Τα “μαζεύει” ο Αριστείδης Φωκάς για το υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής: Είναι αλληγορικό – ΒΙΝΤΕΟ

“Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ, δεν σας ενδιαφέρει να ξεβρωμίσουμε το ποδόσφαιρο. Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα” δήλωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, στον ΣΚΑΪ.

“Δεν το εννοεί κανείς το σύνθημα αυτό. Και οι αγανακτισμένοι φώναζαν αυτό το σύνθημα στο Σύνταγμα και μετέπειτα κάποιοι από αυτούς έγιναν βουλευτές. Είναι σύνθημα αλληγορικό και είναι αρκετά αυτά τα συνθήματα” συμπλήρωσε ο κ. Φωκάς.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων συμμετείχε στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ πριν τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου οι οπαδοί του «δικέφαλου του Βορρά» τραγουδούσαν το σύνθημα «να καεί η π…. η Βουλή» και ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον βουλευτή όχι μόνο να το αποδέχεται, αλλά και να το σιγοτραγουδά.

Δείτε το βίντεο:

loading...

4 thoughts on “Τα “μαζεύει” ο Αριστείδης Φωκάς για το υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής: Είναι αλληγορικό – ΒΙΝΤΕΟ

  1. βρε ξεφτίλα πες ναι το είπα, προτιμότερο είναι από το να κάθεσαι και να γλύφεις εκεί που έφτυνες…καθόλου αξιοπρέπεια, καθόλου αυτοσεβασμός, αλλά θα μου πεις πολιτικός είσαι τι να περιμένω…

  2. Για να ειναι αλληγορικο δεν το πιστευω
    αφου το φωναξε βουλευτης κατι
    περισσοτερο θα ξερει απο μας τους
    καθημερινους ανθρωπους
    μετα απο αυτο καιρος να βαλουνε
    και το κοκκινο φωτακι

  3. Χέστηκε πάνω του βουλευτής τελικά, να μην "ΚΑΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΒΟΥΛΗ" λέει σήμερα ο κ. Φωκάς. 'Εστειλε και επιστολή ,αμάν πια ρε
    με όλους εσάς ,το πήρε πίσω κλαίγοντας!

Comments are closed.