Πολάκης κατά Μητροπολίτη Κηφισιάς για τον Χοκινγκ: Ντροπή για τον «ντόπιο Ταλιμπάν»

Μετά την εγκύκλιο του Μητροπολίτη για το Πάσχα στην οποία έγραφε για τον μεγάλο αστροφυσικό ότι «έσβησε θαμπωμένος από τα επιστημονικά του επιτεύγματα»
Μύδρους κατά του μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσία και Ωρωπού Κυρίλου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή την ποιμαντορική εγκύκλιο του ιερωμένου για το Πάσχα και τις αναφορές του στον Στίβεν Χόκινγκ.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης κάνει λόγο για «βαθύ σκοταδισμό», «αίσχος και ντροπή» ενώ χαρακτηρίζει «ντόπιο ταλιμπάν» τον Μητροπολίτη.

Στην εγκύκλιό του ο κ. Κύριλος έγραψε για τον μεγάλο αστροφυσικό ότι «έσβησε θαμπωμένος από τα επιστημονικά του επιτεύγματα» και ότι «γεμάτος έπαρση και αλαζονεία ισχυριζόταν ότι δεν χρειάστηκε το χέρι του Θεού, για να δημιουργήσει το σύμπαν, αλλά έγινε μόνο με την δύναμη των νόμων της φύσης. Ο Θεός αποσύρθηκε από το σύμπαν και τον άνθρωπο και ως εκ τούτου η μεταθανάτια ζωή είναι ένα παραμύθι. Βέβαια αυτός και όσοι τον ακολουθούν ξεχνάνε ότι υπάρχουμε, επειδή υπάρχει ο Θεός. Ζούμε, γιατί το θέλει Εκείνος. Η αναπνοή μας είναι στα χέρια Του. Οσοι, λοιπόν, σκοτώνουν τον Θεό στον ουρανό, αφήνουν τον άνθρωπο στη γη ορφανό, μόνο του και απελπισμένο στις οδύνες και τα αδιέξοδά του».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

loading...

13 thoughts on “Πολάκης κατά Μητροπολίτη Κηφισιάς για τον Χοκινγκ: Ντροπή για τον «ντόπιο Ταλιμπάν»

  1. να απαγορευσεις την αλλη αποψη ντροπη της Κρητης

  2. ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΟΤΙ ΑΡΤΛΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ.ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΟΥΝ.Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ,ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ.ΧΟΥΝΤΑ,ΣΚΛΗΡΗ ΧΟΥΝΤΑ,ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΝΤΟΥ.ΝΑΙ Ο ΧΩΚΙΝΓΚ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΡΗΣΚΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Ο ΧΩΚΙΝΓΚ ΟΧΙ.Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ.ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ?ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ…………….

  3. "…..ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ"

    ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ
    ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΕ ΤΟΥ ΚΗΦΗΝΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.
    ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕ ΡΑΣΟΦΟΡΕ.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

  4. Hρεμησε κουμμουνιδιο ηρεμησε..κανε κλυσμα με ραψανης 3ΑΑΑ να σου φυγει το βαρος.. παρε και τισ αρχιδες του Κουραδοβοσκου να κανεισ ζογκλερικα

  5. Βρωμερος αληταρας,σιχαμα της κοινωνιας,να τον χαιροντε οσοι μαλακες τον ψηφισαν

  6. ΕΣΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΣ?ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΚΟΛΩΝΤΑΣ ΑΦΙΣΣΕΣ Η ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΡΟΣ.ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΠΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΣΝΘΕΛΛΗΝ,ΑΙΣΧΡΟΣ,ΑΘΕΟΣ ΜΕΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ ΔΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΣΑΝ ΣΤΙΓΝΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ Η ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙ.Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ,Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ,Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΟΙΚΤΡΑ.ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΗΔΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΦΙΛΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΘΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ?ΟΥΣΤ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ…

  7. εσυ παλιομαλάκα να χαίρεσε τον Αδωνη !

  8. θα σε μαμησει ο Αδωνις κουραδοκουμμουνι!

  9. "……Ἀποστόλων, τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων
    Πατέρων ἡμῶν· τῶν ἁγίων καὶ ἐνδόξων
    προπατόρων ἡμῶν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ, καὶ Ἰακώβ,

    τοῦ ἁγίου καὶ…… "

    "ἐν κόλποις Ἀβραὰμ ἀναπαύσαι, καὶ…."

    ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.

    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ.

    ΣΚΥΨΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ
    ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ.

  10. Ανώνυμος9 Απριλίου 2018 – 11:02 μ.μ.
    Μήπως αυτά τα σχόλια, δείχνουν τα επόμενα θύματα του Αρτέμη Σώρρα και της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ;;;;;; Ελευθέριος Ρήνος, Δημήτρης Αντωνίου, Δημήτρης Μαντές και Καλλιόπη Σουφλή, τα επόμενα θύματα των παρανοϊκών της συμμορίας;;;;;

    Μελετώντας τα σχόλια που μου έστειλαν διάφοροι σχολιαστες, στις αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, που αφορούν στο ΕΓΚΛΗΜΑ του πρωτοπαλλίκαρου του ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, (π.χ. εδώ), και τις καταγγελίες ΕΛΛΗΝΩΝ, κατά του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, εύλογα αναρωτιέμαι, μήπως τα επόμενα θύματα της συμμορίας, μετά την ΘΩΜΗ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ, είμαστε ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΡΗΝΟΣ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΕΣ κι ΕΓΩ;;;;

    Η αλήθεια είναι, πως μέχρι πρότινος, θεωρούσα όλα αυτά τα απειλητικά σχόλια που λάμβανα από τους παρανοϊκούς οπαδούς του Σώρρα, ήταν απλοί εκφοβισμοί.

    Πλέον, μετά το ΕΓΚΛΗΜΑ με την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της ΘΩΜΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ, από το πρωτοπαλλίκαρο του Σώρρα, ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ, τις καταγγελίες του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ, ο οποίος έχει ασχοληθεί σε βάθος με την συμμορία και τα σχόλια που μου έστειλαν αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, από το blog ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ, αλλά και τις καταγγελίες του γιατρού ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, και του εκπαιδευτικού ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΤΕ, καθώς και τα εκατοντάδες απειλητικά και χυδαία σχόλια που έχω λάβει η ίδια, από τους παράφρονες οπαδους του ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ, ανατρέπεται η … αφελής άποψη που είχα για την συμμορία και έχω την αίσθηση, πως ο κύκλος του αίματος, μόλις άνοιξε… θα υπάρχει και συνέχεια.

    Θέλησα να κοινοποιήσω αυτούς τους φόβους μου, γιατί η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και η Α-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, λαμβάνουν πολύ ελαφρά το ΕΓΚΛΗΜΑ και την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΔΗΛΩΝΩ ΔΕ, ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΡΗΝΟ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΤΕ Ή Σ' ΕΜΕΝΑ, ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η Α-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    Προσωπικά, δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καταθέσω μήνυση κατά της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    Αυτός είναι και ο λόγος που κοινοποιώ τους φόβους μου… και εύχομαι να διαψευστούν…

    Καλλιόπη Σουφλή

    Διαβάστε τα σχόλια από το blog ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ.

    Αλήθεια, τι ρόλο παίζει το blog;;;;;

  11. ****************************************
    9:45 μ.μ.
    Χαίρομαι για το γεγονός ότι μπορείς και κοροϊδεύεις μόνος σου τον εαυτό σου.
    Το τροπάριο δεν λέει:

    ''τῶν ἁγίων καὶ ἐνδόξων
    προπατόρων ἡ μ ῶ ν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ, καὶ Ἰακώβ'',

    αλλά:
    ''τῶν ἁγίων καὶ ἐνδόξων
    προπατόρων Ἀβραάμ, Ἰσαάκ, καὶ Ἰακώβ''

    Δηλαδή χωρίς τη λέξη ''ημών'', διότι εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε ως προπάτορες Εβραίους, αλλά Έλληνες.

    Ιδού και το αποδεικτικό στοιχείο:
    enavasi.gr/content/επιμνημόσυνη-δέηση

    Χαίρομαι και πάλι για το γεγονός ότι μπορείς και κοροϊδεύεις μόνος σου τον εαυτό σου. Η δική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να κοροϊδεύω ούτε τον εαυτό μου ούτε τους συνανθρώπους μου.
    ***************************************

  12. παλιομαλακας εισαι εσυ αριστερο σκουπιδι σαν τον γουρουναθρωπο πολακη

Comments are closed.