ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ*

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ¨” ΤΗΣ
ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ (1973 ΕΩΣ 2018).













Για να επιβιωσουμε χρειαζομαστε μεγαλους ηγετες. 

Ειναι διαχρονικα και ιστορικα αποδεδεγμενο οτι οταν υπαρχουν ηθικες αρχες και πολυ υψηλη παιδεια στον Ελληνικο λαο, τοτε παντοτε υπηρχαν παρα πολλοι
μεγαλοι Ελληνες πολιτικοι και στρατιωτικοι, στο περασμα των αιωνων.



Ενα απο τα πιο χαρακτηριστικα παραδειγματα Ελληνων ηγετων ο οποιος ειχε δυο πλευρες μια παρα πολυ καλη και μια παρα πολυ κακη και απαραδεκτη ηταν και ο Κωνσταντινος ο ε. 




Ο Κωνσταντινος ο πέμπτος, είναι ο πρωτος Ελληνας Βασιλιας, ο οποιος κερδισε κατά κρατος του Βουλγαρους, εστω και προσωρινα, καθως δεν τους κατεστρεψε ολοσχερος, όπως ο Ιερος Βασιλειος ο β .





O μεγας εικονομαχος αυτοκρατορας ο Κωνσταντινος ο ε , ειναι ο ιδιος ανθρωπος ο οποιος υπερασπιστηκε  την Ελλαδα απο τους εξωτερικους εχθρους με μεγαλη ικανοτητα και αγαπη για την πατριδα.


Μετα τον θανατο του Κωνσταντινου του ε, οι αγριοι και βαρβαροι Βουλγαροι να συνεχισαν της τρομερες τους επιδρομες. 






Ηταν δε πολυ μεγαλα τα μαρτυρια των Ελλήνων,    
ώστε ολοι οι εικονολατρες χριστιανοι, να πανε στον ταφο του Ελληνα αυτοκρατορα Κωνσταντινου του ε.

Εκει στον ταφο του Κωνσταντινου του ε, επανω στην αγωνια τους να απαλλαγουν απο τους Βουλγαρους,
εκαναν, αρκετες δεησεις, λιτανειες, λειτουργιες, παρακαλώντας τον Χριστο, να τον επαναφερει στην ζωη να τον αναστησει, ώστε να κυνηγησει εφιππος εκ νεου τους Βουλγαρους. 





Όλα αυτά με το ανοιγμα του ταφου του Κωνσταντινου του ε, εγιναν επι των ημερων του αυτοκρατορα, Μιχαηλ του α (ραγκαβε) .



Ολοι οι εικονολατρες χριστιανοι με επικεφαλης τον πατριαρχη Κωνσταντινουπολεως και ολους τους υπολοιπους ιερωμενους,

  συμμετειχαν σε αυτες τις ενεργειες.   






Δυστυχως ο ιδιος αυτοκρατορας, ο Κωνσταντινος ο ε οταν ηταν στην ζωη ακουλουθησε την πολιτικη,του πατερα του για το θεμα της λατρειας των εικονων. 




Δυστυχως ο Κωνσταντινος ο ε,στο θεμα αυτό εδειξε πολύ μεγαλυτερο ζηλο από οποιονδηποτε άλλο αυτοκρατορα.
 
 






Το 762 μ.χ.,εχουμε την πρωτη εκτελεση Ελληνα από τον βασιλια, σε εικονολατρη ,διοτι προσκυνουσε της ιερες εικονες του Χριστου και των Αγιων.






 
Το 765 μ.χ.,η μεμονωμενη βια γενικευτηκε,σε πολύ ασχημο σημειο,για αυτό εχουμε τον θανατο, του εικονολατρη ηγουμενου Στεφανου,της Μονης Αυξεντιου.







 
Τον Αυγουστο του επομενου ετους 766 μ.Χ.  καλογεροι υποχρεωθηκαν να παρελασουν μεσα στον ιπποδρομο.






Τέσσερις ημερες αργοτερα πολιτικοι, και στρατιωτικοι εικονολατρες αξιωματούχοι, ταπεινωθηκαν δημοσια στον ιπποδρομο, αλλοι από αυτους τυφλωθηκαν,
αλλοι εκτελεστηκαν,ενώ καποιοι εξοριστηκαν.
 








Αρχηγος και μεγας διωκτης των εικονολατρων μετα τον Κωνσταντινο τον ε, στους βασανισμούς, στις εκτελεσεις, στις δημοσιες  ταπεινωσεις και σε κάθε είδους βασανισμο και κατατρεγμο ηταν ο στρατηγος του θεματος των Θρακησιων,ο Μιχαηλ    Λαχανοδρακων.









 
Ο Μιχαηλ,εβαζε τους καλογερους να κανουν γαμους με μοναχες, εκαιγε τα γενια των καλογερων

 ,

εκποιουσε τις περιουσιες των μοναστηριων και εκαιγε σημαντικα χειρόγραφα.











Ακομη εδινε τελεσιγραφο,σε οσους μοναχους δεν ηθελαν να παντρευτουν να σηκωθουν και να φυγουν από την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.








Για αυτό χιλαδες μοναχοι πηραν τον δρομο της εξοριας.
 

Για οσους δεν γνωριζουν να αναφερω ότι ο Θεοφανης ηταν με τους χριστιανους εικονολατρες αλλα γενικοτερα ως ιστορικος-χρονογαφος και εκτος των γεγονοτων της εικονομαχίας δεν θεωρείται ο πλεον αξιοπιστος χρονογραφος του μεσαιωνα. 





Το μονον σιγουρο είναι ότι ο Θεοφανης δεν είναι αντικειμενικος απέναντι στον Κωνσταντινο.
 







Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΧΑΝΟΔΡΑΚΩΝ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ 

ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ 
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΜΑΗΛΙΤΕΣ.





ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ.




Ο Κωνσταντινος ο ε και ο Μιχαηλ Λαχανοδρακων απεδειξαν οτι ηταν πιστοι στο ιεροτερο των αξιωματων το οποιο μας διδαξε ο υπατος των Φιλοσοφων.


Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ. 
 

O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.
 
 
 
 
 
 
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.
 
 
 
 
 
 
Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.
 
 
Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.
 
 
Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.
 
 
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
 
 
Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η Ελλαδα ειναι το πιο πιο ιερο, το πιο αγιο,  πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο.
 
 
Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες.
 
 
 
 
 
 
 

 Οπως ειδατε παρα τα πολλα αρνητικα που ειχαν ο βασιλιας Κωνσταντινος ο ε και ο στρατηγος Μιχαηλ Λαχανοδρακων υπερασπιστηκαν στο ακεραιο την Ελλαδα απο τους εξωτερικους εχθρους. 



Το ιδιο εκανε και ο Παπαδοπουλος ο οποιος πολεμησε στο Αλβανικο μετωπο στην Ελληνικη Ηπειρο και ταυτοχρονα ειπε τεσσερα ιστορικα οχι στην νεα ταξη πραγματων. 




Εαν οι τελειοι και αγιοι προγονοι μας εφτασαν, σε αυτην την απελπισια, επι Μιχαηλ του α, ωστε να ζητουν να αναστηθει ο εικονομαχος Κωνσταντινος εμεις τι θα πρεπει να κανουμε ; 

 

Σημερα κατα την συγχρονη εποχη 
ειμαστε αδυναμοι, μεσα στην απολυτη παρακμη και την διαφθορα σε σχεση και σκλαβωμενοι με τους αγιους-κορυφαιους προγονους μας, τους Ελληνες της ενδοξης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, οι οποιοι ηταν ελευθεροι και κοσμοκρατορες.


Αναλογιστειτε οτι οι πανισχυροι Ελληνες οι οποιοι ειχαν κερδισει Περσες και Αραβες ηρθαν σε στιγμη αδυναμιας και απογνωσεως.

Αυτο διοτι οπως σας εχω αναφερει ολους εκεινους τους αιωνες μεχρι και το 1204 μ.χ. , μας επιτεθοταν σχεδον ολοι οι λαοι του μεσαιωνα.

Μηπως λοιπον εμεις θα πρεπει να ζητησουμε να αναστηθει ο Εθναρχης Παπαδοπουλος και εφιππος να πολεμησει τους προδοτες νεοταξιτες ;



Το Ελληνικο εθνος ανεκαθεν εδω και αιωνες ειχε μακραν τους περισσοτερους εχθρους απο οποιονδηποτε αλλο εθνος στον κοσμο και οι μονιμοι υπερασπιτες του ηταν οι Ελληνες στρατιωτικοι. 
 


Το ιδιο γινοταν μεχρι και σημερα εν ετη 2018 οπου ειμαστε σκλαβωμενοι και σχεδον ολος ο πλανητης ζητα τον αφανισμο μας.
 




Εδω και πολλους αιωνες μεχρι και το 1973 μ.χ. οι φυσικοι προστατες του Εθνους ηταν οι Ελληνες στρατιωτικοι. 
 



Ομως ολα τα πολιτικα αξιωματα του Εθνους απο τα αρχαια χρονια μεχρι και της ημερες μας εν ετη 2018 παντοτε τα καταλμβανουν 

οι φοινικες οι οποιοι ειναι σημιτικης καταγωγης.





Αυτοι 

διαμενουν μονιμα στην Ελλαδα απο το 1519 π.χ. 

 
 
 
Η μακραιωνη παραδοση του να κυβερνουν σε πολιτικο επιπεδο οι εβραιοι το Ελληνικο εθνος και να κατεχουν τα πιο υψηλα αξιωματα ξεκινα επι Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
 



Εκτοτε μεχρι και σημερα οι γνησιοι Ελληνες πολιτικοι οι οποιοι ασκησαν εξουσια στα ανωτατα πολιτικα αξιωματα ηταν ελαχιστοι. 




 
Ακομη χειροτερα οι Ελληνες πολιτικοι κατα την συγχρονη νεοελληνικη ιστορια ηταν μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου που ανελαβαν να κυβερνησουν την Ελλαδα. 
 
 




Από το 1519 π.χ., με τον ερχομο των αλλοδαπών σκλαβων από την Αιγυπτο, οι 

οποιοι επεβαλαν

δια της βιας το εωσφορικο δωδεκαθεο, ξεκινα αμεσως η αντιστροφη μετρηση, για την  καταστροφή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.

Στην συνεχεια ειχαμε ολα αυτα τα τρομερα δεινα τα οποια ζουμε μεχρι και σημερα. 
 


 
Πολυ ενδεικτικα ειναι αυτα που ειπε ο Κωνσταντινος 

Παλαιολογος :


Oτι οσα χρονια κυβερνουσαν οι γνησιοι Ελληνες στρατιωτικοι τηνΕλληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια το κρατος μεγαλουργουσε και επιβιωνε. 
 

Μολις ομως ανελαβαν την εξουσια οι αλλοδαποι πολιτικοι αξιωματουχοι τοτε καταστραφηκε και κατακτηθηκε η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια απο τους γερμανους το 1204 μ.χ.






 
 
 





Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 
 






 
Οι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 
 
 








Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες, διοτι καταδικαζαν το ξενοφερτο εωσφορικο δωδεκαθεο.
 
 
 




Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο εναντι του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 
 
 

 
Οι εβραιοι που κατοικουν μονιμα στην Ελλαδα απο το 1519 π.χ., απο τον μεσαιωνα μεχρι και το ετος 1973 μ.χ. εκαναν οτι περνουσε απο το χερι τους ωστε να μην 

 κυβερνουν οι Ελληνες στρατιωτικοι την Ελλαδα. 


Παντοτε απο την αρχαια εποχη μεχρι και σημερα επαιρναν τα υψηλοτερα πολιτικα αξιωματα στην Ελλαδα.




ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ; 




Διοτι εξαιτιας των χρηστων ηθων-χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 






Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 







Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 




Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 






Ουδεποτε καποιο αλλο εθνος επετυχε παρομοιο επιτευγμα.








