ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΣΤΟ  ΑΙΓΑΙΟ
 —————————————
ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
 —————————————————–
Φήμες και ψίθυροι που κυκλοφορούν μεταξύ της Ελληνικής κοινωνίας, ότι κατά τις πρόσφατες συνομιλίες εδώ στην Αθήνα, μεταξύ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΤΣΙΠΡΑ-πίσω από κλειστές πόρτες- συνεφωνήθηκε Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Η Διχοτόμηση θα γίνει στον 25ο Μεσημβρινό, χωρίζοντας το Αιγαίο σε Δυτικό & Ανατολικό.
Οι Τούρκοι βλέποντας τις υποχωρήσεις των Ελλήνων, τους ανοίγει η όρεξη, σε λίγο θα φθάσουν στην ΤΗΝΟ & ΠΑΡΟ!!
Ήδη τους δώσαμε τον Αστέρα,-( Ξενοδοχείο)- στη Βουλιαγμένη. Ήδη έφθασαν στο ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ.
Το Δυτικό Αιγαίο στους Έλληνες, και το Ανατολικό Αιγαίο στους Τούρκους.
Σκοπός των Κοσμοκρατόρων, να συμμετάσχουν οι Τούρκοι στο μοίρασμα των Πετρελαίων του Αιγαίου, και να έχουν δικαίωμα στην Α.Ο.Ζ. του Αιγαίου.
Προς το σκοπό αυτό η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ, διέταξε το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, όποιος Εθνικιστής Πατριώτης, τολμήσει να προσεγγίσει τα νησιά-βραχονησίδες του Ανατολικού Αιγαίου, να του απαγορευθεί.
Οι Έλληνες ΔΕΝ μπορούμε να πάμε στις βραχονησίδες να ψαρέψουμε, μας το απαγορεύει το Λιμενικό Σώμα, μόνον οι Τούρκοι ψαράδες επιτρέπονται………………
Δηλαδή απαγορεύεται να υψώνουμε Ελληνικές Σημαίες στα νησιά του Αν. Αιγαίου, με την αιτιολογία ότι κάνουμε ζημιά στη προδοτική εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ.
Έχουμε την περίπτωση ΙΜΙΑ, στα νησιά ΦΟΥΡΝΟΙ.
ΣΗΜΙΤΗΣ & ΤΣΙΠΡΑΣ ίδια ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Είναι και οι δύο ΔΟΥΛΟΙ των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΓΑΠ & ΤΣΙΠΡΑΣ είναι ίδια ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Είναι και οι δύο ΜΝΗΜΟΝΙΑ & ΔΝΤ.
Υπ’  όψιν ότι το ΔΝΤ είναι ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Διχοτόμηση του Αιγαίου είναι απόφαση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και οι ΔΟΥΛΟΙ & Μ@λ@κες πολιτικοί μας εκτελούν, ηλιθίως!!!
Για να μη χάσουν τους Τούρκους προς ΡΩΣΙΑ μεριά………..
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ κατά την επίσκεψη στο Καστελόριζο έπαιξε πατριωτικό παιχνίδι, και εξεφώνισε πατριωτικό λόγο, για τους αφελείς Έλληνες.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!
ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
Είπε ότι, από το Καστελόριζο μέχρι τους Οθωνούς (Κέρκυρα), και από Έβρο μέχρι Γαύρο, τα Ελληνικά σύνορα είναι απαραβίαστα, ενώ άλλα συμφωνεί με τους Τούρκους-Αλβανούς-Σκοπιανούς. Είναι υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Ύψωσης της Ελληνικής Σημαίας απαγορεύεται, ενώ κάθε βραχονησίδα του Ανατολικού Αιγαίου, μερίμνη της Ελληνικής Κυβερνήσεως, έπρεπε να έχει και μιά Ελληνική Σημαία επάνω, προς προστασία της Ελληνικής Α.Ο.Ζ., και του Αιγαίου, από τους Τούρκους.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ήλθε με εντολή των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για να δώσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων, και τη ΘΡΑΚΗ – ΑΙΓΑΙΟ στους Τούρκους.
Το περίεργο είναι ότι η ΗΓΕΣΙΑ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, και η Εκκλησία- (Ιερώνυμος)-, τον υποστηρίζει, χωρίς να αντιληφθούν τον ύποπτο ρόλο του.
Δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι τους « Έλληνες» πολιτικούς……
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ήλθε -(Εντολή ΡΟΤΣΙΛΝΤ)-, για τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, και ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ, είναι Εθνομηδενιστές, Διεθνιστές, στην υπηρεσία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και ως εκ τούτου ΝΕΝΕΚΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
                                  ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                    Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ  ΝΑΤΟ

ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΙΘΑΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΕΦΑΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΛΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.
ΟΥΤΕ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΧΩΡΑ;
ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ  ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ;
ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ;
ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Β. ΚΥΠΡΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ;
ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ; ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ  ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ(ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) ;
ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;
ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ;
ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ -ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΧΝΗ ;
ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ;
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ Η ΝΑΤΟΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Ο Γ.Γ ; ΣΤΟ ΠΡΟΟΊΜΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ κ. ΣΤΟΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ; ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .
ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;;
ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ Γ.Γ , ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ  ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Ή ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
ΕΞΩ Η ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ . ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΣ  ΕΙΣΤΕ κ. ΣΤΟΛΤΤΕΜΠΕΡΓΚ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
20/4/2018
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

   

loading...

1 thought on “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

  1. αποσυρση τωρα των στρατιωτικων μας απο το ΝΑΤΟ!!!

    ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΠΥ ΜΙΩΝΗ ΔΕΝΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ, και γιορταζουν ως μεγαλυτερη γιορτη για οχτω ημερες την ΧΑΝΟΥΚΑ ,ως μνημη για την εξολοθρευση εκατομμυριων ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ της ΠΑΛΑΣΤΙΝΗΣ επι ΜΑΚΑΒΑΙΩΝ!!!!!!!!

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!

Comments are closed.