Το αυστηρό μήνυμα του Καραμανλή στον Μητσοτάκη (μέσω Σαμαρά)

Ήταν το 2010-11, τότε που ο ξαναμμένος Αντώνης Σαμαράς, έφτιαχνε την νέα Νέα Δημοκρατία. Τότε που οι συμπεριφορές Ρουσόπουλου και Βουλγαράκη ήταν ανεπίτρεπτες για την ηθική της νέας Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά.

Στο πλαίσιο αλλαγών που ήθελε να επιβάλει ο Αντώνης Σαμαράς, για να βάλει τη δική του σφραγίδα, ήταν και η αλλαγή του ονόματος, πέρα της αλλαγής κτιρίου.
Προσπάθησε με την αλλαγή λογοτύπου και την εικαστική καταστροφή του ιστορικού Πυρσού να προετοιμάσει την αλλαγή του ονόματος από «Νέα Δημοκρατία» σε «Νέα Ελλάδα». Τότε ο Κώστας Καραμανλής μέσω συνεργατών του, έστειλε το μήνυμα στον Αντώνη Σαμαρά: «Πείτε του πως είναι νοικάρης και όχι ιδιοκτήτης». Και πάγωσε η αλλαγή του ονόματος.

Ωστόσο η αλλοίωση που επιχείρησε ο Αντώνης Σαμαράς μέσω της εισόδου Βορίδη και Γεωργιάδη στη ΝΔ, ήταν ένα καίριο πλήγμα συρρίκνωσης στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Το ίδιο μήνυμα θυμήθηκαν συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, όταν τους ζητήθηκε να σχολιάσουν τη βιασύνη της ηγεσίας Μητσοτάκη να αφομοιώσει τα θλιβερά ρετάλια του ΠΑΣΟΚ, στις τάξεις της ΝΔ. Και πήγαν και ένα βήμα παραπέρα: «η αλλοίωση θα αφορά στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι στην καρδιά της κεντροδεξιάς παράταξης, η οποία έχει φυσικό ηγέτη».

Ο Ρηγιλλάκος

https://rigillakos.wordpress.com

loading...

3 thoughts on “Το αυστηρό μήνυμα του Καραμανλή στον Μητσοτάκη (μέσω Σαμαρά)

  1. ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ….

  2. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΡΗΓΙΛΑΚΟΣ-ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ?ΜΟΝΟΟ ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ή ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.ΠΟΥ ΤΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΟΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΤΟΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ

  3. αντε ζωα υβριδια ψηφηστε κομματα να μην πεινασουν τα κτηνη που παριστανουν τους πολιτικους

Comments are closed.