Καθημερινα σε μονιμη βαση ολους εκεινους τους αιωνες οι προγονοι μας πολεμουσαν στα πεδια των μαχων, για να παραμεινουν ελευθεροι και για να εχουν το δικαιωμα να ειναι διοικητες στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου.








Δεν καθοταν οι αγιοι προγονοι μας σε εναν καναπε και να περιμενουν ανυπαρκτους σωτηρες, οπως κανουν οι σημερινοι ραγιαδες.









ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ; 

Δυστυχως δεν ειχα την τυχη να γεννηθω την εξαετια κατα την οποια απελευθερωθηκε προσωρινα η Ελλαδα. 


Εξαιτιας της ανθελληνικης και αντιχριστιανικης προπαγανδας ειχα εξαπατηθει ως ενα βαθμο οπως και πολλοι αλλοι σχετικα με την εθνοσωτηριο κυβερνηση. 


Ομως γιατι γραφω επι 12 συναπτα ετη την εθνικιστικη-Ελληνοχριστιανικη στηλη Ελλας-Ισχυς δια της γνωσεως, Επικρατεειν η απολλυσθαι, κανοντας μια εργασια γεωστρατηγικης και ιστοριας για τον πολεμο στην Συρια, ηταν η αιτια να ερευνησω τι πραγματικα συνεβη εκεινη την εποχη στην Ελλαδα. 


Οταν ξεκινησε ο πολεμος στην Συρια αναυδος διαβαζα να μιλουν ολα τα φαιδρα νεοταξικα μεσα ενημερωσεως για τον κακο δικτατορα Μπασαρ Ασαντ. 



Τοτε εκανα αμεσως τον πρωτο συνειρμο οτι ο “κακος δικτατορας” Ασαντ ειναι συνταγματαρχης οπως ηταν και ο “κακος δικτατορας” Γ.Παπαδοπουλος ο οποιος ηταν επισης συνταγματαρχης.






Το επομενο διαστημα ολες μου οι υποψιες επιβεβαιωθηκαν στο ακεραιο αλλωστε ειχα για γνωμονα την προσωπικη μου εργασια γεωστρατηγικης και ιστοριας για τον Μπασαρ Ασαντ και την Συρια. 



 
Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως; 

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  



 
Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 
(1)
 
(2) ΓΙΑ ΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. 
 
ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. 
 
ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΙΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.
 
 
 
 

 

 
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.


Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.



Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.

Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.

Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.



Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.


Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.

Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 

Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
 
 
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 
ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 
ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ 
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
 
 
 
 
 
 
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

 

Για οσους δεν γνωριζουν στημενες και παρανομες διοτι πλεον εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα ειναι και οι νεοταξικες “εκλογες” . 
 
 
Ακριβως το ιδιο πραγμα γινεται με τις στημενες εκλογες που συμμετεχουν διαφοροι αλλοι για προσωπικα συμφεροντα, αλλοι γιατι ειναι προδοτες και μερικοι διοτι ειναι αφελεις.
 
 
 
Εντουτοις νομιμοποιουν τους προδοτες να κανουν καθε εθνικη προδοσια.
 
 
 
Η Ελλαδα απο το 1832 μ.χ. δεκα χρονια μολις μετα την ΗΡΩΙΚΗ επανασταση του 1821 εγινε εκ νεου προτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων, για αυτο απωλεσε μεγαλος μερος απο την εθνικη κυριαρχια.
 
 
Για αυτο μας εφεραν το 1832 μ.χ.  γερμανο βασιλια να μας κυβερνησει.
 
 
 
 
Απο το 2010 και με την ψηφιση του πρωτου παρανομου και προδοτικου μνημονιου, ειχαμε καταλυση του συνταγματος, πραξικοπημα και ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας. 
 
 
 
Σχετικα με τις στημενες και προδοτικες εκλογες εχουμε πολλες αναφορες, ενδεικτικα θα αναφερω δυο περιπτωσεις. 
 
 
 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :
 
 Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 
 
 
 
 
Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 
 
 
 
 
Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …
 

 
 
 
 
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ 
ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
 
 
ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ 
ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 
ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.
 
 
 
Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
 
 
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
 
 
 
 
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
 
 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
 
 
 
 
 
 
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 
 
 
 
 
 
Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. 
 
 
 
 
Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
 
 
 
 
 
 
 
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος. 
 
 
 
 
 
 
Το νεο και μοναδικο εθνοσωτηριο πολιτευμα στηριζεται στις διδασκαλιες του υπατου των Φιλοσοφων του Αριστοκλη. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων.
 
 
 
 
Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες, με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
 
 
 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. 
 
 
 
Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
 
 
 
 
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
 
 
 
 
 
 
 
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 
 
 
 
 
Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. 
 
 
 
Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
 
 
 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
 
 
 
 
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.
 
 
 
 
 
Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 
 
 
 
 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
γνησιες Ελληνιδες γυναικες,  

συμμαχια με την
Συρια και γαμοι με τις Συριες. 
 
 
 
 
 
 
Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
 
 
 
 
 
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι  

ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.
 
 
 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι οταν προσπαθουν να κανουν το παραμικρο καλο για την Ελλαδα τους τιμωρουν αμεσως και αιδκα.
 
 
 
 
ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ;
 
 
 
 
 
Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις   

σε καμια των περιπτώσεων δεν 

  

 

στηριζουν 

  

 

της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση του εθνους εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 
 
 
Το ιδιο κανουν και σημερα οι προδοτες πολιτικοι, οι οποιοι επιτυγχανουν να παρουν πολιτικες θεσεις εις βαρος της επιβιωσεως του εθνους. 
 

Οι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν  

 πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.
 
 

Ο  

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια-αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.
 
 
 
 
 
Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.
 
 
 
 
 
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.
 
 
 
Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, παντοτε 

τους 

μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 

 
 
 
Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 
 
 
 
 
Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας, επιτεθοταν μοναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων.
 
 
 
Αυτο το εκαναν για να παρουν θαρρος οι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. 
 
 
 
Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ
 
 
Wikileaks:
Ο Παπαδόπουλος Σχεδίαζε Πυρηνικό Εργοστάσιο στην Ελλάδα.
Στο φως έγγραφα κατά την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας στην Ελλάδα, τα οποία αποκαλύπτουν ότι το καθεστώς της Χούντας και η ΔΕΗ βρίσκονταν σε πολύμηνες διαπραγματεύσεις με αμερικανική εταιρεία για την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στη χώρα μας.
Ο Αμερικανός πρεσβευτής Τάσκα όπως αναφέρουν τα Wikileaks, μία ημέρα πριν την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ενημέρωσε την Ουάσιγκτον ότι είχε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Εφέσιο. Οπως αποκαλύπτουν τα «ΝΕΑ», οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα θέματα που αφορούσαν την πυρηνική ενέργεια. Σύμφωνα με τα Wikileaks δεν ήταν η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ και η Αθήνα βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις για την δημιουργία πυρηνικού εργοστασίου, οι οποίες ωστόσο δεν προχώρησαν.
Τον Ιούλιο του 1973, από στοιχεία που διασώθηκαν από τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας, προκύπτει πως η εταιρεία Bechtel η οποία ανέλαβε την διαχείριση κατασκευής του Μετρό δύο δεκαετίες αργότερα, είχε επιλεγεί ως σύμβουλος για την δημιουργία πυρηνικού εργοστασίου στην Ελλάδα. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος τηλεγραφήματος που στάλθηκε έναν μήνα αργότερα: «Οι διαπραγματεύσεις με την Bechtel προχωρούν ικανοποιητικά».
Το «πράσινο φως» για την δημιουργία του πυρηνικού εργοστασίου, δόθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 1973 από τον υπουργό Ενέργειας Απόστολο Παπαγεωργίου, για τον οποίο οι ΗΠΑ είχαν την άποψη ότι προτιμούσε «αργές κινήσεις» στα ζητήματα πυρηνικής ενέργειας, όμως η εξέγερση του Πολυτεχνείου και το πραξικόπημα του Δημήτρη Ιωαννίδη, πρόλαβαν τις εξελίξεις με αποτέλεσμα το ζήτημα της πυρηνικής ενέργειας να «παγώσει» για τουλάχιστον δύο μήνες.
Το ενδιαφέρον της Ουάσιγκτον, αναθερμάνθηκε τον Φεβρουάριο του 1974 όταν ο πρεσβευτής Τάσκα επανέφερε το θέμα στον διοικητή της ΔΕΗ Γιάννη Οικονομόπουλο τηλεφωνικώς. Τρεις ημέρες αργότερα η αμερικανική αποστολή στη Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ενημερώνεται από ανεπίσημη πηγή ότι η Ελλάδα ζητεί να αποκτήσει εμπλουτισμένο ουράνιο από τις ΗΠΑ για τον πρώτο της αντιδραστήρα, ο οποίος θα παραδίδονταν το 1980.
Τον Μάρτιο όμως ο γενικός διευθυντής της ΔΕΗ Γιώργος Βαφειάδης ενημερώνει την αμερικανική πρεσβεία ότι η συμφωνία με την Bechtel έχει «κολλήσει», ενώ αποφασίστηκε τον Ιούνιο να μεταβεί αντιπροσωπεία της ΔΕΗ στο Σαν Φρανσίσκο για νέες διαπραγματεύσεις με τα στελέχη της εταιρείας Bechtel. Δύο εβδομάδες πριν το ταξίδι, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έστειλε τηλεγράφημα στην πρεσβεία στην Αθήνα με τίτλο «Πυρηνική ενέργεια, ΔΕΗ», το οποίο είναι το μοναδικό έγγραφο εκείνης της εποχής για την ενέργεια που παραμένει απόρρητο. Όπως φαίνεται από νέο τηλεγράφημα, το ταξίδι της ΔΕΗ στις ΗΠΑ είχε θετικές εξελίξεις, με την Ουάσιγκτον να αναφέρει ότι υπογράφηκε συμφωνία με την Αμερικανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας για την προμήθεια εμπλουτισμένου ουρανίου, ενώ δόθηκε και προκαταβολή χωρίς να γίνει ποτέ γνωστό το ποσό.
Πρόσωπο-κλειδί στις διαπραγματεύσεις εκείνη την περίοδο φαίνεται ότι είναι ο Δημήτριος Συμεών, ο οποίος ανέλαβε τον Μάρτιο του 1974 τη θέση του διευθυντή στο γραφείο πυρηνικής ενέργειας της ΔΕΗ. 


Ο Συμεών δήλωνε, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, ότι η πρώτη πυρηνική μονάδα θα λειτουργούσε στην Ελλάδα το 1983, ενώ σε εκτιμήσεις του ανέφερε ότι έως το τέλος του 1989 η Ελλάδα θα είχε επτά πυρηνικά εργοστάσια των 600 μεγαβάτ.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
*Διοτι οτι εχω κατα γενικη ομολογια ολων των Ελληνων την κορυφαια εθνικιστικη-Ελληνοχριστιανικη στηλη στον κοσμο και μεσα απο τις παρα πολλες πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες επισημανεις-παρατηρησεις δημιουργω Ελληνες ανωτατης ποιοτητας ενω κραταω πολυ υψηλα το ηθικο και την αυτοπεποιθεση αυτες τις πολυ δυσκολες στιγμες, σε συνδυασμο με το γεγονος οτι εχω οδηγησει αρκετα παιδια στην στην στις Εκκλησιες στην κατηχηση, στα μουσικα σχολεια, στο αθλημα του παγκρατιου δεν ειμαι αρεστος απο την νεα ταξη.

Για οσους δεν γνωριζουν δεν υπαρχει κανεις Ελληνας στον κοσμο που να προτεινει αυτον τον συνδυασμο.

Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα με αξιωσε ο Χριστος για μια ακομη πολυ μεγαλη τιμη, με το να προτεινω τις μοναδικες και αμεσα εφαμοσιμες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

Για τους ιδιους λογους διοτι ειμαι ακομματιστος, ζηταω να γινει η  εφαρμογη του νομιμου, του ηθικου, του χριστιανικου-
Ελληνικου που ειναι η εφαρμογη του αρθρου 120 παραγρ. 4 


Επισης ομως διαβασατε ζηταω την αλλαγη του πολιτευματος και την καταργηση των κομματων. 

