Ο Μύθος της Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας Μια Αποκρουστική Αποκάλυψη

του Alex Gorka, Zero Hedge,Strategic Culture Foundation,..

Είναι κοινό μυστικό ότι το «Δίκτυο Σόρος» έχει μια εκτεταμένη σφαίρα επιρροής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στους θεσμού της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Η «λίστα Σόρος» δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα. Το έγγραφο κατονομάζει 226 μέλη της Ευρωβουλής, από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος, περιλαμβανομένου του τέως προέδρου Μάρτιν Σουλτς, του πρώην πρωθυπουργού του Βελγίου Γκυ Βέρχοφστατ, επτά αντιπροέδρων και έναν αριθμό προέδρων επιτροπών, συντονιστών και οικονομικών υπευθύνων. Αυτοί οι άνθρωποι υπηρετούν και προάγουν τις θέσεις του Σόρος, όπως την εισδοχή περισσότερων μεταναστών, γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, ένταξη της Ουκρανίας στην Ε.Ε., και αντιμετώπιση της Ρωσίας.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει 751 μέλη. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του Σόρος κατέχουν το ένα τρίτο των εδρών.

Ο Τζωρτζ Σόρος, ένας Ούγγρο-Αμερικανός επενδυτής και ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ΜΚΟ Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας, είχε την δυνατότητα να συναντήσει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, με μυστικό το θέμα συζήτησης και σε συνάντηση «κεκλεισμένων των θυρών». Και τόνισε πως οι προτάσεις της Ε Ε για την κατανομή των μεταναστών στις χώρες μέλη, θυμίζουν περίεργα του ίδιου του Σόρος το πολυδιαφημισμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Ο Δισεκατομμυριούχος επενδυτής πιστεύει ότι η Ε. Ε. οφείλει να δεχτεί εκατομμύρια μετανάστες από την Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική, να δώσει στον καθένα από 15.000 ευρώ βοήθεια και να τους εγκαταστήσει σε χώρες μέλη, όπου δεν θέλουν να πάνε και όπου δεν είναι απαραίτητα ευπρόσδεκτοι.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτωρ ΄Ορμπαν κατήγγειλε την Ε.Ε. ότι «τρώει από την χούφτα» του Σόρος.Πιστεύει ότι ο δισεκατομμυριούχος ιεροκήρυκας των ανοικτών θυρών υποκινεί τις επιθέσεις εναντίον της Ουγγαρίας. Και ο λόγος αυτών των επιθέσεων (από ευρωπαϊκά ΜΜΕ και Ευρωβουλευτές) είναι ένας νέος ουγγρικός νόμος που υποχρεώνει τις χρηματοδοτούμενες από το εξωτερικό μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) –πολλές από τις οποίες συντηρούνται από τον Σόρος- να δηλώνουν τον ξένο χρηματοδότη τους σε δημόσια καταγραφή και να αποκαλύπτουν τις πηγές χρηματοδότησης των διαφόρων εκδόσεών τους. Η ουγγρική κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες να κλείσει το χρηματοδοτούμενο από τον Σόρος Πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης στην Βουδαπέστη, (στους δηλωμένους στόχους του οποίου είναι η «προετοιμασία νέων πολιτικών ηγετών για τις χώρες της περιοχής).

«Η όλη Ευρωπαϊκή ΄Ενωση δοκιμάζεται επειδή οι ηγέτες και γραφειοκράτες της υιοθετούν θέσεις σαν κι αυτές», δήλωσε ο Όρμπαν. «Οι λαοί στηρίζουν το ιδεώδες της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Ταυτόχρονα απεχθάνονται την ηγεσία της Ε Ε επειδή προσβάλει τα κράτη μέλη με κάτι τέτοια και κάνει κατάχρηση των εξουσιών της. Κάθε ένας στην Ευρώπη μπορεί να το δει. Γι΄αυτό η ευρωπαϊκή δεν απολαμβάνει σεβασμού»

Η ομάδα κρατών Visegrad προσπαθεί να σταθεί αλύγιστη απέναντι στην πίεση των Βρυξελλών στο μεταναστευτικό. Η ευρωπαϊκή Επιτροπή Μετανάστευσης και Εσωτερικών προωθεί ένα νέο νομοσχέδιο για να κάνει υποχρεωτική την συμμόρφωση στις ποσοστώσεις υποδοχής μεταναστών. Στην επιτροπή αυτή εργάζονται τουλάχιστον 30 οπαδοί του Σόρος.

Πολλά πρόσωπα της Λίστας Σόρος έχουν διακριθεί σε επιθέσεις κατά της Ρωσίας. Για παράδειγμα η Ρεβέκκα Χαρμς, Γερμανίδα ευρωβουλευτής των Πρασίνων, συχνά ζητεί στην Ευρωβουλή την άσκηση σκληρότερων κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας. Ο Γκυ Βέρχοφστατ κατηγορεί την Ρωσία για όλα και ότι πηγαίνει στραβά στην Ευρώπη. Το άρθρο του «Βάζοντας τον Πούτιν στην θέση του» έκανε πολύ θόρυβο πέρυσι. Το 2012, ο πρώην πρωθυπουργός της Κροατίας Τονίνο Πίκουλα, που ήταν επικεφαλής της επιτροπής παρατηρητών του Οργανισμού Συνεργασίας και Ασφάλειας στην Ευρώπη, κατηγόρησε τις ρωσικές προεδρικές εκλογές ως μη δίκαιες και «σπρωγμένες» υπέρ του Πούτιν.

