Κάντε λίγο υπομονή , άρχισε η διάλυση της Τουρκίας . Ο Ερντογάν χάνει τις εκλογές.

Των «απεσταλμένων μας στην Άγκυρα »

Οι δυνάμεις που έχουν δρομολογήσει τη δημιουργία ενός τεράστιου Κουρδιστάν, ( χρήσιμο σε Δύση και Ισραήλ ) μια τριχοτομημένη Σ. Αραβία, μια τετραπλάσια Ιορδανία και ένα διασπασμένο Πακιστάν έχουν «μπλοκάρει»

Με τον πόλεμο στη Συρία η Δύση εξασφάλισε ξεκάθαρα ζητήματα ενεργειακής ασφάλειας , όμως γεωπολιτικά η αστάθεια παραμένει απειλώντας αυτήν την ενεργειακή ασφάλεια. Στο στόχαστρο μπαίνει η Τουρκία και το λάθος της είναι ότι θέλει να πρωταγωνιστεί σε λάθος χρονική στιγμή στην ευρύτερη περιοχή .

Όλη η πίεση θα διοχετευτεί στην Τουρκία προκειμένου το Ισραήλ που είχε άριστες σχέσεις με την μετακεμαλιστική Τουρκία να τις επανακτήσει .

Η Μοσάντ ενόψει των εκλογών του Ιουνίου στην Τουρκία ¨έχει πιάσει δουλειά ¨ επεμβαίνοντας έτσι ξεκάθαρα στα εσωτερικά της Τουρκίας όπου βρίσκονται και όλες της οι αδυναμίες . Το κόμμα της Μεράλ Ακσενέρ, πρώην υπουργού Εσωτερικών και γνωστής εθνικίστριας η οποία ίδρυσε πέρυσι το δικό της κόμμα αφού αποχώρησε από το MHP του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, είναι η πολιτική δύναμη που ευνοεί το Ισραήλ μέσω της Μοσάντ

Ο Ερντογάν ακόμα και σήμερα ,αντιμετωπίζεται από μεγάλο μέρος του Στρατού ως παραβάτης της παρακαταθήκης τους Κεμάλ , το πρόσφατο πραξικόπημα έθεσε ανώτατα όρια αποδοχής του Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας και το πρόσφατο δημοψήφισμα έδειξε την μεγαλύτερη  αποδοχή που μπορεί να έχει .

Με απλά λόγια η επανεκλογή του είναι οριακή κα βαίνει προς τα κάτω .Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο εταίρος του ο  επικεφαλής του MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί ο οποίος επιθυμεί να μειωθεί το όριο του 10% των ψήφων που απαιτείται για να μπει ένα κόμμα στο κοινοβούλιο προσπαθώντας έτσι να ανάκτηση το χαμένο έδαφος και  να αποκρούσει την πρόκληση της Μεράλ Ακσενέρ, πρώην υπουργού Εσωτερικών και γνωστής εθνικίστριας η οποία ίδρυσε πέρυσι το δικό της κόμμα αφού αποχώρησε από το MHP.

Η προκλητικότητα της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρος, η στάση της στις ΑΟΖ  ,η απομάκρυνσή της από την ΕΕ ,  τα πολεμικά μέτωπα που έχει ανοίξει  , η ταλάντωσή της μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας κ.α  θα συνδεθούν προεκλογικά με την  οικονομική βαρύτητα που υφίσταται και θα εμφανιστούν περισσότερο ως αποτυχίες από τους αντιπάλους του ,  που θα επιβαρύνουν τον Ερντογάν

Ο Ερντογάν θα χρειαστεί και το Ντεβλέτ Μπαχτσελί και τη Μεράλ Ακσενέρ για να παραμείνει στην Εξουσία .

Πολύ γρήγορα έτσι ο Ερντογάν που έχει χάσει τους Γκιουλενιστές θα χάσει και τους Κεμαλιστές και τότε , ο εμφύλιος στην Τουρκία θα πάρει σάρκα και οστά , όπως στην Συρία .

Με την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών στην Τουρκία , επισπεύτηκε ο διαμελισμός της .

Σε μια εποχή αστάθειας κερδίζεις όταν κρατηθείς σταθερός

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Α΄ Υποδιοικητής )

[email protected]

loading...

6 thoughts on “Κάντε λίγο υπομονή , άρχισε η διάλυση της Τουρκίας . Ο Ερντογάν χάνει τις εκλογές.

  1. Γύρνα καί από το άλλο πλευρό, θα 'δείς περισσότερα!…….

  2. ΥΨΗΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΕΙ? ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΑΨΗΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Γ' ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ?
    ΚΥΡ' ΑΨΗΛΕ ΑΣΤΥΝΟΜΕ ΠΗΓΙΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΩ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΠΡΡΡΟΟΥΥΤ ΑΕΡΙΣΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΑΔΕΝΩΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΜΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΕΨΑΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣΘΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΥΓΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΕΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ Β ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΡΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΥΡΙΕ…ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΗΛΟΣ ΑΥΤΟΣ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ 2.08 Μ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ…ΑΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1.68 ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΟ ΚΛΑΣΤΑΡΧΙΔΙΑΣ…ΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑΛΚ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΨΗΛΟ Β' ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…

  3. Των απεσταλμενων μας στην Αγκυρα….ΧΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  4. αν πεσετε εξω στις προβλέψεις σας (που θα πεσετε εξω)θα παψετε να λετε μ@@@@@@ και να μας τα ζαλιζετε;

  5. Θα διαλυθούμε πριν την Τουρκία αν δεν σοβαρευτούμε ως πολίτες και αν συνεχίσουμε να έχουμε προδότες πολιτικούς σε όλο το πολιτικό φάσμα.

  6. λέω τώρα , πριν 1 μήνα είπαν -Ερντογάν , ¨τελειώνουμε¨ με Αλβανία και Σκόπια και ερχόμαστε σε εσένα . Το βέλος του..- πριν μερικές ημέρες είπαν – Έχουμε στο στόχαστρο 12 στελέχη της Τουρκικής Κυβέρνησης – τι ακολούθησε ; δολοφονία πρώην υπουργού αμύνης Τουρκίας και πρόωρες εκλογές στην Τουρκία , βρε μπας και οι τύποι γράφουν ιστορία ;λέω τώρα εγώ

Comments are closed.