Για ολες αυτες τις δραστηριοτητες μου και τις προτασεις μου
εχω βιωσει τις μεγαλυτερες διωξεις απο τους χουντικους των κομματων, τους υποτακτικους τους  τα μελη του βρωμερου παραδικαστικου κυκλωματος της Κουτζαμανη και του Λουλη.  
Oπως ηδη γνωριζετε διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους υπολοιπους, εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταμτησω να γραφω την στηλη.  



Αυτην την στιγμη εκτος απο τις βρωμερες πλεκτανες τους, με διαφορους βρωμικους τροπους μου στερησαν την περιουσια μου αξιας 854000 ευρω και με εχουν αποκλεισει απο το δικαιωμα στην εργασια. 


Ειμαι βλεπετε ο “κακος”  φασιστας, ο χρυσαυγιτης, ο ακροξεξιος χουντικος και ας γνωριζουν και οι πετρες οτι ειμαι ο μοναδικος ακομματιστος και ο πιο σταθερος στις αποψεις μου. 

Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Χριστο. 
Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες. 



Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια. 

Εντουτοις εγω ως γνησιος Ελληνας με παραδειγμα τους ηρωες πεσοντες της αλωσεως, της ηθικες μου αρχες και την παιδεια μου και ως ανθρωπος ο οποιος κανει μονον πραξεις, ενιωσα μεσα σε αυτον τον πολυ φοβερο κατατρεγμο να αυξανονται οι δυναμεις μου, οπως εγινε με τους αγιους προγονους μας το 1453 μ.χ. 


Το αποτελεσμα ηταν να κανω ολα αυτα τα χρονια μεχρι και σημερα τις πιο σημαντικες ιστορικες μου εργασιες, μαζι με τις  εργασιες ιστοριας-γεωστρατηγικης, με μοναδικο κινητρο την επιβιωση της πατριδος μου.    




ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ; ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙ
ΟΥ.

Το σωστο θα ηταν να τους στειλουν ολους σε ισοβια εξορια στο εξωτερικο. Προφανως επανω στην αγωνια τους να προστατεψουν την πατριδα δεν το σκεφτηκαν .



Για αυτό σε καποιες περιπτώσεις εφαρμοσαν το παναρχαιο αξιωμα. 


Ότι δεν λυνεται κοβεται όπως δηλωσε ο Ηρωας του Αλβανικου μετωπου Στυλιανος Παττακος. 



Ολοι οι γνήσιοι Ελληνες είναι πιστοι στο αξιωμα των αρχαιων Ελλήνων Φιλοσοφων να λυνονται ολες οι διαφορες μεσω του διαλογου και των φιλοσοφικων συζητησεων εκανε πραξη το αρχαιο ιερο Ελληνικο αξιωμα.

Δυστυχως όμως όταν υπαρχουν ακραιες καταστασεις αυτό δεν είναι παντοτε εφικτο.


Παντοτε ως βαθια δημοκρατικος ανθρωπος καταδικαζα και καταδικαζω οποιαδηποτε μορφη βιας. 



Οταν ομως υπαρχει φανατισμος και αδικια ειδικα απο την μια πλευρα πολλες φορες οι καταστασεις ξεφευγουν απο τον ελεγχο.

loading...

72 thoughts on “ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ*

  1. Ανώνυμος19 Απριλίου 2018 – 3:20 μ.μ.
    Καποτε ειχα διαβασει πως μια χριστιανικη χωρα απο τους κακους πολιτικους αλλα και τους κατοικους της που θα κυριευτουν απο αλλαζονια ψευτια κλεψια παιδεραστια ναρκωτικα και μη σεβασμο στο θεο θα κατοικοιθει απο αλλοθρησκους και ολα αυτα τα βρωμικα πραγματα θα γινει η μεγαλυτερη πορνη και θα διαλυθει
    και αναρωτιομουν ποια χωρα θα ειναι αυτη δυστυχως ηρθε ο καιρος να μετανοησουμε και να στραφουμε στο θεο να μας βοηθησει

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος19 Απριλίου 2018 – 4:28 μ.μ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 3.20 μ.μ.,

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΑ…"ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ", ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ…"ΑΔΙΚΟ"…

    ΟΜΩΣ, ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ "ΚΑΠΟΙΟΝ"…"ΘΕΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ …"ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ" ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…ΑΚΟΜΗ…

    "ΘΕΟΣ" ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ…"Ε Σ Υ", ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΣΕ "ΕΦΤΙΑΞΕ" ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ…ΟΜΟΙΩΣΗ, ΑΡΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…"ΘΕΟ"…

    ΑΡΑ, ΩΣ…"ΘΕΟΙ", ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…"ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ…

    "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΜΑΣ "ΕΜΑΘΑΝ" ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΤΙ, "ΚΑΠΟΙΟΣ" ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ, "ΚΑΠΟΙΟΣ" ΑΛΛΟΣ ΘΑ…"ΑΝΑΛΑΒΕΙ" ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ "ΚΑΠΟΙΟΣ"…ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ…"ΕΥΘΥΝΕΣ" ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ…

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ…ΚΟΥΜΑΡΙ ΜΑΣ, ΤΙΣ …."ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ…"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ "ΤΑΤΙΑΝΑ", ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ …"ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ …"ΑΠΟΨΗ"…

    ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΑΛΛΟ", ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ…"ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ"…

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,…"ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ" Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…"ΑΛΛΟΥΣ" ΤΗΝ "ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ" ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΟΙ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" …ΜΑΣ "ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ" ΤΟΝ…"ΘΕΟ" ΝΑ…ΒΟΗΘΗΣΕΙ…

    Ο Χ Ι ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΕΥΘΥΝΗ" ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ", ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ…"ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ" ΑΥΤΟΙ ΟΙ…"ΚΟΠΡΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΘΕΟΣ", ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ "ΔΕΝ" ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ…

    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ…"ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ" ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ…. "ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ"… ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ…"ΑΔΡΑΝΕΙΑ", ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…

    ΕΑΝ ΚΑΝΩ "ΛΑΘΟΣ" ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ…

    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Ανώνυμος19 Απριλίου 2018 – 8:19 μ.μ.
    εισαι ο τελευταιος που θα μπορουσε να μου δωσει συμβουλη
    για το θεο που πιστευω
    αντε να χαθεις βλακα δωδεκαθειστη θα με πεις και φιλο σου

    http://www.ksipnistere.com/2018/04/blog-post_655.html?showComment=1524158374182#c1412861254597693073

  2. Και η Ενωση Ελληνων Γυφτων δηλωσε οτι σε περιπτωση πολεμου ολοι οι φυγοδικοι και δραπετες θα επιστρεψουν οικιοθελως στις φυλακες!!

  3. Αμελέτητα τηγανιτά

    Υλικά:
    Αμελέτητα από αρνί ή κατσίκι
    Λάδι
    Αλάτι
    Αλεύρι
    Προαιρετικά πιπέρι και διάφορα άλλα μπαχαρικά ή μυρωδικά.

    Εκτέλεση:
    Αγοράζουμε από τον κρεοπώλη τα αμελέτητα και του ζητάμε να βγάλει τη σκληρή μεμβράνη που τα περιβάλει. Του ζητάμε να τα κόψει κάθετα στο μεγαλύτερο μήκος (σε καθαρό πάγκο) σε φέτες πάχους μισό έως ένα πόντο όχι μεγαλύτερο. Στο σπίτι δεν τα πλύνομε, τα αλατίζουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι όπως τις τηγανιτές πατάτες.

  4. …ΒΡΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ "ΤΣΟΥΡΕΚΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ?

    ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ …"ΑΝΗΣΥΧΩ" ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ…"ΒΑΡΟΣ" ΣΤΗΝ… ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ… ΚΙ' ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Ο ΕΡΜΟΣ…

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ? Η' ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΜΕ" ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ…"ΕΛΕΓΑΝ"…

    ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ…"ΕΠΙΣΗΜΑ" ΟΙ…ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΚΕΡΑΜΙΔΙ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ "ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

    ΣΤΟΝ "ΦΟΒΟ" ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΧΑΡΗ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ…"ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ" ΜΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ "ΒΡΟΥΜΕ" ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ "ΠΙΣΩ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. Αμελέτητα κοκορίκων στο φούρνο με πατάτες, της Μαρίας Ντελημάρα
    Υλικά

    αμελέτητα (είναι σαν αυγά και βρίσκονται μέσα στην κοιλιά των κοκορίκων) – 7-8 αρκούν,
    πατατούλες κομμένες σε μικρά κομμάτια,
    αλευράκι,
    αλατοπίπερο,
    2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο,
    χυμό ενός λεμονιού,
    ρίγανη,
    ελαιόλαδο
    Εκτέλεση

    Καθαρίζω τα αμελέτητα, βγάζοντας με προσοχή την πέτσα που τα περιβάλλει.
    Τα περνάω με λίγο αλεύρι για να μη διαλυθούν (γιατί είναι μαλακά).

    Τα τοποθετώ σε ταψάκι, μαζί με τις πατάτες και το σκόρδο ψιλοκομμένο.
    Προσθέτω το λεμόνι, αλατοπίπερο, ελαιόλαδο, ρίγανη, λίγο νεράκι και τα ψήνω σε αντιστάσεις σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πάρουν χρώμα.

    Τέλειος μεζές!
    Κάποιοι μπορεί να κοροϊδέψουν αυτό το φαγητό, αλλά ας μη βιαστούν να κρίνουν αν δε δοκιμάσουν.

  6. Αμελέτητα…!
    Λίγα μυστικά ακόμα Για όσους ξέρουν να τρώνε ας τα αφήσουν λίγο ωμά, επίσης εγώ τα συνοδέ…περισσότερα
    manthosvf manthosvf
    Υλικά
    2

    500 γραμμάρια αμελέτητα
    2 κουταλιές λάδι της σούπας
    αλάτι
    πιπέρι
    ρίγανη

    Οδηγίες

    Βάλτε σε ένα τηγάνι το λάδι, ώσπου ζεστάνει μπαχαρώστε τα με αλάτι, πιπέρι, λίγο ρίγανη και ότι άλλο σας κατέβει

    Έπειτα τηγανίστε τα σε όχι πολύ δινατή φωτιά ώσπου να ροδίσουν ανάλογα το πώς σας αρέσει…

  7. O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΙΣΑΑΚ…
    ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΟΡΘΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΒΡΑΪΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΦΗΤΩΝ, ΑΓΓΕΛΩΝ, ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΜΙΧΑΗΛ, ΙΕΖΕΚΙΗΛ, ΔΑΝΙΗΛ, ΙΩΗΛ, ΡΑΦΑΗΛ, ΙΕΡΕΜΙΑΣ, ΙΩΑΚΕΙΜ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ, ΗΛΙΑΣ, ΙΩΣΗΦ, ΙΑΚΩΒΟΣ, ΙΟΡΔΑΝΗΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ,
    ΜΑΡΙΑ, ΣΑΡΑ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ,…..

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΕΠΠΛΕΟΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ(ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ) ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ).

