ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Ο Αρχιεπίσκοπος της πολυγαμίας – Δείτε πόσες γυναίκες και πόσα παιδιά έχει (ΦΩΤΟ)

Ο μεγαλύτερος πολυγαμικός του Καναδά , ο οποίος έχει 27 συζύγους και 145 παιδιά , είπε ότι δεν συμφωνεί με τη νομιμοποίηση της πολυγαμίας , διότι θα μπορούσε να οδηγήσει στην εκμετάλλευση των γυναικών .

Ο Winston Blackmore , ο ηγέτης μιας πολυγαμικής ομάδας Μορμόνων φονταμενταλιστών στον Καναδά , διώκεται από την καναδική κυβέρνηση για την πολυγαμία , σύμφωνα με την Salt Lake City Tribune .

Ο 59χρονος ο οποίος ήταν επίσκοπος των φονταμενταλιστών στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων Τελευταίων Ημερών , μιλώντας σε ακροατήριο στο Salt Lake City την Παρασκευή είπε ότι δεν ευνοεί τη νομιμοποίηση της πολυγαμίας διότι αυτό θα ευνοήσει την εκμετάλλευση των γυναικών.

Ο Blackmore , ο οποίος έχει παντρευτεί 27 γυναίκες και έχει 145 παιδιά , συνελήφθη για την πολυγαμία το 2007 .Όμως οι κατηγορίες αποσύρθηκαν αργότερα λόγω αμφιβολιών για το πώς επελέγη η ειδική εισαγγελία , αναφέρει η εφημερίδα.

Κατηγορήθηκε για πολυγαμία και πάλι το 2014 , αλλά η ημερομηνία της δίκης δεν έχει οριστεί ακόμα.

Είπε ότι ο Καναδάς έχει αλλάξει τον ορισμό των γάμων του κοινού ποινικού δικαίου , προκειμένου να τον διώκουν , σύμφωνα με την Tribune.

Ο Blackmore δήλωσε ότι ο ίδιος και οι σύζυγοι του είναι επίσημα « φίλοι » , προσθέτοντας ότι παρόλο που είναι φίλοι , « εξακολουθούν να μας χρεώνουν με την πολυγαμία » .

Είπε στο κοινό πως ποτέ δεν φλέρταρε οποιαδήποτε από τις συζύγους του αντιθέτως ορισμένες από αυτές τον πλησίασαν για να γίνουν γυναίκες του .

loading...

3 thoughts on “ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Ο Αρχιεπίσκοπος της πολυγαμίας – Δείτε πόσες γυναίκες και πόσα παιδιά έχει (ΦΩΤΟ)

  1. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ

  2. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ακριβειας ηλεκτρονικα που μπορουν απο 3.500 μετρα να του ξεριζωσουν το κεφαλι ολοκληρο….ενας ανδρας ενας οικογενειαρχης δεν υπαρχει να εκτελεσει αυτο το πουστροειδες κοπρανο να του γαμησει τα κοκαλα της πουτανας μανας που τον γεννησε?

Comments are closed.