Μια ζωή φονιάς ο Τουρκαλάς με αβάντα της (συριζο)Αριστεράς

Θέμος Αναστασιάδης …

Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο; Οχι το να προκαλεί προσωπικά και χυδαία ο ίδιος ο Γιλντιρίμ, ως πρωθυπουργός του Ερντογάν, λέγοντας ότι «η Ελλάδα είναι όσο ένα βιλαέτι μας» (4 Απριλίου) και ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε την 9η Σεπτεμβρίου του 1922», δηλαδή τη Σφαγή της Σμύρνης.
Αλλά το να τηλεφωνεί για να εκφράσει τάχα μου τα συλλυπητήριά του στον Τσίπρα και με την ευκαιρία να συνδέει το δήθεν τρομοκρατικό δίκτυο Γκιουλέν με τους δύο Ελληνες αιχμαλώτους όπως τον συμφέρει. Επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς ακριβώς απάντησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς… ελπίζουμε να μη συζήτησε καν τέτοιου είδους θέματα πάνω απ’ τη σορό του δολοφονημένου πιλότου μας! Ναι, ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ! Ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος είναι ένα ακόμη θύμα των φονιάδων Τουρκαλάδων, έστω κι αν έπεσε εν ώρα καθήκοντος, έστω κι αν αυτή ήταν η δουλειά του.

Επί της ουσίας ο θάνατός του τον φέρνει στο πάνθεον των ηρώων μας, δίπλα στον Σολωμό Σολωμού που πυροβολήθηκε πισώπλατα από Τούρκο εγκληματία στην Κύπρο καθώς σκαρφάλωνε στον ιστό για να κατεβάσει την τουρκική σημαία. Δεν πέταγε για βόλτα στο κεντρικό Αιγαίο, ούτε για εκπαίδευση. Απογειώθηκε για πολλοστή φορά προκειμένου να αναχαιτίσει τους βάρβαρους εισβολείς, όπως κάνουν τόσοι και τόσοι πιλότοι μας δεκάδες χρόνια τώρα. Από ηθικής και πολιτικής άποψης και όχι μόνο, ο Γιλντιρίμ, που επίσης προ ημερών δήλωνε ότι «δεν θα αφήσουμε τετελεσμένα των Ελλήνων στο Αιγαίο», είναι ο αυτουργός της δολοφονίας – αυτός και όλη του η χώρα.

Τις τελευταίες εβδομάδες μόνο πήγαν να βυθίσουν ένα σκάφος μας, φυλάκισαν παράνομα δύο στρατιωτικούς μας και προκάλεσαν τον χαμό του Μπαλταδώρου με τις συνεχείς προκλήσεις τους. Ποιοί; Το έθνος γεννημένων σφαγέων που η Ιστορία μάς έφερε για γείτονες. Μη γελιέστε, ο αγώνας του 1821 θα συνεχίζεται για πάντα. Δυστυχώς την ώρα που Ελληνες πιλότοι χάνονται, βρίσκονται ανθέλληνες πολιτικοί, κατά κανόνα αριστεροτάδε και νυν Συριζαίοι, να επαναλαμβάνουν αυθημερόν την καραμέλα αυτοκτονίας, ότι «η τραγική απώλεια μακάρι να ’ναι μια ευκαιρία για να ξαναδούμε με ψυχραιμία την ένταση και την κρίση με την Τουρκία.

Συμφέρει η ειρήνη τους δύο λαούς κ.λπ. κ.λπ.»! Προσέβαλαν τη θυσία του Μπαλταδώρου, επιμένοντας -πριν ακόμα ταφεί, ξαναλέω- στην πεμπτοφαλαγγίτικη εθνοπροδοτική πενηντάχρονη σχεδόν προπαγάνδα της Αριστεράς και άλλων, για να ’μαστε ειλικρινείς, ότι μπορεί να υπάρχει «ελληνοτουρκική φιλία»!!! Ακόμα και μετά τον «Αττίλα», οι Ελληνες Τουρκόφιλοι συνέχισαν την ύπουλη εθνοφθόρα πολιτική τους, με πρωταρχικό αίτημα τη… μείωση των εξοπλισμών. Τώρα βέβαια λένε ότι ήταν… καινούριο το Μιράζ του Μπαλταδώρου, αλλά φυσικά δεν ήθελαν ποτέ να το αγοράσουμε!!! Μήπως το γεγονός ότι οι πιλότοι μας αναγκάζονται να πετούν περισσότερο με πολύ λιγότερα, άρα πιο κουρασμένα μαχητικά, δεν είναι ένας από τους πιο ουσιώδεις λόγους που σκοτώνονται; Επιμένουν διαχρονικά ότι πρέπει να γίνει διάλογος για όλα τα θέματα μεταξύ των δύο χωρών, ενώ είναι γνωστό ότι 9 στα 10 θέματα τα βάζουν οι Τούρκοι από μόνοι τους και διεθνώς δεν υφίστανται. Οι εθνομηδενιστές προοδευτικοί, κεντροαριστεροί, καραγκιοζοκομμουνιστές που μοιράζουν μεταξύ τους διάφορα… μετάλλια εθελοτυφλίας, όπως τα βραβεία «ελληνοτουρκικής φιλίας» τύπου Ιπεκτσί (ας τα γυρίσουν τώρα πίσω!), συνειδητά υπέσκαπταν το εθνικό φρόνημα μισό αιώνα ΚΑΙ με τραγικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με διεθνή ινστιτούτα, η Ελλάδα έχει απολέσει οριστικά τον «πόλεμο» των εξοπλισμών απέναντι στην Τουρκία γιατί εγκατέλειψε το δόγμα «7 προς 10» και έχει καταλήξει ΜΑΛΛΟΝ στο 2 προς 10!!! Χωρίς υπερβολή οι Τούρκοι ξοδεύουν από πενταπλάσια έως δεκαπλάσια (ανάλογα με το πώς το μετράει κανείς) για τον στρατό τους, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρούνται από τις πιο ισχυρές περιφερειακές δυνάμεις, μετά τις δυο-τρεις υπερδυνάμεις!!! Σε όλα αυτά τους βοήθησαν με φρενήρη έως και ύποπτο ενθουσιασμό οι ψευταράδες πολιτικοί που «αποκοίμισαν» τον ελληνικό λαό, ότι τάχα μου αν δεν πάρουμε όπλα, θα έχουμε νοσοκομεία τύπου Σκανδιναβίας και σχολεία σαν το Κολλέγιο.