  8. ΡΑΨΩΔΙΑ ΙΖ' http://www.hotstation.gr/ftopict-570.html
    ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΔΥΣΣΕΑ

    Στερνή μου θέληση λοιπόν, ακούστε σαν πεθάνω
    εκατοντάδες γυναικών στον τάφο μου επάνω
    να γαμηθούν ολόγυμνες από μπροστά και πίσω
    ίσως καβλώσω κι εγώ στον τάφο μου και χύσω.
    Επάνω από τον τάφο μου να 'ρθουνε αγγελούδια
    να 'ναι μικρά ξεβράκωτα με φίνα κωλαρούδια
    να γίνουν γλέντια και γιορτές, χαρές και πανηγύρια
    και να γαμούν καλόγεροι μέσα στα μοναστήρια
    τις όμορφες καλόγριες και καλογεροπαίδια
    να γεμιστούν ψωλόχυμα χιλιάδες τενεκέδια.
    Τα κόκαλα μου κλύσματα και ψωλαρούς να κάνον
    και οι γυναίκες όλες τους στον κώλο τους να βάλουν
    μέσ' τα σγουρά τους τα μουνιά και τον αφράτο πάτο
    και να θυμούνται κάποτε κι εμένα τον βαρβάτο
    που όταν ήμουν ζωντανός δρόσιζα ο καημένος
    και τώρα δεν τις ξέχασα κι ας είμαι πεθαμένος.
    Όση έχω επίπλωση, κτήματα και παράδες
    να μοιραστούν στους πουτσαράδες και στους κωλομπαράδες,
    τα κινητά κι ακίνητα θα τα κληροδοτήσω
    σ' όσες μικρούλες παχουλές το κάνουν από πίσω.
    Στην κουρασμένη πούτσα μου να βάλουνε στεφάνι
    γιατί δεν άφησε μουνί και κώλο πριν πεθάνει.
    Κλάψτε με κώλοι και μουνιά και μαυροφορεθείτε
    τον πιο πιστό σας σύντροφο δεν θα τον ξαναδείτε.
    Η διαθήκη γράφτηκε χωρίς συμβολαιογράφο
    κι όποιος έχει αντίρρηση στ' αρχίδια μου τον γράφω
    και εσείς γιατροί και χειρουργοί με τα πολλά ψαλίδια
    κλάψτε μου όλη την ψωλή και κλάστε μου τ' αρχίδια.
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    Όμηρος – Όμηρος
    ο πούτσος του ο κακόμοιρος

  9. Οποιος πιστεύει τον σώρα και κάθε σώρα ,έχει στον εγκέφαλο ψώρα….. Εάν είχαμε όμως την χοντροπετσιά του σώρα σε δεκάρες και θα είχαμε σβήσει το χρέος και θα δανείζαμε στους "αμερικανους" 20 τρισεκατομμύρια ώστε να λύσουν "το δικο" τους οικονομικό πρόβλημα και με τα ρέστα θα αγοράζαμε την γερμανία για να μας κάνει η merkel αέρα στα@@@@μας…. ai και στο διάλο πια με αυτό το καθίκι που άμα το γυρίσεις ανάποδα θα πέσει κανένας απλήρωτος λογαριασμός από κάνα ξενοδοχείο τρίτης …

  10. TOY ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΑΜΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΓΥΦΤΙΛΑ?

  11. αμελέτητα αγανακτισμένα πάνω σε αργόμισθες πατάτες

    Προετοιμασία: 1 ώρα μαρινάρισμα σε κόκκινο κρασί. Το μαγείρεμα συνολικά μισή ώρα περίπου (20 λεπτά οι πατάτες και 10 τα αμελέτητα). Προετοιμάστε τις πατάτες όσο μαρινάρονται τα αμελέτητα. Εύκολη συνταγή.

    Υλικά για 4 άτομα
    4 αμελέτητα βοδινά καθαρισμένα απ’ τη μεμβράνη τους και κομμένα με μια ελαφρώς διαγώνια κλίση σε κομμάτια πάχους 1-1.5 εκατ.
    1 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη, τα φύλλα
    3 κλωναράκια δενδρολίβανο, τα φύλλα
    3 κ.σ. βούτυρο
    1 κιλό μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες πολύ λεπτές ροδέλεες (3 χιλιοστά)
    3 φλ. κόκκινο κρασί
    2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
    αλάτι, πιπέρι

    αμελέτητα

    Μαρινάρετε τα αμελέτητα: Βάζετε τα αμελέτητα να μαριναριστούν για 1 ώρα σε 1½ φλυτζάνι κρασί ρίχνοντας το μισό δεντρολίβανο και τη φρέσκια ρίγανη.

    Ετοιμάζετε τις πατάτες: Σε μεγάλο φαρδύ τηγάνι ζεσταίνετε 2 κ.σ. βούτυρο και όταν κάψει ρίχνετε τις πατάτες σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ανακατεύετε για 1-2 λεπτά να πάρουν βούτυρο παντού, ρίχνετε αλάτι και μπόλικο πιπέρι και το υπόλοιπο δενδρολίβανο. Στα 5 λεπτά χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε και μαγειρεύετε για περίπου 15-20 λεπτά, ανακατεύοντας 1-2 φορές ενδιάμεσα, μέχρι να κάνουν μια ελαφρυά κρούστα και να είναι μαλακές αλλά να μην διαλύονται. Αποσύρετε και τις βάζετε (χωρίς καπάκι) σε προθερμασμένο φούρνο στους 60ºC ώστε να παραμείνουν ζεστές μέχρι να ετοιμάσετε τα αμελέτητα.

    αμελέτητα πατάτες
    Ετοιμάζετε τα αμελέτητα: Βγάζετε τα αμελέτητα απ’ τη μαρινάδα (την πετάτε) και τα στραγγίζετε. Σε ευρύχωρο τηγάνι ρίχνετε 1 κ.σ. βούτυρο να τσιγαριστεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τις σκελίδες του σκόρδου να δώσουν αρώματα. Προσθέτετε τα αμελέτητα και τα γυρνάτε κάθε τόσο να βγάλουν τα υγρά τους για περίπου 5 λεπτά, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και τα σβύνετε με το υπόλοιπο κρασί. Ανεβάζετε λίγο τη φωτιά και μαγειρεύετε για 3-5 λεπτά, να εξατμιστεί η μισή ποσότητα του κρασιού και να έχετε λίγη σάλτσα.

    αμελέτητα ψήσιμο
    Σερβίρισμα: Φτιάχνετε μια φωλιά από πατάτες, τοποθετώντας τες κυκλικά και βάζετε τα αμελέτητα με την σάλτσα τους από πάνω τους (ώστε να τα τσιμπίσει πρώτα η δαγκάνα της εφορίας ή το πηρούνι των συνδαιτημόνων σας, αν μιλάμε κυριολεκτικά). Εμπλουτίζετε δε κατά βούληση το δείπνο με τους δικούς σας συμβολισμούς και ερμηνείες.

  12. Κάποτε ήρθε ένας τυχοδιώκτης ονόματι Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος και παρουσιάστηκε ως "Πρίγκιψ" για να για να θαμβώσει τα όμματα των αφελών ντόπιων. Και πράγματι το κατόρθωσε, παγιδεύοντας τη χώρα σε αέναη μέχρι σήμερα καταστροφή μέσω της υπογραφής δυσβάστακτων χρεών.
    Μπορούμε πλέον να καταλάβουμε τους δυστυχείς εκείνους προγόνους μας που λόγω αγραμματοσύνης θαμπώθηκαν από τον αυτοαναγορευμένο "Πρίγκιπα" (ο οποίος μάλιστα τους έπεισε ότι φέρνει χιλιάδες λίρες από την Αγγλία), ρίχνοντας μια ματιά στους σημερινούς αφελείς που θαμπώνονται από απατεώνες που, αντί για τίτλους παρωχημένης ευγενείας όπως ο Μαυροκορδάτος, προτιμούν να αυτοαναγορεύονται σε "επενδυτές των 600 δις".
    Άλλες εποχές, ίδια όμως τα ήθη των απατεώνων, παρόμοια και η αφέλεια και η ανοησία που δέρνει τμήμα του λαού αυτού.

  13. Πήγαινε μιά φορά την εκκλησία,
    άνοιξε την Αγία Γραφή, το Ψαλτήρι.

    "….τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων Πατέρων ἡμῶν, τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων ἡμῶν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ…."

    Βαπτίστηκες "εις δοξαν λαού σου Ισραήλ".
    Παντρεύτηκες με πρότυπο ηθικής την Σάρρα και την Θαμαρ.
    Τον χορό του Ησαϊα χόρεψες.

    Οταν με το καλό ψοφήσεις "εν κόλποις Αβραάμ" θα αναπαυθείς.

  14. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ "ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ…"ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ'

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ "¨ΝΟΜΙΚΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΦΟΡΕΙΣ", "ΕΝΩΣΕΙΣ" κ.α.

    Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,…"ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ' ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ…"ΚΟΡΟΙΔΑ" ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

    "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ", ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ 5.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?, ΕΙΝΑΙ 10.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
    Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 9.990.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ …ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΣΕ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η…"ΥΠΟΘΕΣΗ"…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η…"ΕΦΟΡΙΑ". ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, Ε' ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ"? ΕΙΝΑΙ 500?, ΕΙΝΑΙ 1.000?, ΕΙΝΑΙ 2.000? Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 9.998.000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ…"ΠΑΡΟΥΜΕ".

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ…"ΠΗΓΕ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΞΩΔΙΚΑ" ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ 165.000 ΚΙ' ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ…"ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ …"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ…"ΚΑΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ" ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ…"ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΠΟΥ…"ΒΡΙΖΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ, "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ…"ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ"…

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ, ΘΥΜΟΝΟΥΜΕ, ΚΛΑΙΜΕ, ΓΕΛΑΜΕ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΒΡΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.

    ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ, ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ" ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΩΡΡΑΣ" ΚΙ' ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ" ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΑ…"ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ" ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ…"ΓΑΛΛΙΚΑ"..

    Ε' ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ, ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ, ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ "ΧΥΔΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΣΩΡΡΑΣ" ? ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…"ΤΣΙΜΠΗΣΕ" ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ…

    ΒΑΛΕ ΚΙ' ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ "ΘΕΣΗ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ…"ΕΥΓΕΝΙΚΑ" ΘΑ ΤΟΥΣ … ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  15. Αυτός είναι πού έχει τρις καί τά διαθέτει γιά τήν "σωτηρία" μας!…. Ζητάει όμως 35 ευρώ από τόν καθένα γιά εγγραφή στήν οργάνωσή του……Καί τόν ακολουθούν…. Είμαστε γεμάτοι από μοσχάρια ράτσας Ευταξίας…….

  16. Ευταξια αρχιμαλακα
    πιαστον γκιωνη μας και λακα

  17. αμελέτητα αγανακτισμένα πάνω σε αργόμισθες πατάτες
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  18. Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ …"ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ Ο…"ΣΩΡΡΑΣ", ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΙ…

    ΣΑΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ" ΣΑΣ…

    ΕΙΣΤΕ ΤΟ…"Π Υ Ο Ν" ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ "ΠΛΗΓΗ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ…

    ΚΑΙ Η…"Ω Ρ Α" ΕΦΤΑΣΕ ΡΑΒΙΝΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  19. ΤΟΥ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ Η ΘΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΨΩΡΡΑ? ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ Η ΤΡΕΛΟΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ ΓΕΜΙΣΕ ΒΟΥΖΟΥΝΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ…ΑΑΑ ΔΕΝ ΨΩΦΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΓΙΑ 150αρικα ΘΑ ΣΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΑ ΓΥΦΤΑΞΙΑ-ΠΑΤΕΡΟΜΟΥΝΑΚΙ. Η ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Η ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ. ΕΣΕΝΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2-3 ΜΕΡΕΣ…

  20. ευταξουλα μεταξωτη
    με το μαυρο σου βρακι πιασε μωρη κατσικοκερατη πουτανιτσα
    αμελέτητα αγανακτισμένα πάνω σε αργόμισθες πατάτες
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  21. Πωλειται διαστημοπλοιο σε αριστη κατασταση [εχει ταξιδεψει μια φορα μονο απο σειριος – πατρα 8,7 ετη φωτος αποσταση μονο] με καυσιμο ψωρρας γκαζ [10ευρω 50 χρονια] με πλαστη γραπτη εγγυηση.Τιμη 600 δις μετρητα όχι ομολογα και λογ καταπιστευματων

  22. μισθό-μαμούθ ο φυρερισκος πιθηκολιάκος

    Εγγραφο που αποκαλύπτουν τα Wikileaks δείχνει πόσο έπαιρναν μικροί και μεγάλοι πράκτορες, απομυζώντας το Δημόσιο

    Αίσθηση προκαλεί απόρρητο έγγραφο της ΚΥΠ (νυν ΕΥΠ) που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των Wikileaks και δεν έχει χαρακτηρισθεί επισήμως χαλκευμένο. Το έγγραφο αποτελεί πρόταση έγκρισης μισθολογικής δαπάνης για τους έκτακτους συνεργάτες του κλάδου.

