Μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα δικαστήρια Ευελπίδων


Επεισοδιακή ήταν η άφιξη στα δικαστήρια της Ευελπίδων των δυο συλληφθέντων μελών του ΠΑΜΕ στα επεισόδια που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, την Δευτέρα 16/04/2018 κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου.

Οι εκατοντάδες συγκεντρωμένοι πέταξαν καφέδες και γιαούρτια εναντίον των αστυνομικών που μετέφεραν στο κτίριο 7 τους συλληφθέντες.  Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή, και κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, αντίσταση κατά της αρχής, παράβαση νόμου περί όπλων, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης. Τελικά ορίσθηκε δικάσιμος για τις 25/04/

Το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τον «αυταρχισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Η κυβέρνηση αφού πρώτα μέσω των δυνάμεων καταστολής χτύπησε βίαια την αντιπολεμική πορεία με χημικά και γκλομπ, στέλνοντας στο νοσοκομείο σπουδαστές και μαθητές, συνεχίζει τον αυταρχικό κατήφορο παραπέμποντας με αυτόφωρη διαδικασία δύο νεαρούς διαδηλωτές, φορτώνοντάς τους μία σειρά αστήρικτες, αλλά βαρύτατες κατηγορίες».
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :