Απίστευτο: Διαδηλωτής γρονθοκόπησε αστυνομικό και δεν συνελήφθη (βίντεο)

Επεισόδια σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι του Σαββάτου, μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών των ΜΑΤ.

Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στο Facebook ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης και στο οποίο φαίνεται ένας διαδηλωτής να έχει ρίξει κάτω έναν αστυνομικό και να τον γρονθοκοπεί, μέχρι να επέμβουν και να τον σταματήσουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί.

Εν συνεχεία ο διαδηλωτής απομακρύνθηκε χωρίς να συλληφθεί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Καρατσιώλης, «Όλα κυλούσαν ομαλά, η παρουσία των αστυνομικών ήταν ελάχιστη (ούτε μισή διμοιρία) και διακριτική, χωρίς να προκαλέσει τους διαδηλωτές ούτε στο ελάχιστο, παρακολουθώντας τα δρώμενα με τα συνθήματα και τις βωμολοχίες, από απόσταση, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις».

«Θαύμασα την ψυχραιμία των αστυνομικών δυνάμεων, που ενώ απώθησαν το διαδηλωτή που χτυπούσε αλύπητα και άνανδρα τον συνάδελφό τους, ο οποίος λόγω βαρέως εξοπλισμού ήταν δυσκίνητος και βρέθηκε ανάσκελα στο έδαφος, δεχόμενος γροθιές, δεν του αντεπιτέθηκαν αλλά με ηρεμία τον εκδίωξαν από τη συμπλοκή για να μην προκληθούν περισσότερα έκτροπα», τονίζει στη συνέχεια.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση, ενώ ο αστυνομικός, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη αιμορραγία στη μύτη έχει κληθεί να καταθέσει.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Τσαϊρίδη, θεωρεί πως οι εντολές με τον τρόπο που δόθηκαν, τον εξέθεσαν σε κίνδυνο, ενώ μένει να φανεί αν ο ίδιος θα κινηθεί νομικά εναντίον του διαδηλωτή που του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαϊρίδη, ο αστυνομικός αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του.

loading...

4 thoughts on “Απίστευτο: Διαδηλωτής γρονθοκόπησε αστυνομικό και δεν συνελήφθη (βίντεο)

  1. ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΩΛΟΒΓΛΑΜΑ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΜΙΑ .357 ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΡΝΟΒΓΑΛΜΑ ΑΠΛΥΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΥΣΜΜΟΡΙΤΗ ΕΚΠΕΤΓΜΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΟΧΙ ΑΙΔΟΙΟΥ.

  2. α ρε Τοσκα πως τους κατάντησες!

  3. Είναι αληθινό γεγονός ή είναι σκηνοθετημένο; Χτύπησε συνάδελφό τους και δεν τον συνέλαβαν; Και δεν ήταν κι ο Σαββίδης… μπα κάτι άλλο παίζει εδώ.

Comments are closed.