    Τα ευρήματα από το έγγραφο είναι δυο, αφενός ποιοί είναι οι μισθοδοτούμενοι της κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφορίών και αφετέρου τα ποσα που ελάμβαναν. Σύμφωνα με το έγγραφο οι μισθοί όλων των συνεργατών ήταν έως και 10πλάσιοι του μέσου μισθό στην Ελλάδα την εποχή 1980-82.

    Οπερ σημαίνει ότι οι μισθοδοτούμενοι "πατριώτες" απομυζούσαν τη χώρα από το 1980, προσφέροντας αδιευκρίνιστες υπηρεσίες "πρακτόρων" πληροφοριών.

    Αν η υπόθεση διερευνηθεί διεξοδικά και σε βάθος και δεν περιοριστεί σε επιδερμική προσέγγιση ενδέχεται να προκύψουν σημαντικά ευρήματα για το ρόλο ανθρώπων των Media και της πολιτικής, καθώς και για τη διαχρονική διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

    Στο συγκεκριμένο έγγραφο πάντως φαίνεται ότι ο… πατριώτης επικεφαλής των φυρερισκων ναζιστων Νίκος Πιθηκολιάκος έπαιρνε μηνιαίο μισθό 120,000 δραχμές, όταν ο μέσος μισθός των δημοσίων υπαλλήλων ήταν μεταξύ 12-15,000 δραχμών.

    Στο ίδιο έγγραφο προκύπτει ότι μισθοδοτούμενος της ΚΥΠ ήταν και ο Κ. Πλεύρης και μάλιστα υψηλόμισθος, λαμβάνοντας μηνιαίως 200,000 δραχμές.

    Επίσης ο πρόεδρος του ΕΝΕΚ (εθνικιστική νεοναζιστική οργάνωση) και εν συνεχεία στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πολύδωρος Δάκογλου, ο οποίος μισθοδοτούνταν με 92,000 δραχμές.

    Ο εκδότης, καναλάρχης και προσφάτως καταδικασθείς για υποθέσεις εκβιασμών Γρηγόρης Μιχαλόπουλος με μισθό 180,000 δραχμές.

    Στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της ΓΣΕΕ για την εποχή, με βασικό μισθό 10.840 δραχμές…

    Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημη απάντηση από την ΕΥΠ δεν υπάρχει για το θέμα. Μετά από έρευνα του Sofokleousin.gr το έγγραφο έχει κριθεί πλαστό από τη δικαιοσύνη στο παρελθόν λόγω ανυπαρξίας του ονόματος του υπογράφοντος ταγματάρχη.

    Η δικαιοσύνη ουδέποτε όμως εισήλθε στην ουσία της υπόθεσης και ούτε διατάχθηκε έλεγχος των πρακτικών και των αρχείων της ΕΥΠ για να διαπιστωθεί του λόγου το αληθές.

    Η απόφαση αφορά μόνο την πλαστότητα του εγγράφου και όχι το αν ήταν ή όχι ο Ν. Πιθηκολιάκος έμμισθος της ΚΥΠ.

    Το sofokleousin.gr συνεχίζει την έρευνα και θα ενημερώνει για τα νέα στοιχεία που ανακύπτουν.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΙΝ ΦΥΣΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Ποιοί τα έπαιρναν από την ΚΥΠ. Με μισθό-μαμούθ ο Πιθηκολιάκος
    http://www.sofokleousin.gr/archives/104351.html

  23. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    Αν σ’ αυτόν τον κατάλογο των παραστατών της μήνυσης, προστεθεί κι ένας κατάλογος απλών πολιτών, τότε είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό που είχε πει κάποτε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης: Μπροστά σ’ ένα κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών από απλούς πολίτες κανείς Έλληνας δικαστής δεν θα βρεθεί να παραβλέψει μια καλά στοιχειοθετημένη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ.

  24. οχι οχι αυτο δεν ειναι τιποτα
    πωλειται σε πλειστηριασμο το βρακι του ψωρρα οταν ηταν μποντιμπίλντερ 300000 ευρω η πιθαμη χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  25. ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ.

    ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΟΝ ΓΚΑΖΑΚΗΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ.

    Το βίντεο που παραθέτουμε κάνει τον γύρω του διαδικτύου και είναι τα λεγόμενα του Δ. Καζάκη στην τηλεόραση «Κρήτη tv» στις 29 Απρίλη.
    Αυτός λοιπόν ο σαλτιμπάγος της πολιτικής ομολογεί δημόσια τα νταλαβέρια που είχε με τον Καμμένο και ότι του έγινε πρόταση από τον επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»: «να πάρει το ΕΠ.ΑΜ. όσα λεφτά θέλετε για να μπορέσει να έχει τη δυνατότητα εκλογικής καθόδου ή στήριξης».

    Διευκρίνισε δε, ότι αυτή η χρηματοδότηση θα ήταν «ιδιωτική χορηγία» από τον ίδιον τον Π. Καμμένο.

    Επανερχόμαστε σ’ αυτό το θέμα γιατί γίνεται πλήρης η αυτογελοιοποίηση του Δ.Κ και όχι γιατί περιμένουμε από ένα τυχάρπαστο, τυχοδιωκτικό άτομο όπως ο Δ. Καζάκης να ζητήσει συγνώμη για τα όσα έχει πει –στο «ράδιο 9»- και έχει γράψει στον ιστότοπο του σε βάρος του μπλοκ μας, όταν εμείς στις 6/12/2011 είχαμε κάνει μια ανάρτηση με τίτλο «Αν το δούμε κι αυτό …..».

    Γράφαμε λοιπόν τότε μεταξύ άλλων: «Πάγια τακτική μας είναι να μην αναπαράγουμε φήμες, να μην δίνουμε καμιά βάση σε ότι πολιτικό σενάριο κυκλοφορεί. Αυτή την φορά θα κάνουμε μια εξαίρεση. Ο λόγος είναι ότι η πληροφορία μας έρχεται από μια πηγή που οι καθεστωτικοί δημοσιοκάφροι θα την χαρακτήριζαν «αξιόπιστη» και δεύτερον είναι τόσο ρευστό το πολιτικό σκηνικό που τίποτα πια –όσον αφορά τους πολιτικούς σχηματισμούς που θα προκύψουν- δεν θεωρείται απίθανο … Αυτό λοιπόν που μας μεταβίβασαν –και επαναλαμβάνουμε ότι είναι κάτι που κυκλοφορεί χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε αν ισχύει- είναι μια τουλάχιστον «περίεργη» προσέγγιση.

    Συγκεκριμένα το ΕΠΑΜ –το πολιτικό μόρφωμα που ίδρυσε ο Δημήτρης Καζάκης- το οποίο έχει αναπτύξει μια σχετική δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις θα ήθελε να κάνει την παρουσία του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μια εκλογική καμπάνια. Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο διαγραμμένος από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ –αλλά όχι και από το κόμμα- βουλευτής Πάνος Καμένος συζητάει να συστρατευτεί στο εγχείρημα του Δ. Καζάκη προσφέροντας εκτός των άλλων και οικονομική στήριξη».

    Το τι επακολούθησε μετά απ’ αυτή μας την ανάρτηση, απ’ τον ίδιο τον Καζάκη, αλλά και από ιστότοπους που πρόσκεινται φιλικά στο ΕΠΑΜ, πιθανόν να το γνωρίζεται. Η δικιά μας απάντηση τότε βρίσκεται εδώ.

    Τώρα όμως που η όλη αλήθεια γίνεται γνωστή και μάλιστα από το στόμα του ίδιου του Δ. Καζάκη, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που αναπαράγαγαν τις ηλίθιες συκοφαντίες του Δ.Κ και χαρακτήριζαν τους συντελεστές του μπλοκ μας «εκπροσώπους και τα βαποράκια του "βαθέως κράτους"»;

    Οταν αυτοαποκαλύπτεται ο τυχοδιώκτης και σαλτιμπάγκος Καζάκης …
    tsak-giorgis.blogspot.com › Πολιτική

  26. ΕΥΤΑΞΙΑΣ = ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΣ

  27. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΑΓΑΛΜΑ Ε ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 7-8 ΑΠΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΧΕΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ? ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 30 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΑΠΟ ΜΕΔΩ ΝΑ ΑΠΟ ΜΕΚΕΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔ..ΕΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΣ 30, 40 ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜ ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΙΦΥΛΗ ΚΑΙ ΒΛΕΝΝΟΡΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ ΟΛΟ ΣΚΑΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ Η ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHE ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΧΑΡΙΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΧΑΙΦΑΣ ΚΑΙ ΖΕΙ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΤΣΙΚΟΚΟΥΡΑΔΑ ΑΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΕΜΨΑΝΕ. ΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΜΙΑ 40Μ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΣΙΒΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΔΟΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
    ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕΜ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

  28. ευταξια φαινεται μαλακα μου οτι εισαι αλλος

  29. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ?….ΑΣΕ ΗΛΘΕ Η ΒΙΚΗ ΕΙΧΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΥΡΙΔΕΡΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ…..Ε ΠΕΣΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ….ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ Η ΤΣΙΒΙΚΗ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΙΑ ΤΡΑΠΑΕΖΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ?….ΟΧΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ Η ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΟΣΘΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΣΤΥΣΗ ΦΡΡΡΡΤΤ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΠΡΟΒΛΗΜΑ….ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?…..ΝΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΗΔΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ?….Α ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΙΈΣΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ…Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?….ΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΥΣΗ….ΔΗΛΑΔΗ ?, Ε ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΣΑΝ ΜΙΣΟΤΕΛΩΜΕΝΗ ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…..ΚΑΛΑ ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ?…ΑΚΡΙΒΩΣ ''ΔΕΝ'' ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΩΩΩ ΖΕΥ Ω ΑΗΡ ΑΗΡ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΡΑΜΕΝΗ ''ΨΟΥΛΗ?'' ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΘΕΟΙ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟΣ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ!!!!……ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΤΣΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΡΙ ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ Ε ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ε ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ…ΠΩΩΩ ΠΩΩΩ ΠΩΩΩΩ!! ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΣ ΑΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΣΙΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ? ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΧΧΧ ΘΕΕΜΟΥ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΓΚΟΥΠΟΑΤΗΣ ΝΑ ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ? ΠΩΩΩ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΒΟΤΚΑ ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ,,,,salom….salom ΤΟ ΜΑΡΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΙΙΙ ΘΑ ΤΟΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙΙΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΕΙΙΙΙΙ…ΑΗΡ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΥΛΑΚΙ ΟΛΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ…….

  30. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΑΓΑΛΜΑ Ε ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 7-8 ΑΠΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΧΕΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ? ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 30 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΑΠΟ ΜΕΔΩ ΝΑ ΑΠΟ ΜΕΚΕΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔ..ΕΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΣ 30, 40 ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜ ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΙΦΥΛΗ ΚΑΙ ΒΛΕΝΝΟΡΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ ΟΛΟ ΣΚΑΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ Η ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHE ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΧΑΡΙΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΧΑΙΦΑΣ ΚΑΙ ΖΕΙ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΤΣΙΚΟΚΟΥΡΑΔΑ ΑΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΕΜΨΑΝΕ. ΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΜΙΑ 40Μ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΣΙΒΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΔΟΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
    ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕΜ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

  31. ΑΛΗΤΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  32. ψευτοπατερακηδες, σκυλομουρηδες, βρωμιλοι, σαβουρηδες ,κλανιες, .πορδεςζηλιαριδες,φθονεροι,μπλαμπλαδες,μιλαμολοιμαζι,ελληνοφωνοι,μογγολοτουρκοι,σαπιοι,ψωριαδες, βοθρολυματα,σταματιστε να κατηγορειτε τους εβραιους γιατι τους ζηλευετε,ψαχτε να βρειτε τα πλεονεκτηματα της φυλης αυτης που ειναι αμετρητα,αναλυστε τα και αν σας εχει μεινει μια σταλιτσα γεναιοτητα και ειλικρεινια οιοθετηστε τα για να γινετε και σεις δυνατοι.σταματηστε να εισαστε ανακατεμενοι με τα βοθρολυματα της σκεψης και της ψυχης.

