλου

  2. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΑ ΚΑΡΙ….ΛΑ ΠΟΥΤ.ΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΟΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….

  3. Τι λες ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ , η βραχονησίδα είναι Ελληνική ; μπορώ να πάω και να ανέβω επάνω ; γιατί βρε Σούργελο δεν μπορώ να βάλω μια Ελληνική σημαία , Ελλάδα δεν είναι ; στην Πάρνηθα μπορώ ; στην Κρήτη μπορώ; στην Ρόδο μπορώ; γιατί εκεί δεν μπορώ ; μήπως βρε Σούργελο εσείς οι ίδιοι οι ανίκανοι πολιτικοί δημιουργήσετε τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο ή και αλλού , λόγο της ανυπαρξία σας και της ανικανότητας που έχετε να υπερασπίσετε αυτόν τον ιερό τόπο

  4. ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ

  5. Ελένη Αυλωνίτου: Ειμαι μια χορτασμενη γυναίκα!

    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου αποκαλύπτεται Η μονάκριβη κόρη της Δανάη είναι παιδί εκτός γάμου

    «Εχω αγαπηθεί κι έχω αγαπήσει» λέει, μιλώντας στην «Espresso» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

    Η διακεκριμένη κολυμβήτρια και η πρώτη Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις πισίνες που πήγε σε Ολυμπιακούς Aγώνες, η συμμαθήτρια της Αννας Βίσση στο 6ο Γυμνάσιο Κυψέλης,

    αποκαλύπτει

    για πρώτη φορά δημοσίως ότι είναι ανύπαντρη μητέρα μιας υπεροχής κόρης,

    της Δανάης,
    που προτιμά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό και δεν έχει δει ποτέ τη μητέρα της στη Βουλή!

    http://www.espressonews.gr/showbiz/2017/07/162477/eleni-aylonitoy-eimai-mia-hortasmeni-gynaika

  6. Η ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ 500ων ΕΤΩΝ ΣΑΝ ΤΗ ΒΙΣΣΗ

    Η ΚΟΡΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ

  7. ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ;;;; ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η 5η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Comments are closed.