Έχασε τη βίλα του ο Αιμίλιος Λιάτσος – Στα χέρια της τράπεζας πλέον το διώροφο σπίτι του δημοσιογράφου

Ο Αιμίλιος Λιάτσος χάνει τελικά την διώροφη βίλα του που διαθέτει με την σύζυγό του Αθηνά Καραλή στις Αφίδνες της βορειοανατολικής Αττικής. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Capital.gr, η βίλα του γνωστού δημοσιογράφου κατέληξε στην τράπεζα Πειραιώς. Το ακίνητο βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, την Τετάρτη, με επισπεύδουσα της διαδικασίας την τράπεζα, σε τιμή πρώτης εκκίνησης ύψους 1,56 εκατ. ευρώ.

Το σπίτι, που φέρει προσημειώσεις συνολικής αξίας άνω των 5,5 εκατ. ευρώ, επαναγοράστηκε – στην τιμή εκκίνησης – από την τράπεζα, η οποία εκτιμάται ότι θα το πουλήσει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η λιθόκτιστη διώροφη βίλα είναι πολύ καλής κατασκευής, διαθέτει πισίνα 112 τ.μ. και γήπεδο τένις 600 τ.μ. Το υπόγειο είναι 293 τ.μ., το ισόγειο 210 τ.μ. και ο πρώτος όροφος έχει επιφάνεια 144 τ.μ.

loading...

6 thoughts on “Έχασε τη βίλα του ο Αιμίλιος Λιάτσος – Στα χέρια της τράπεζας πλέον το διώροφο σπίτι του δημοσιογράφου

  1. ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΙΩΚΤΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ. ΑΠ΄ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. "Έχασε Τη Βίλα Του Ο Αιμίλιος Λιάτσος.."

    ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ.

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΤΣΟ!

    ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!

  3. ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ;ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΑΤΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

  4. OTI ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΤΟΥ ΒΙΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΦΑΡΙΚΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ. ΠΕΡΑΣΕΜΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

  5. Η ανοδος [και μαλιστα με βρωμοδουλειες] εχει και καθοδο

  6. να του παμε τροφιμα απο το κοινωνικο παντπωλειο ρε παιδια κριμα ειναι το παληκαρι να μεινει χωρις επαυλη

Comments are closed.