  33. ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΑΙΝΑ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΣΟΥ

  34. ψευτοπατερακηδες, σκυλομουρηδες, βρωμιλοι, σαβουρηδες ,κλανιες, .πορδεςζηλιαριδες,φθονεροι,μπλαμπλαδες,μιλαμολοιμαζι,ελληνοφωνοι,μογγολοτουρκοι,σαπιοι,ψωριαδες, βοθρολυματα,σταματιστε να κατηγορειτε τους εβραιους γιατι τους ζηλευετε,ψαχτε να βρειτε τα πλεονεκτηματα της φυλης αυτης που ειναι αμετρητα,αναλυστε τα και αν σας εχει μεινει μια σταλιτσα γεναιοτητα και ειλικρεινια οιοθετηστε τα για να γινετε και σεις δυνατοι.σταματηστε να εισαστε ανακατεμενοι με τα βοθρολυματα της σκεψης και της ψυχη

  35. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ! Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ!

    OI EΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

    Έτσι, όπως και παλιότερα πρώτο κόμμα αναδεικνύονται οι αναποφάσιστοι λευκά και άκυρα με 41,7%! Δηλαδή σχεδόν ένας στους δύο απαξιώνει όλον τον πολιτικό «θίασο»!!!

  36. ΨΟΦΑ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ.
    ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ .

  37. εισαι ναζι ρε που βριζεις τους εβραιους παλιανθρωπε αλητη

  38. ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ
    ΤΡΙΧΑ ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ
    ΕΣΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΩΣΩ ΣΚΟΡΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

  39. ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ "ΔΙΣ" ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ" ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ… "ΜΕΡΙΔΙΟ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΚΑΛΕΙΣΑΙ" ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΔΕΝ "ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ" ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΕΚΘΕΤΕΙΣ" ΤΗΝ …"ΑΠΟΨΗ" ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ …"ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ" ΤΟΥ Ξ/Ρ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, Ο "ΣΩΡΡΑΣ" …ΧΑΡΙΖΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ, Η "ΑΠΟΨΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ"? ΟΤΙ…"ΑΓΑΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ? ΘΑ…"ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ? ΘΑ ΤΟΝ…"ΨΗΦΙΖΕΣ" ?…

    ΤΑ "ΔΙΣ" ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ" ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ… "ΜΕΡΙΔΙΟ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΚΑΛΕΙΣΑΙ" ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ 100000 ΕΥΡΩ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ?

    ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ.

    ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΟΡΦΩΣΗ" ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ…"ΦΥΓΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο, ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΙΔΡΥΜΑ" ΓΙΑ "ΕΙΔΙΚΕΣ" ΑΝΑΓΚΕΣ…

    ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ? ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΘΑ …ΕΞΟΦΛΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ …ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ, ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ "ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ…"ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ" ΚΕΝΤΡΟ, ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΣ ΤΙΠΟΤΕ "ΠΙΣΤΕΣ" ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ… "ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ…ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΑ…

    ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ …"ΜΑΘΑΝΕ" ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο…"ΜΟΝΟΣ"…

    ΑΝ ΟΜΩΣ "ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ" ΑΥΤΑ ΤΑ "ΔΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΚΕΡΑΤΑ", ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν. ΑΛΛΑ "ΑΥΤΟΙ" ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ…"ΧΡΩΣΤΑΣ"…

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ "ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ…"ΦΥΓΕΙΣ" ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ …"ΜΑΤΑΙΟ" ΚΟΣΜΟ, ΘΑ…"Χ Ρ Ω Σ Τ Α Σ"…..

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο…"ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ…"ΤΕΚΜΗΡΙΟ", ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ "ΦΟΡΟ",
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"Δ Ι Κ Ο Σ" …ΣΟΥ…

    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ…"ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ" ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ…"ΘΥΜΑΤΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΑΜΕΑ" ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ, "ΘΥΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΜΕ "ΣΧΕΔΙΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  40. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΣΟ ΚΑΝΩ ΛΗΨΗ ΚΑΤΙ DATA…ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ (ΜΕΤΑ 2 ΛΕΠΤΑ) ΝΑΙ ΕΛΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 06.00 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ? ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ. ΛΑΔΙ Η ΤΕΡΕΖΑ MEI 5.9% ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΧΜΜΜ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΕΚΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΗΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ Ε ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΜΠΑ ΔΙΑΒΟΛΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΓΕΛΩΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΧΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ? Ε ΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΚΕΜΠΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΛΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΣΕΡ ΑΡΑΦΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΥΖΛΑΜΑΔΕΣ ΟΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ TΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΕΙΠΩΤΗ! ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΝ ΓΕΛΩΤΑ!! ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΤΑ ΜΑΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΈΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΜΕΝ ΠΑΛΙ! ΩΡΑΙΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΑΙΔΡΟΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ? ΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑΑΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΑ ΠΑΤΣΑΔΩΜΑΤΑ!!! ΑΝΤΕ ΕΛΑ. ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΚΙ'ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΟΛΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤAI MEΣA ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ….ΚΛΕΙΝΩ ΚΛΕΙΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΓΕΛΩΤΑ…salom….salom..

  41. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΚΟΛΛΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ
    ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΗΝΑΡΑ ΓΥΦΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΕ

  42. ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

  43. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΦΙΛΕ 19 Απριλίου 2018 – 11:19 μ.μ., ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΑΛΛΑ ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ.

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΕΥΤΑΞΙΑ.

  44. ΕΥΤΑΞΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΦΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ Ε ,ΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ? ΠΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑ

  45. αν ενοεις το γιωργο π δεν ειναι αυτος

  46. ευτυχως που τον εχουμε κ γελαμε!
    τζαμπα καραγκιοζης

  47. ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ.

  48. Ποιος ηγετης ρε μαλακα νεοπαγανιστη σταγακη?ο μογγολογυφτας με τους πατσαδες και τους μπαλαντινες με τα ναρκοδολλαρια?αει στο διαλο ρε μασονοσκυλο…εβραιοπουλημενο τομαρι

  49. Ρε σείς μη πάτε κόντρα στο Σώρρα θα θυμώσει και δεν θα κατέβει στις εκλογές και τότε με ποιόν θα γελάμε που δεν θα φαίνεται απο το έδρανο των ομιλητών αφήστε τον δισεκατομμυριούχο να ονειρεύεται οτι θα μας σταυρώσει γιατί είμαστε Χριστιανοί δείχνει την ισλαμιστική καταγωγή του δεν είναι τυχαίος για κάποιο σκοπό τον κρύβουνε και όταν έρθει η ώρα θα δείτε ποιοί είναι πίσω του και πίσω απο το δήθεν δωδεκάθεο που πιστεύει

  50. Δεν μας ειπε ο στακιοχαπακωμενος με τα ναρκοχαπια του λαμπρακη τι εγινε στο δικαστηριο σταγακη??????????
    Οξω ρε εβραικες νεοπαγανιστικες λεπρες με τον ψωριαρη αρχαιοκαπηλο

  51. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:

    OΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

    ΤΟΤΕ ΝΑΙ , ΟΝΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΑΡΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    Ανώνυμος19 Απριλίου 2018 – 10:58 μ.μ.
    ΑΛΗΤΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  52. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ

  53. ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ;
    ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΦΒ.

  54. Η Αγία Μαρίνα γεννήθηκε στην Αντιόχεια της Πισιδίας, στα χρόνια του αυτοκράτορα Κλαυδίου του Β', το 270 μ.Χ. Λίγες μέρες μετά τη γέννησή της, η μητέρα της πέθανε, και ο πατέρας της Αιδέσιος, που ήταν Ιερέας των ειδώλων, την ανέθεσε σε μια χριστιανή γυναίκα, από την οποία η Μαρίνα διδάχθηκε το Χριστό. Όταν έγινε 15 χρονών, αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι είναι χριστιανή. Έκπληκτος αυτός απ' αυτό που άκουσε, με μίσος τη διέγραψε από παιδί του.

    Μετά από καιρό, έμαθε για τη Μαρίνα και ο έπαρχος Ολύμβριος, που διέταξε να τη συλλάβουν για ανάκριση. Όταν την είδε μπροστά του, θαύμασε την ομορφιά της και προσπάθησε να την πείσει με κάθε τρόπο να αρνηθεί το Χριστό και να γίνει σύζυγος του. Μάταια, όμως. Η Αγία Μαρίνα σε κάθε προσπάθεια του Ολυμβρίου αντέτασσε τη φράση: «Είμαι χριστιανή». Τότε ο σκληρός έπαρχος διέταξε να την ξαπλώσουν στη γη, και την καταξέσχισε άσπλαχνα με ραβδιά τόσο, ώστε η γη έγινε κόκκινη από το αίμα που έτρεξε. Έπειτα, ενώ αιμορραγούσε, την κρέμασε για πολλή ώρα και μετά τη φυλάκισε.

    Μέσα στην φυλακή μάλιστα συνέβη το εξής: ο διάβολος μεταμορφωμένος σε άγριο δράκοντα, προσπάθησε να κάνει την αγία να φοβηθεί. Αυτή όμως προσευχήθηκε στον Θεό και αμέσως ο δράκοντας άλλαξε μορφή και έγινε ένας μαύρος σκύλος και τότε η αγία άρπαξε ένα σφυρί και χτυπώντας τον στο κεφάλι και την ράχη τον ταπείνωσε.

    Όταν για δεύτερη φορά την εξέτασε και διαπίστωσε ότι η πίστη της Αγίας Μαρίνας ήταν αμετακίνητη στο Χριστό, την έκαψε με αναμμένες λαμπάδες. Αλλά οι πληγές της με θαύμα έκλεισαν, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί παρευρισκόμενοι να γίνουν χριστιανοί. Μπροστά σ' αύτόν τον κίνδυνο ο έπαρχος τελικά αποκεφάλισε τη Μαρίνα, που έτσι πήρε το άφθαρτο στεφάνι της αιώνιας δόξας.

    Tα άγια λείψανα της φυλάγονταν στην Κωνσταντινούπολη μέχρι την πρώτη άλωση της από τους Λατίνους, το 1204 μ.Χ., ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές βρίσκονταν μέχρι το 908 μ.Χ. στην Αντιόχεια και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιταλία. Σήμερα, τα άγια λείψανα της Αγίας Μαρίνας, φυλάγονται στην Αθήνα, σε ναό που φέρει το όνομα της ενώ η χείρα της έχει μεταφερθεί στη Μονή Βατοπεδίου στο Άγιο Όρος.

    Διαβάστε εδώ τον Παρακλητικό Κανόνα της Αγίας Μαρίνας. Επίσης, διαβάστε εδώ για ένα σύγχρονο θαύμα της Αγίας Μαρίνας, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την συνοπτική ιστορία του μοναστηριού της Αγίας Μαρίνας Άνδρου.

    Ἀπολυτίκιον
    Ἀνδρείαν καὶ φρόνησιν, σὺ κεκτημένη σεμνή, ἀνδρείως κατεπάτησας ὄφιν ἀρχέκακον, Μαρίνα πανεύφημε, ἤσχυνας Ὀλυμβρίου τᾶς πικρᾶς τιμωρίας, εὐφρανας Ἀσωμάτων τᾶς χορείας ἀθλοῦσα, διὸ ἀπαύστως πρέσβευε Χριστῷ, εἰς τὸ σωθήναι ἠμᾶς.