Τελικά τα όπλα που χρειαζόμαστε δεν τα πήραμε, τα σχολεία και τα νοσοκομεία μας έγιναν τριτοκοσμικά και το μέγα κατόρθωμα του ψευτοαριστερού ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η Ελλάδα ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ και πάει για ΑΛΒΑΝΙΑ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για την εξέλιξη του ΑΕΠ!!! Το συνειδητοποιούμε; Ενώ μιλάει για έξοδο από τα μνημόνια, ο Τσίπρας μάς έχει κάνει ήδη Βουλγαρία… παζαρεύει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και κοντεύει να μας βάλει σε πόλεμο με την Τουρκία. Δεν ξέρω πόσο τοις εκατό είναι από ανικανότητα και πόσο από σκοπιμότητα, και δεν έχω απαντήσεις για το αν μια αληθινή μίνι πολεμική σύρραξη με τους διπλανούς εκ γενετής δολοφόνους μπορεί να παίζει σαν σενάριο έκτακτης λύσης σωτηρίας κάποιων διεστραμμένων συριζαίικων μυαλών.

Πάνω σε εθνική κρίση ο κόσμος από τον φόβο του δεν θέλει ούτε εκλογές, ούτε πειράματα… (Είναι πολύ ύπουλη και η άλλη η συριζαίικη θεωρία ότι για να μην κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία, πρέπει να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία, και να πάρει αποζημιώσεις για την… Τσαμουριά η Αλβανία!!!) Μήπως να παραδώσουμε νύχτα, αλά Οτσαλάν, τους Τούρκους Γκιουλενιστές, που τους απαγάγει η ΜΙΤ απ’ όλο τον κόσμο χωρίς να αντιδρά η διεθνής κοινότητα; Μπορεί και να το συνήθισε βέβαια, αφού ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΣΦΑΓΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ είναι η φύση της αληθινής Τουρκίας. Ανεξαρτήτως εποχής, ο δήθεν καλοκάγαθος και τάχα μου «σαν κι εμάς» απλός Τούρκος, όπως μας προπαγάνδιζαν, καταφέρνει και αποδεικνύεται γεννημένος ΦΟΝΙΑΣ! Και καλύτερος σύμμαχός του είναι ο Ελληνας πολιτικός ραγιάς, σαν τους Συριζαίους.

ΥΓ.: Ας είναι τουλάχιστον πιο σεμνοί, κι ας μην τρέχουν να ανακοινώσουν… πόσα λεφτά θα πάρουν η χήρα και τα παιδιά του Μπαλταδώρου, πριν καν του πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ… Ολα στο μυαλό τους ισοδυναμούν με ένα επίδομα! Χυδαίοι μέχρι και στην πιο ιερή στιγμή οι Συριζαίοι.

Δεν μετριέται έτσι η απώλεια ενός ήρωα, ενός πατέρα, ενός συζύγου και εν πάση περιπτώσει όλα γίνονται με τρόπο και με σεβασμό!!! Εκείνος δεν έκανε Πάσχα με τα παιδιά του για να είναι σε επιφυλακή λίγες μέρες πριν σκοτωθεί, ενώ άλλοι έκαναν οικογενειακές βόλτες με σκάφος του Λιμενικού για κότερο!!! Μην ξεχνιόμαστε!!! ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ… Καλό… διάλογο με τον φονιά Γιλντιρίμ.

πηγη

loading...

3 thoughts on “Μια ζωή φονιάς ο Τουρκαλάς με αβάντα της (συριζο)Αριστεράς

  1. Οι τσιπροαριστεροί μπορεί να έχουν κάνει ένα σωρό μαλακίες αλλά κουμπαριές και ζεϊμπέκικα με τους Τούρκους δεν έχουν κάνει όπως οι φίλοι σου

  2. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΕΣ -ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΗΘΙΚΑ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΝΤΕΣ ΛΑΟΙ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ DNA ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΚΑΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΡΠΑΓΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΔΩ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΛΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ) ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ(ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΕΝΟΙΕΣ).

  3. ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1922 ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ???? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙΑ ΑΓΑΝΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ,ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ?????

Comments are closed.