Πρόκληση Ερντογάν από τη Σμύρνη: Οι Έλληνες την έκαψαν, την ώρα που υποχωρούσαν

Με ανθελληνικές κορώνες, τραγούδια και παραχάραξη της ιστορίας. Έτσι ξεκίνησε, από τη Σμύρνη, την προεκλογική του εκστρατεία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, ενόψει των εκλογών της 24ης Ιουνίου στην Τουρκία, από ένα προπύργιο της αντιπολίτευσης, τη Σμύρνη. Μια πόλη που φρόντισε να χρησιμοποιήσει και για να επιτεθεί, για πολλοστή φορά, στην Ελλάδα. Μιλώντας στο Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην καταστροφή της πόλης. Στην καταστροφή της Σμύρνης. Και κατηγόρησε τους Έλληνες πως την έκαψαν!

Ερντογάν: Οι Έλληνες έκαψαν τη Σμύρνη

«Το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε σε αυτή την ωραία πόλη είναι από τους Έλληνες στρατιώτες που έκαψαν τη Σμύρνη την ώρα που υποχωρούσαν. Μην κοιτάζετε που λένε ότι το έκαναν οι Τούρκοι. Τα πιο μεγάλα χτυπήματα σε αυτή τη γεωγραφική περιοχήτα έκαναν αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο », είπε ο Ερντογάν σε ομιλία του στο Εμπορικό Επιμελητήριο όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

Δεν είναι η πρώτη πρόκληση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας. Δεν θα είναι αυτή η μοναδική φορά που θα χρησιμοποιήσει τη χώρα μας ως «χαρτί» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι έχει δηλώσει πως θα κάνει 55 ομιλίες σε 55 πόλεις της Τουρκίας, μάλλον έχουμε πολλά να δούμε και να ακούσουμε ακόμα.

Ο Ερντογάν έχει βάλει στόχο όχι μόνο να κερδίσει έδαφος στη Σμύρνη. Αλλά να κερδίσει την… πόλη. Και γι’ αυτό κάλεσε τους πολίτες της να μην του… αντιστέκονται! «Θεωρώ ότι δεν έχουμε εξηγήσει ποιοι είμαστε ακριβώς στη Σμύρνη μέχρι σήμερα. Αυτή τη φορά θα σηκώσουμε τις κουρτίνες ανάμεσα σε εμάς και τη Σμύρνη, θα κόψουμε τις αλυσίδες. Mακάρι η Σμύρνη στις 24 Ιουνίου να περάσει στην ιστορία ως το σύμβολο της ανόρθωσης. Θα ήθελα η Σμύρνη να περπατήσει μαζί μου για να επιτευχθούν οι στόχοι μου για το 2023», είπε.

Το τραγούδι

Ο Ερντογάν ξέρει να χειρίζεται καλά την επικοινωνία. Το έχει αποδείξει πολλές φορές. Το έκανε και το Σάββατο (28.04.2018) ενώπιον δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών του στη Σμύρνη. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του συγκέντρωσης, κάλεσε στη σκηνή τον πιο γνωστό λαϊκό τραγουδιστή της Τουρκίας, Ιμπραχίμ Τατλίσες.

Έναν άνθρωπο κουρδικής καταγωγής όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης. Μάλιστα, ο Ερντογάν δεν δίστασε να τραγουδήσει κι ο ίδιος για λίγο!

Ο Τατλίσες θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Ερντογάν στη Σμύρνη. Όταν ο Τούρκος πρόεδρος τον κάλεσε στη σκηνή, σχεδόν μαζί είπαν το παραδοσιακό στρατιωτικό τραγούδι “Yaylalar”.

loading...

8 thoughts on “Πρόκληση Ερντογάν από τη Σμύρνη: Οι Έλληνες την έκαψαν, την ώρα που υποχωρούσαν

  1. ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΕ ΙΣΜΕΤ ΙΝΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 1922 ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΕΙΠΕ .ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

  2. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ .ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ

  3. ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ Π.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ή ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ Ή ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ Ή ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Σ’ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΦΥΡΟΜ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ;; ΠΑΝΤΩΣ Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΛΑΟ TOY ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ.

    Oταν ο θεος επλασε τη γη και την μοιρασε στους λαους της,πηραν ολοι ενα κομματι.Αλλα οι Ελληνες καθυστερησαν στην μοιρασια και εμειναν χωρις πατριδα.Ο Θεος τους ειδε πολυ στεναχωρημενους και τους λυπηθηκε.Και μεσα στο ελεος του ειπε:''Ελληνες μην κλαιτε,να παρτε τουτο δω το κομματι που φυλαξα για μενα''

    ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΛΩΒΗΤΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗ

  4. ΖΗΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

  5. ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΗΚΕ Ο ΑΡΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΠΕΙΡΑΧΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΗΚΕ , ΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ,ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝΑΚΟ

  6. Βρίσκει και τα κάνει. Τότε τα ίδια έκαναν, από εδώ ξεκίνησε η συμφορά. Να είναι καλά οι … "Πολιτικοί Προϊστάμενοι".

  7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ .ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΑΓΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΜΕ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ

  8. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ, ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ '21, ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΜΕ …..ΖΗΜΙΕΣ !

    ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΤΕ, ΕΙΧΑΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ: " ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ", ΟΠΩΣ π.χ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ !

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ……ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

    ΟΠΩΣ Τ Ο Υ Ρ Κ Ο Σ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΙ-ΖΥΛΟΝ, Ο ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΑΙ …..ΕΘΝΑΡΧΗ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΚΑΘΙΚΑΡΧΗ !

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ : "ΚΟΜΜΑΤΑ"

    Η " ΑΠΛΥΜΑΝΣΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΞΩ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.