    Ἕτερον Ἀπολυτίκιον (Κατέβασμα)
    Ἦχος πλ. α’. Τόν συνάναρχον Λόγον.
    Μνηστευθεῖσα τῷ Λόγῳ Μαρίνα ἔνδοξε, τῶν ἐπιγείων τὴν σχέσιν πᾶσαν κατέλιπες, καὶ ἐνήθλησας λαμπρῶς ὡς καλλιπάρθενος· τὸν γὰρ ἀόρατον ἐχθρὸν κατεπάτησας στερρῶς ὀφθέντα σοὶ Ἀθληφόρε. Καὶ νῦν πηγάζεις τῷ κόσμῳ τῶν ἰαμάτων τὰ δωρήματα.

    Ἕτερον Ἀπολυτίκιον
    Ἦχος δ’.
    Ἡ ἀμνάς σου Ἰησοῦ, κράζει μεγάλη τῇ φωνῇ. Σὲ Νυμφίε μου ποθῶ, καὶ σὲ ζητοῦσα ἀθλῶ, καὶ συσταυροῦμαι καὶ συνθάπτομαι τῷ βαπτισμῷ σου· καὶ πάσχω διὰ σέ, ὡς βασιλεύσω σὺν σοί, καὶ θνήσκω ὑπὲρ σοῦ, ἵνα καὶ ζήσω ἐν σοί· ἀλλ᾽ ὡς θυσίαν ἄμωμον προσδέχου τὴν μετὰ πόθου τυθεῖσάν σοι. Αὐτῆς πρεσβείαις, ὡς ἐλεήμων, σῶσον τὰς ψυχὰς ἡμῶν.

    Κοντάκιον
    Ἦχος γ’. Ἡ Παρθένος σήμερον.
    Παρθενίας κάλλεσι, πεποικιλμένη παρθένε, ἀκηράτοις στέμμασιν, ἐστεφανώθης Mαρίνα, αἵμασι, τοῦ μαρτυρίου δε φοινιχθεῖσα, θαύμασι καταλαμπρύνθης τῶν ἰαμάτων, καὶ τῆς νίκης τὰ βραβεῖα, ἐδέξω Μάρτυς χειρὶ τοῦ Κτίστου σου.

    Ὁ Οἶκος
    Τῷ νυμφίῳ Χριστῷ, ἔρωτι τῆς καρδίας σου ἀπὸ βρέφους σεμνὴ πυρποληθεῖσα, ἔδραμες, δορκὰς ὡς διψῶσα πηγαῖς ἀειρύτοις, Παρθενομάρτυς, καὶ τῇ ἀθλήσει σεαυτήν συντηρήσασα, ἐν τῷ ἀφθάρτῳ ὄντως τοῦ Κτίστου σου, νύμφη εὐκλεής, θαλάμῳ ἔφθασας ἐστολισμένη, πεποικιλμένη, στεφανηφόρος, νικητὴς λαμπαδηφόρος, εὐθαλής, ἀφθάρτου νυμφῶνος τυχοῦσα, καὶ δεξαμένη ὡς χρυσίον, βραβεῖα νίκης τῆς σῆς ἀθλήσεως.

    Μεγαλυνάριον
    Την Λαμπάδα πάντες Τη φαεινήν, και της παρθενίας, τον ασύλλητον θυσαυρόν, τη νύμφη Κυρίου, και Άσπιλον Αμνάδα, Μαρίναν την αγίαν, ύμνοις τιμήσωμεν.

  55. "Μηπως λοιπον εμεις θα πρεπει να ζητησουμε να αναστηθει ο Εθναρχης Παπαδοπουλος και εφιππος να πολεμησει τους προδοτες νεοταξιτες ;""
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ Η ΑΓΑΜΙΑ ΒΑΡΕΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!

  56. Στις βλακειες που γραφει ο μπαρμπας εχει κανενας να απαντησει τιποτα ?γιατι μαλλον και οι "οπαδοι" του που γραφετε ολο τις ιδιες μαλακιες μαλλον γιαυτο μπαινετε στα αρθρα του!…Το διευρακι που ζηταει του το δωσατε η εχει καβουρια η τσεπη χριστιανοχουλιγκαν!

  57. H Αγία Όλγα η Ισαπόστολος (11 Ιουλίου)- η βασίλισσα των Ρώσων που έφερε τον Χριστιανισμό στη χώρα της
    Η Αγία Όλγα (ρωσ. Ольга) είναι η πρώτη αγία προερχόμενη από τους Ρως, τους προγόνους των σημερινών ρώσων και ουκρανών. Γεννήθηκε στο Πσκοβ και ήταν κόρη βαράγγων ευγενών – το αυθεντικό σκανδιναβικό της όνομα ήταν Χέλγκα (Helga).
    Η μνήμη της εορτάζεται την ημερομηνία του θανάτου της, στις 11 Ιουλίου.

    Κυβερνώντας με σοφία και ευσπλαγχνία και επιδεικνύοντας συνάμα έναν ενεργητικό χαρακτήρα, η πριγκίπισσα κατόρθωσε να συγκεντρώσει την μέχρι τότε διάχυτη εξουσία και μπόρεσε να βάλει τέλος στις φονικές εισβολές των σλαβικών φύλων. Οργάνωσε το εμπόριο και ευνόησε τις ανταλλαγές με το Βυζάντιο με σκοπό να προσφέρει στο λαό της τα σπέρματα του πολιτισμού. Το 957 ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη όπου έγινε δεκτή με τιμές από τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Ζ’ τον Πορφυρογέννητο, ο οποίος την τοποθέτησε μεταξύ των ανώτερων κυριών της αυλής του, όπου και φαίνεται πως έλαβε το Βάπτισμα από τον πατριάρχη Πολύευκτο με το όνομα Ελένη [ή δύο χρόνια νωρίτερα, όπως είδαμε].
    I.MASHKOV-H Αγία Δούκισσα Όλγα εισέρχεται στην Αγιά Σοφιά στην Πόλη (από εδώ)
    Επιστρέφοντας στη Ρωσία περιέτρεξε τη χώρα κηρύσσοντας τον Χριστό και ίδρυσε την πόλη Πσκωφ, μετά από τήν εμφάνιση μιας τριπλής ακτίνας φωτός που κατέβαινε από τον ουρανό. Κατά την απουσία του γιου της Σβιατοσλάβ που μετείχε σε εκστρατείες, η αγία Όλγα ανέλαβε τη μόρφωση των τριών γιων του, Ιαροπόλκ, Όλεγκ και Βλαδίμηρου· δεν κατάφερε όμως να τους βαπτίσει, εξαιτίας της αντίθεσης του πατέρα τους που παρέμενε αμετάπειστος ειδωλολάτρης. Το 969 αρρώστησε και προσπάθησε για τελευταία φορά να μεταστρέψει το μεγάλο ηγεμόνα, συνάντησε όμως την πείσμονα άρνησή του. Η αγία προείπε τότε την επικείμενη μεταστροφή της Ρωσίας στον Χριστιανισμό καθώς και το θλιβερό τέλος του γιου της, που δολοφονήθηκε τρία χρόνια αργότερα από τους Πετσενέγκους. Παρέδωσε το πνεύμα της στον Θεό στις 11 Ιουλίου 969.
    Ἦταν σύζυγος τοῦ Μεγ. Ἡγεμόνα τοῦ Κιέβου Ἰγώρ καί κυβέρνησε μέ ἰσχυρή πυγμή τήν Κιεβινή Ρωσία μετά τόν θάνατό του, σάν ἐπίτροπος τοῦ γιοῦ της Σβιατοσλάβου. Ἐκδικήθηκε τόν θάνατο τοῦ συζύγου της, καίγοντας ζωντανούς τούς δολοφόνους του (τήν φυλή τῶν Δρεβλιάνων), ὅμως τό ἀπάνθρωπο ἐθιμικό δίκαιο τῆς ἐποχῆς της τήν ἀπομάκρυνε σταδιακά ἀπό τήν εἰδωλολατρεία καί τήν ὁδήγησε στό Χριστιανισμό, στόν ὁποῖο κατηχήθηκε ἀπό τόν Κιεβινό Χριστιανό Ἱερέα Γρηγόριο. Ἡ Ὄλγα βαπτίσθηκε στήν ΚΠολη τό 955 (ἤ 957). Ὁ Βυζαντινός Αὐτοκράτορας Κωνσταντῖνος Ζ’ ὁ Πορφυρογέννητος ἦταν ὁ ἀνάδοχός της καί ὁ ἴδιος ἔγραψε γιά τήν ἐπίσκεψή της. Ὅπως ἀναφέρει, ὁ Πατριάρχης Πολύευκτος πού τήν βάπτισε, τῆς πρόσφερε τόν Σταυρό της, σάν εὐλογία γι’ αὐτήν, καί πάνω του ἦταν γραμμένα τά ἀκόλουθα: “Ἡ Ρωσική γῆ ὑψώθηκε στήν κατά Θεόν ζωή, μέ τό βάπτισμα τῆς εὐλογημένης Ὄλγας“.
    .
    “Ἡ διατύπωσι αὐτή τοῦ Πατριάρχη – γράφει ὁ Μοναχός Ἐπιφάνιος Chernov – ὑπῆρξε προφητική καί σπουδαιοτάτης σημασίας. Διότι, ἐπιστρέφοντας ἡ Ὄλγα στό Κίεβο, σάν Μεγάλη Ἡγεμονίδα Ὄλγα – Ἑλένη, ἄρχισε νά διασχίζει ὁλόκληρη τήν χώρα τῶν Ρώσων, κηρύττοντας τόν Χριστιανισμό, ὁ ὁποῖος ἦταν ἤδη γνωστός στό λαό ἀπό Βυζαντινούς ἐμπόρους. Ἔτσι ἔγινε Ἰσαπόστολος, ὄχι μέ μεταφορική ἔννοια, ἀλλά γνησίως καί κυριολεκτικῶς. Ἦταν ζηλώτρια τῆς νεοαποκτηθείσης Πίστεως, καθένας μποροῦσε νά τό καταλάβει καί ἀκολουθοῦσε τό παράδειγμά της. Πρίν τόν θάνατό της, ἔπεισε τόν γιό της Μεγάλο Ἡγεμόνα Σβιατοσλάβο νά δεχθεῖ τόν Χριστιανισμό, ἀλλά αὐτός τελικά ἄλλαξε γνώμη. Τότε ἐκείνη τοῦ προφήτευσε ἕνα ἀπαίσιο θάνατο καί αἰώνια ἀπώλεια, προκηρύσσοντας ταυτοχρόνως καί τό ἐπερχόμενο Βάπτισμα τῆς Ρωσίας.
    .
    Τρία χρόνια μετά τό γεγονός αὐτό, ὁ Σβιατοσλάβος συνελήφθη αἰχμάλωτος κατά τήν διάρκεια τοῦ πολέμου μέ τούς Πετσενέγους καί αὐτοί ἔφτιαξαν μέ τό κρανίο του ἕνα κύπελο γιά τόν ἀρχηγό τους! Ἔτσι, ὁ ἐγγονός τῆς Ὄλγας Μεγ. Ἡγεμόνας ἅγ. Βλαδίμηρος, ἦταν ἐκεῖνος πού βαπτίσθηκε.

  58. Φορητή εικόνα της Αγίας Όλγας. Εκ του Αγιογραφείου της Ιεράς Μονής Παρακλήτου Ωρωπού.

    Φορητή εικόνα της Αγίας Όλγας. Εκ του Αγιογραφείου της Ιεράς Μονής Παρακλήτου Ωρωπού.

