Ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα απαντά στον Καμμένο: Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου

Με ένα απόσπασμα από τον όρκο που δίνουν οι Έλληνες στρατιώτες επανήλθε ο υπουργός Άμυνας
Την έντονη αντίδραση του Χαραλάμπου Τσαγαλά, του ενός εκ των νεαρών που ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος προκάλεσαν τα όσα είπε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος για την κίνησή τους.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας για την κίνηση του Τσαγαλά και των δύο φίλων του είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του. Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει.Αλλιώς να έρθει και να πει στον ελληνικό στρατό ότι αποφάσισα με δύο φίλους μου που είναι Πάσχα να τη βάλω τη σημαία, να τους δώσουμε και δύο G3 της εθνοφυλακής να την υπερασπιστούν οι ίδιοι».

Η τελευταία αυτή αναφορά αποτέλεσε αφορμή για τον νεαρό να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook με την οποία καλεί τον υπουργό Άμυνας να «βουτάς τη γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και μετά θα μιλάς».

Αποκαλύπτει, δε, ότι ο ίδιος και άλλοι 15 νέοι έχουν δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες «για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή».

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς:

ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΜΕΝΕ ΆΚΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΊΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΣΟΥ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΗΛΑΑΑΣ θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν τι όπλο θα πρέπει να πάρω στα χέρια μου λόγο της ειδικότητας μου και όχι G3 που ούτε πόσα κιλά ζυγίζει αυτό το όπλο δεν γνωριζεις όπως ισχυρίζεσαι θα έπρεπε επίσης να γνωρίζεις ότι εγώ και άλλοι τουλάχιστον 15 νέοι έχουμε δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες για να είμαστε επίσημα στην εθνοφηλακι και αποτέλεσμα κανένα διότι είσαι ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΟΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΎΝΗΣ και θυμήσου τι έλεγες όταν ηρθες στο νησί μας 11 Δεκεμβρίου γιατί θυμάμαι πάρα πολύ καλά και δεν θες ;-)!!!
Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο ίδιος και άλλοι 15 νέοι έχουν δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες «για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή».

Το πρωί της Πέμπτης ο Πάνος Καμμένος επανήλθε στη θέση του με ανάρτησή του στο Twitter στην οποία παρέθεσε μέρος του όρκου που δίνουν οι στρατιώτες:

loading...

10 thoughts on “Ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα απαντά στον Καμμένο: Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου

  1. Ρε παιδια ,ας απαντησει καποιος με εξυπναδα στους Τουρκους για να τους βουλωσει το στομα.Εχουμε τοσα να τους πουμε και να τους κολλησουμε στον τοιχο.Π.χ οταν καποιος Τουρκος αξιωματουχος ,δεν θυμαμαι ποιος,ειπε οτι οι Ελληνες του σκοτωσαν τον παππου του.Κι εμενα μου σκοτωσαν τον παππου μου ,τη γιαγια μου και βιασαν ομαδικα και κτηνωδως,την μαμα μου και την αδελφη της 11 και 13 χρονων αντιστοιχα.ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ.Κανενας δεν υπαρχει πια σ αυτη τη χωρα να τους αποστομωσει?????????????

  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΚΡΙΤΑ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΟΠΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ). ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ? ΚΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ??? ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΓΑΛΕ… ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΩΣΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????

  3. 19 Απριλίου 2018 – 1:01 μ.μ

    ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΡΞΗ ΣΗΜΑΙΑΣ
    ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑ
    ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ
    ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΤΟ 1821 ΤΟ 1940 ΠΑΝΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ
    ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΥΣ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ
    ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. "ΠΑΧΙΑ" ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΦΡΑΠΕΔΑΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΚΡΑΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΠΟΥ "ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΕΣ).
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΑΡΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ "ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ";

  5. γκριζάρουμε μόνοι μας το Αιγαίο από τη στιγμή που δεν μπορούμε να βάλουμε τη σημαία σε οποίο νησί θέλουμε φοβούμενοι την αντίδραση των Τούρκων

  6. σε διατεταγμενη υπηρεσια εισαι εσυ κανιβαλε της ΝΤΠ
    σκουληκι χρουσουζη κατσαπλια οπου υπαρχει ελληνικο εδαφος εχει και σημαια καταλαβες ψωριασμενε λερωνεις την ελλαδα σεσημασμενη κουραδα αι σιχτιρι

  7. Καμμένος: Όσοι υψώνουν σημαίες, να είναι και έτοιμοι να τις υπερασπιστούν (εμείς έτοιμοι είμαστε χονδρέ)
    Λογική καμμένου για φαγητό: όσοι πιάνουν πηρούνι πρέπει να το υπερασπιστούν
    Ότι φαγητό και αν τους φέρουν μπροστά τους πρέπει να καταναλωθεί και το πηρούνι να πηγαίνει σαν μοτεράκι
    Γιατί νομίζετε πως ο άνθρωπος είναι μπουχέσας;
    Μπράβο στο παλικάρι και στην παρέα του
    Πολύ καλά του τα είπε και λίγα του έσουρε

  8. Να αγιάσει το στόμα σου, αλλά και το χέρι σου παληκάρι μου…
    Βλέπεις ο καϋμένος ο Καμμένος, ενώ είναι πλούσιος σε παχιά λόγια και κάτι κούφια "μολών λαβέ" εκ του ασφαλούς, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΕΙ!!!
    Του πάει "νάαααα" που λέμε….
    Γι΄αυτό κάτι καλοταϊσμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, λύσσαξαν απ' το πρωί….
    Τι να πεις;;;

    Οι πολιτικάντηδες και οι κολαούζοι τους!!!
    Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…

  9. ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚH ΜΑΣ

    Η ΣΗΜΑΙΑ είναι στο στόχαστρο της Κυβέρνησης και όχι μόνο.
    1.Στα σχολεία απαγορεύθηκε η καθημερινή έπαρση της σημαίας.(για να μην
    θίξουμε τους παράνομους που αλωνίζουν στην Χώρα μας και τους ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ
    και ''πρόσφυγες'' παρανόμως φυσικά κάποιοι σαν τον ανθέλληνα εβραίο Εσδρά)
    2.Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    Ν.Παρασκευόπουλος: «Διάλογος για να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας»!!!!!!!
    11 Δεκεμβρίου 2016
    Την έναρξη «διαλόγου προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας», ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη «Βραδινή της Κυριακής».
    3.Εταιρος Καπαδόκης
    Μ.Βαρβιτσιώτης(ΝΔ) : Δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία.
    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ…

  10. ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΣΥΧΑΣΤΕ…ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΘΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΗΣΥΧΑΣΤΕ

Comments are closed.