Κουρουμπλής : Ο κόσμος στα μαγαζιά μου λέει ότι ηρέμησε και έχει δουλειά

«Η Ελλάδα θα δώσει συντριπτική απάντηση σε όποιον την προκαλέσει. Αγρυπνούν οι φύλακες», ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας, σχολιάζοντας την τουρκική προκλητικότητα

Την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίστηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», και στους Γιάννη Μακρυγιάννη και Μάκη Πολλάτο, ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπως είπε ο κ. Κουρουμπλής, «ο ελληνικός λαός, ξέρει, ότι η δική μας κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη στην χώρα. Αυτή η κυβέρνηση δεν παρέλαβε την χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη».

«Ο Τσίπρας έχει ευθύνη να βγάλει την χώρα από την κρίση», τόνισε και σημείωσε ότι «μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά».

Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα, ο υπουργός Ναυτιλίας είπε ότι «οι τόνοι πρέπει να είναι πιο χαμηλοί, γιατί αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί την Ελλάδα, αλλά ωφελεί την Τουρκία η οποία έχει χάσει τον τουρισμό».

«Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Όπως είπε «η Ελλάδα δεν είναι σε μια στιγμή αδυναμίας. Ο Ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση. Αγρυπνούν οι φύλακες. Όποιος τολμήσει να επιχειρήσει ένα επεισόδιο, ακόμα και αν αποτύχει θα είναι πολύ οδυνηρό για αυτόν».

Ο υπουργός Ναυτιλίας, αναφέρθηκε και στο θέμα του Σαρωνικού, λέγοντας ότι «όλα τα στοιχεία είναι τόσο κατηγορηματικά θετικά προς την κατεύθυνση ότι βουτάμε κανονικά στον Σαρωνικό. Οι ακρογιαλιές έχουν καθαριστεί. Όλα έχουν καθαριστεί».

Σχολιάζοντας τέλος την απόφαση για τον ΕΦΚΑ, ο κ. Κουρουμπλής, είπε ότι πρέπει να δούμε την απόφαση με την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή.

loading...

3 thoughts on “Κουρουμπλής : Ο κόσμος στα μαγαζιά μου λέει ότι ηρέμησε και έχει δουλειά

  1. Φφφσσσσσσσσσσστ μποοοοοοοινγκ

  2. ΤΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ?

  3. τις μουτζες δεν τις βλεπει δυστυχως .ρουλα .

Comments are closed.