    Καταγόμενη από οικογένεια ευγενών της χώρας του Πσκωφ, με πρωτοβουλία της οποίας οι Βάραγγοι είχαν έλθει στη Ρωσία, η πριγκίπισσα Όλγα είχε λάβει από τον Θεό σπάνια ομορφιά και ευφυία. Μία ήμερα, ενώ περνούσε το μεγάλο ποταμό, το κάλλος της είλκυσε το νεαρό πρίγκιπα Ίγκορ και έτσι σε λίγο καιρό η Όλγα κατέβαινε στην ηγεμονία του Κίεβου για να τον νυμφευτεί (903). Το 945, όμως, ο μέγας ηγεμών Ίγκορ δολοφονήθηκε από τους Σλάβους της Βολυνίας και η αντιβασιλεία της ηγεμονίας του Κιέβου περιήλθε στην Όλγα μέχρι την ενηλικίωση του γιου της Σβιατοσλάβ (945-960). Κυβερνώντας με σοφία και ευσπλαγχνία και επιδεικνύοντας συνάμα έναν ενεργητικό χαρακτήρα, η πριγκίπισσα κατόρθωσε να συγκεντρώσει την μέχρι τότε διάχυτη εξουσία και μπόρεσε να βάλει τέλος στις φονικές εισβολές των σλαβικών φύλων. Οργάνωσε το εμπόριο και ευνόησε τις ανταλλαγές με το Βυζάντιο με σκοπό να προσφέρει στο λαό της τα σπέρματα του πολιτισμού. Το 957 ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη όπου έγινε δεκτή με τιμές από τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Ζ’ τον Πορφυρογέννητο, ο οποίος την τοποθέτησε μεταξύ των ανώτερων κυριών της αυλής του, όπου και φαίνεται πως έλαβε το Βάπτισμα από τον πατριάρχη Πολύευκτο με το όνομα Ελένη.

    Επιστρέφοντας στη Ρωσία περιέτρεξε τη χώρα κηρύσσοντας τον Χριστό και ίδρυσε την πόλη Πσκωφ, μετά από τήν εμφάνιση μιας τριπλής ακτίνας φωτός που κατέβαινε από τον ουρανό. Κατά την απουσία του γιου της Σβιατοσλάβ που μετείχε σε εκστρατείες, η αγία Όλγα ανέλαβε τη μόρφωση των τριών γιων του, Ιαροπόλκ, Όλεγκ και Βλαδίμηρου· δεν κατάφερε όμως να τους βαπτίσει, εξαιτίας της αντίθεσης του πατέρα τους που παρέμενε αμετάπειστος ειδωλολάτρης. Το 969 αρρώστησε και προσπάθησε για τελευταία φορά να μεταστρέψει το μεγάλο ηγεμόνα, συνάντησε όμως την πείσμονα άρνησή του. Η αγία προείπε τότε την επικείμενη μεταστροφή της Ρωσίας στον Χριστιανισμό καθώς και το θλιβερό τέλος του γιου της, που δολοφονήθηκε τρία χρόνια αργότερα από τους Πετσενέγκους. Παρέδωσε το πνεύμα της στον Θεό στις 11 Ιουλίου 969. Τα λείψανά της μεταφέρθηκαν στο Κίεβο από τον άγιο Βλαδίμηρο, φυλάχθηκαν κρυμμένα κατά τις συχνές λεηλασίες της πόλης και δεν γνωρίζει κανείς που βρίσκονται σήμερα.

    Παρά τις προσπάθειες της ισαποστόλου πριγκίπισσας, η μεταστροφή της δεν είχε άμεσο αντίκτυπο στον λαό της· προετοίμασε εντούτοις εκείνην του εγγονού της Βλαδίμηρου [15 Ιουλ.] και έπαιξε το ρόλο της ζύμης για την ανάπτυξη του χριστιανικού βίου της Ρωσίας, «όπως ο φαεινός όρθρος που προηγείται της λαμπρής ήμερας».

  59. ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΔΕΝ "ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ" ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΕΚΘΕΤΕΙΣ" ΤΗΝ …"ΑΠΟΨΗ" ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ …"ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ" ΤΟΥ Ξ/Ρ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΧΕΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ? ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 30 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΑΠΟ ΜΕΔΩ ΝΑ ΑΠΟ ΜΕΚΕΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔ..ΕΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΣ 30, 40 ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜ ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΙΦΥΛΗ ΚΑΙ ΒΛΕΝΝΟΡΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ ΟΛΟ ΣΚΑΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΤΡΑ Η ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ

    ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Ο ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHE ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΧΑΡΙΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΧΑΙΦΑΣ ΚΑΙ ΖΕΙ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΤΣΙΚΟΚΟΥΡΑΔΑ ΑΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΕΜΨΑΝΕ. ΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΜΙΑ 40Μ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΣΙΒΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΔΟΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
    ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΕΜ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ

  60. ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ "ΔΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΚΕΡΑΤΑ", ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν. ΑΛΛΑ "ΑΥΤΟΙ" ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ…"ΧΡΩΣΤΑΣ"…

    ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ "ΔΙΣ" ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ" ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ… "ΜΕΡΙΔΙΟ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΚΑΛΕΙΣΑΙ" ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΔΕΝ "ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ" ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΕΚΘΕΤΕΙΣ" ΤΗΝ …"ΑΠΟΨΗ" ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ …"ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ" ΤΟΥ Ξ/Ρ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, Ο "ΣΩΡΡΑΣ" …ΧΑΡΙΖΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ, Η "ΑΠΟΨΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ"? ΟΤΙ…"ΑΓΑΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ? ΘΑ…"ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ? ΘΑ ΤΟΝ…"ΨΗΦΙΖΕΣ" ?…

    ΤΑ "ΔΙΣ" ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ" ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ… "ΜΕΡΙΔΙΟ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΚΑΛΕΙΣΑΙ" ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ.
    ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ 100000 ΕΥΡΩ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ?

    ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ.

    ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΟΡΦΩΣΗ" ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ…"ΦΥΓΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο, ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΙΔΡΥΜΑ".

    ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ? ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ …"ΜΑΘΑΝΕ" ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο…"ΜΟΝΟΣ"…

    ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΚΕΡΑΤΑ", ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν. ΑΛΛΑ "ΑΥΤΟΙ" ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ…"ΧΡΩΣΤΑΣ"…

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ…"ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ" ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ…"ΘΥΜΑΤΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΑΜΕΑ" ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ, "ΘΥΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΜΕ "ΣΧΕΔΙΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο…"ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ…"ΤΕΚΜΗΡΙΟ", ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ "ΦΟΡΟ",
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"Δ Ι Κ Ο Σ" …ΣΟΥ…

    ΑΥΤΑ ΤΑ "ΔΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΚΕΡΑΤΑ", ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ…

  61. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ

  62. που χαθηκε ο ευγενεστατοs κυριοs Giannis Pateropipakis;
    λεγουν στην ελεεινη συνελευση υπονομων(ΕΣΥ)οτι εδω και λιγεs ημερεs ευρισκεται ειs το κρεβατι του πονου στην καζαμπλανκα για εγχειριση αλλαγηs φυλλου(σ.σ κανονταs χρηση τα ευεργετηματα του νεου νομου) οσονουπω Gianna Paterokavlakena με καινουργιο πρωκτο και αιδοιο ελαφρωs μεταχειρισμενα ιδωμεν..

  63. αληθευει ? οτι η κατσικοκερατη ειναι εγκυος στον ογδοο μηνα απο τον γυφταξια και οπως αναφερει το ιατρικο ανακοινωθεν εγκυμονει τριδυμα και συμφωνα με καλα πληροφορημενες πηγες θα τα ονομασει
    μορφεα ταχινοσουπα και ταραρομ η βαπτιση θα γινει στον ολυμπο σε στερνα με νερο θαλασσινο οι κουμπαροι θα ειναι ο αορατομπεσαλης μπι μπι με τον εξωναυτη ο ευτυχισμενος πατερας γυφταξιας δακρυσμενος δηλωσε ερωτευμενος και χεσμενος απο τη χαρα του

  64. μετα τη βαπτιση ο ο γυφταξιας προς τιμη του εξωκοσμικου ψωρρα 9666 θα σταυρωσει στο σειριο τον γιαννοπουλο το μιχαλολιακο τον καζακη και τον ψευτοπατερακη

  65. ΑΑΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ… ΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑ

  66. XAΧΑΧΑΧΑ EYΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ.

    ΑΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΣΕ 20000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

  67. Που τα βρίσκεται ρε παιδιά νάσαστε καλά, δάκρυσα απο το γέλιο.

  68. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΗΘΙΚΗ, ΣΘΕΝΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ.

    ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!!!!

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΩΡΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ.

  69. ΓΥΦΤΑΛΑΝΤΑ

    ΓΕΡΟ ΨΩΡΑ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑΑ ΠΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΣΕΙΡΑΑΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑΑ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑ

    ΚΑΛΑ ΚΑΥΛΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΥΛΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΥΛΙΑ ΣΤΡΙΦΤΑ ΚΑΥΛΙΑ
    ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗ ΣΟΥ ΣΟΥΡΜΕΛΙΑΑΑ..

  70. Θεϊκός, πεντανόστιμος πατσάς και πολύ εύκολος στο μαγείρεμα, για τοyς απανταχού μερακλήδες. Λίγα μυστικά α…περισσότερα

    Υλικά
    8-9 μερίδες

    Για το μαγείρεμα
    2 κιλά ποδαράκι μοσχαρίσιο μπροστινό
    2,5 λίτρα νερό
    4 κ.σ. ξύδι από κρασί
    4 σκελίδες σκόρδο (χωρίς την φύτρα)
    1 κ.σ. αλάτι
    Για το σκορδοστούμπι
    4-5 σκελίδες σκόρδο
    6-7 κ.σ. ξύδι από κρασί
    μπούκοβο για πασπάλισμα (προαιρετικά)

    Οδηγίες
    300 Minutes

    Πλένουμε πολύ καλά και σχολαστικά το τεμαχισμένο ποδαράκι σε μία λεκάνη και το βάζουμε στην χύτρα ταχύτητας. Προσθέτουμε ζεστό νερό μέχρι να σκεπαστεί και μόλις πάρει βράση το αχνίζουμε χωρίς καπάκι για 5 λεπτά και κατόπιν το στραγγίζουμε και πετάμε το νερό. Ξεπλένουμε το κρέας και το ξαναβάζουμε στην χύτρα.

    Προσθέτουμε 2,5 λίτρα νερό (να σκεπάζει όλο το κρέας) και τις 4 κουταλιές ξύδι κλείνουμε την χύτρα και ανοίγουμε το μάτι στην μέγιστη βαθμίδα να βράσει. Όταν σηκωθεί η βαλβίδα χαμηλώνουμε το μάτι στο μισό και βράζουμε για 1,5 ώρα.

    Στο μεταξύ καθαρίζουμε τα σκόρδα και αφαιρούμε την εσωτερική φύτρα που έχουν.

    Με την βοήθεια του πολτοποιητή σκόρδου λιώνουμε τα σκόρδα χωριστά για το φαγητό και το σκορδοστούμπι για να τα έχουμε έτοιμα.

    Όταν βράσει ο πατσάς ξεκοκαλίζουμε προσεχτικά και αφαιρούμε τα κόκαλα προσθέτοντας το κρέας μέσα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε και τα σκόρδα και το αλάτι και ανακατεύουμε. (Από τα 2 κιλά ποδαράκι τα 800γρ είναι κόκαλα). Σε ένα σέικερ χτυπάμε τα υπόλοιπα σκόρδα με το υπόλοιπο ξύδι για να φτιάξουμε το σκορδοστούμπι και σερβίρουμε στο τραπέζι για να βάλει ο κάθένας όσο θέλει στο πιάτο του. Συνήθως μία κουταλιά της σούπας σε κάθε πιάτο είναι αρκετό. Πασπαλίζουμε προαιρετικά με μπούκοβο και απολαμβάνουμε μια πεντανόστιμη και πολύ δυναμωτική σούπα.

Comments are closed.