Η Λίστα του Σόρος ρίχνει φως στο ερώτημα τι κάνει την ηγεσία της Ε.Ε. να εφαρμόζει πολιτικές που είναι αντίθετες προς τα συμφέροντα των Ευρωπαίων. Η απάντηση είναι η Διαφθορά. Οι δωροδοκούμενοι από τον Σόρος πολιτικοί χορεύουν στους σκοπούς του. Μάχονται εναντίον των προσπαθειών εθνικών ηγετών να προστατέψουν τα συμφέροντα του λαού τους. Πολύ συχνά αυτοί που αντιστέκονται σ΄αυτές τις πολιτικές βρίσκουν αντίσταση από πολιτικά στελέχη της ίδιας της χώρας τους. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτωρ Όρμπαν είπε ότι το δίκτυο Σόρος είναι ένα παράδειγμα του πως λειτουργεί το σύστημα. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπό την επιρροή των φίλων του Σόρος, σπρώχνει την Ευρώπη στην αυτοκτονία, με το άνοιγμα των πυλών της σε εκατομμύρια μετανάστες.

Αυτό δείχνει ότι η πολύ-διαφημισμένη ευρωπαϊκή δημοκρατία είναι η επίφαση που κρύβει την δράση ενός μηχανισμού εξουσίας συγγενικού με το φεουδαρχικό σύστημα, όπου ένας αυθέντης κρατάει τα ηνία. Και αυτό δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να λέγεται λαϊκή κυριαρχία. Η αποκάλυψη της Λίστας Σόρος προσφέρει το κλειδί της ανακάλυψης του ποιος κυβερνά στην Ε.Ε. και ποιος πυροδοτεί τα αντιρωσικά αισθήματα στην Ευρώπη. Είναι καιρός οι Ευρωπαίοι να σκεφτούν για την αλλαγή του συστήματος και την απαλλαγή του από την εξωτερική πίεση

Mετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΜΠΤΩΧΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ.
  ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
  ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΧΑΙΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ.

  ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΠΤΩΧΩΝ.
  ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΣΥΣΣΙΤΙΑ,
  ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ.

  ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τεραστιο το εργο του. Ισως μετα θανατον ανακυρηχθει αγιος.

   Δημιούργησε φιλανθρωπικες οργανωσεις σε 32 χωρες του τριτου κοσμου. Εκτισε πανω απο 440 ιατρεια, 630 σχολεια και τα εξοπλισε.
   Επισης πανω απο 37.500.000 κατοικοι εχουν πλεον προσβαση σε καθαρο τρεχουμενο νερο.
   Μονο το περασμενο ετος μοιραστηκαν 850.000.000 μεριδες φαγητου.

   Διαγραφή
 2. Ας τον εχει ο Θεος καλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΚΑΛΑ 1.51μ.μ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΗΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΤΙΔΑ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΠΕΡ ΤΟΥ ΕΓΓΛΙΜΑΤΙΑ ΤΖΟΡΣ ΣΟΡΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΤΟΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΕΙΣΤΟΣ ΤΟΥ JACOB ROTHSCHILD - JCWISH ZIONIST. Ο ΡΟΤΘΤΣΙΛΝΤ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΙΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΙΤΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ / ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΣ! ΑΦΤΟΣ Ο ΑΛΗΘΕΙΝΟΣ ΔΙΣ ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟ ΤΟ ΔΙΚΕΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΙΡΗΖΕΤΕ ΑΝΕΞΕΛΕΧΤΑ ΟΣΑ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΝΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΔΙΝΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΛΑΝΙΤΑΡΧΗ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΟΡΣ ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΔΙΚΟΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΙΟ ΦΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ Η ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΙΟ ΣΟΣΤΑ. ΕΠΙΔΙ ΟΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΡΟΣ ΑΑΑΑΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΕΚΑΤΟΜΗΡΙΟΥΧΟΣ ΕΡΓΑΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΙ, ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΕΙΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΙΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΘΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΕ ΣΤΑ ΣΙΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΡΟΤΘΤΣΙΛΝΤ!!! ΕΤΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΟΥΠΙ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ ΤΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΛΙΦΗ ΤΑ ΔΑΧΤΙΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΕΓΗΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΙΤΟΣ!!! ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΡΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΧΤΕΣ κ ΘΑ ΑΠΑΝΤΙΣΟ!!!!!! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΛΙΜΑΤΙΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ! ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εσείς που τόσο τον Θέλετε, να τον βάλετε στο εικόνισμα,
  Οι ΜΚΟ του επιδοτούνται από τα κράτη ή όχι;, Να απαντήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελλάδας,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ενας της συναγωγης του σατανα,ψοφα επιτελους

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]