Ολόκληρη η Ελλάδα μια γκρίζα ζώνη! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν από την πικρή εκείνη νύχτα του 1996 όταν στα γαλανά νερά του Αιγαίου έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος οι τρεις γενναίοι των Ιμίων, τους
οποίους τιμήσαμε και αυτή τη χρονιά μέσα σε καθεστώς απαγορεύσεων από τους εθνομηδενιστές. Η θυσία των τριών παλληκαριών δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΕ γι’ αυτούς που εξουσιάζουν την χώρα μας σαν νέοι τουρκο-κοτσαμπάσηδες και έτσι το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας δήλωσε με ανακοίνωσή του: “Οι βράχοι των Ιμίων, τα χωρικά τους ύδατα και ο εναέριος χώρος τους είναι αποκλειστικά υπό την τουρκικήν κυριαρχία”!

Και για να μη μένει καμία αμφιβολία τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι τουρκικά πολεμικά πλοία περιπολούν γύρω από τα Ίμια και διαφυλάσσουν την… τουρκική ακεραιότητα της Τουρκίας! Πράγμα το οποίο δυστυχώς ήταν πέρα για πέρα αληθινό… Απαντώντας, το χάρτινο κοκκοράκι των Αθηνών, το ψευτορωμαίικο των νεομπολσεβίκων (το ίδιο θα συνέβαινε εάν ήταν στην εξουσία οι φιλελεύθεροι) βγαίνει και απαντά με ανακοινώσεις, πιστεύοντας ότι η Ιστορία γράφεται με ανακοινώσεις και τα σύνορα της Πατρίδας υπερασπίζονται με άδεια λόγια του αέρα.

Σε όσα συμβαίνουν στα Ίμια, ήλθε να προστεθεί το γεγονός ότι Ελληνόπουλα ανέβασαν μία Σημαία μας σε μία βραχονησίδα και με επίσημη δήλωσή του ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ότι οι Τούρκοι κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και ότι είναι ξεκάθαρες οι διαφορές για τα νησιά στο Αιγαίο! Γιατί απορούν αλήθεια οι ραγιάδες και οι γραικύλοι με όλα αυτά; Μέσα στην ίδια την Ελληνική Θράκη δεν ήταν που ο Ερντογάν είχε δηλώσει ότι έχουμε 150 διαφορές περίπου με την Ελλάδα, εννοώντας σαφέστατα τις νησίδες και τις βραχονησίδες, τις οποίες διεκδικούν οι Τούρκοι από την χώρα μας;

Όμως και πάλι οι “κακοί” ήταν οι “φασίστες” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τους οποίους μάλιστα τιμώρησε ο Βούτσης γιατί κατήγγειλαν τα ανθελληνικά σχέδια στην Θράκη μας. Ολόκληρη η Ελλάδα μια γκρίζα ζώνη γιατί δεν είναι μόνον οι βραχονησίδες, δεν είναι μόνον η θάλασσά μας, την οποία διεκδικούν οι Τούρκοι συνεχίζοντας μια συνεπή ανθελληνική στάση, η οποία κρατά σχεδόν χίλια χρόνια.

Γκρίζα είναι η Ελλάδα παντού! Γκρίζα στα σύνορα με τα Σκόπια, γκρίζα στην Βόρειο Ήπειρο που έχει ερημώσει, γκρίζα και στα σχολεία μας, όπου με προπαγάνδα αντεθνική δάσκαλοι της συμφοράς, μετατρέπουν τα Ελληνόπουλα σε γκρίζα ανθρωπάκια, ραγιάδες και υποτακτικούς! Γκρίζα και η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη με τους ανθρώπους να ζούνε μέσα στον τρόμο και την ανέχεια χωρίς ελπίδα, χωρίς Ιδανικά.

Ολόκληρη η Ελλάδα μια γκρίζα ζώνη και μέσα σε αυτό το ύπουλο και δολερό γκρίζο, μια αχτίδα φωτός, ένα βέλος από τον ουρανό, που έρχεται και χάνεται στα γαλανά νερά του Αιγαίου και ύστερα μια σκηνή τραγωδίας, ελπίδα μεγάλη για τις ημέρες που έρχονται ένα φέρετρο σκεπασμένο με την Γαλανόλευκη, η μοναδική απάντηση στην γκρίζα Ελλάδα, το μοναδικό φως που αχνοφέγγει στο πυκνό σκοτάδι της υποταγής.

loading...

9 thoughts on “Ολόκληρη η Ελλάδα μια γκρίζα ζώνη! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΛΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
    ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ
    ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ
    ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ

  2. ΄Ετσι είναι . Στου κασίδη το κεφάλι …. βγαίνουν κασιδιάρες.

  3. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ο ΑΡΧΗΓΟς.

  4. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ. (ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΥΦΗΜΉΣΟΥΜΕ)…

  5. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ο ΛΑΓΟΣ (ΣΤΙΦΑΔΟ).

  6. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Ο ΠΑΠΑΣ (ΤΡΕΛΟΣ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΕ).

  7. ΑΙ ΥΜΕΤΕΡΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ.

  8. ΚΑΙ ΒΑΦΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ.

  9. ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ. ΟΧΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΔΟΣΗ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟΥ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ. ΚΑΨΑΤΕ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?

Comments are closed.