Τριβόλι: Το φυσικό βιάγκρα που ευδοκιμεί στην Ελλάδα και υπόσχεται θαύματα

Το τριβόλι λοιπόν ή αλλιώς πεντάξυλο (επιστημονικά Tribulus Terrestis), ευδοκιμεί στον Ελλαδικό χώρο και στην Κύπρο.

Στην Κύπρο όμως οι καλλιεργητές κατάλαβαν τη σημασία αυτού του φυτού και προχώρησαν στη δημιουργία οργανωμένων καλλιεργειών…

Ποιος ο λόγος λέτε;

Το γνωστό σε όλους μας τριβόλι, τελικά δεν πρέπει να είναι και τόσο μισητό… Πολύ απλά το τριβόλι μπορεί να γίνει το ιδανικό αντικαταθλιπτικό αλλά και εξαιρετικό ρόφημα το οποίο αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση κατακόρυφα!

Επίσης η αντικαταθλιπτική δράση που έχει το τριβόλι, επηρεάζει θετικά τον οργανισμό μας ως προς την έκκριση ορμονών που σχετίζονται με την σεξουαλική επιθυμία, βελτιώνοντας τη σεξουαλική ζωή μας!

Το τριβόλι δεν παρουσιάζει καμία παρενέργεια στον οργανισμό. Το ρόφημα του, παρουσιάζει στους άνδρες αυξημένη κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, αυξημένη σπερματογένεση και υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης όπως έχουν παρατηρήσει οι επιστήμονες.

Στις γυναίκες τονώνει την σεξουαλική διάθεση και μειώνει ραγδαία τα ψυχοσωματικά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως άσχημη διάθεση, πόνος στην κοιλιακή χώρα, υπεραιμία και αϋπνία.

Το βότανο αυτό μαζεύεται χωρίς τις ρίζες του, μόνο όταν είναι πλήρως ανθισμένο και μαζί με τους καρπούς του. Δηλαδή τα «τριβόλια» του.

Στη συνέχεια καθαρίζεται από τις σκόνες και το βράζουμε για αρκετή ώρα σε μια κατσαρόλα. Το ρόφημα αυτό, το «σουρώνουμε» και μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο μέχρι μια εβδομάδα. Η δοσολογία είναι 3 φλιτζάνια του καφέ την ημέρα, με το τελευταίο να είναι πάντα το βράδυ πριν τον ύπνο.

Το τριβόλι, ένα φυτό αρκετά καλά «καμουφλαρισμένο» με φοβερά αγκάθια – καρπούς, το οποίο χαρίζει τα εκχυλίσματά του σε φάρμακα όπως το Τριπεστάν και το Τριβολίν, γίνεται πλέον όλο και πιο γνωστό στον κόσμο. Καλό θα ήταν να προτιμούμε την κατανάλωση του ως ρόφημα και όχι ως επεξεργασμένο φάρμακο.

loading...