Όλοι λένε πως θα μας σώσουνε … που να μήν σώσουνε !

Μήν ανησυχείτε καθόλου Ελληνες,έχουμε 300 πολιτικούς στην βουλή που κάθε μέρα κοιμούνται και ξυπνάνε με την Ελλάδα στο μυαλό τους και το πώς θα την …σωσουνε !
Σε αυτό βέβαια βοηθάμε και εμείς που πάντα ψηφίζουμε τους καλύτερους …ελλαδοΣΩΣΤΕΣ !

Και απο 1 Ιανουαρίου του 2019 μείωση 30% στις συντάξεις για να περνάνε καλύτερα τα γερόντια μας !

Είπαμε ψηφίζουμε πάντα τους καλύτερους για το..καλύτερο για τον τόπο !

Ρε μνημόνια…μνημόνια ρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος ! 

loading...

4 thoughts on “Όλοι λένε πως θα μας σώσουνε … που να μήν σώσουνε !

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 284 ΒΟΛΕΥΤΕΣ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ "ΝΟΥΜΕΡΑ", ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ" ΤΟΞΟΥ.

  2. Η Χρύση Αυγά, θα είναι καλή μέχρι να δοκημαστεί, μετά θα δούμε με ποιό τρόπο θα τους Βρίζουμε, γιατί, και αυτοί Ανθροποι του συστήματος είναι, δεν διαφέρουν σε τίποτα μα τους Άλλους της Τσέπης, πχ, Μιχαλολιάκος μετά συζήγου στη μοιρασιά της βουλής, καλά κάνουν και θα κάνουν αφού είμαστε Πρόβατα,

  3. μετα απο 200 χρονια θα μπει στη βουλη η ευκλανιος συναγωγη υποκοσμου Ε.Σ.Υ και θα μας σωσει
    μεχρι τοτε υπομονη διακοσα χρονια ειναι αυτα θα περασουν

  4. 4:01, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΜΕΣΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ. "ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ", "ΑΝΘΡΩΠΟΙ", "ΣΥΖΥΓΟΥ". ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΗΚΕ, ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ.

Comments are closed.