Η ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Γ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αστρονομικος κανονας.

 
 

Η Υπατια εγραψε ενα εργο με τίτλο “αστρονομικος κανων” με σκοπο την υψηλη μελετη στους τομεις των μαθηματικών του πατερα της του Θεωνα. 
 
 


H ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Γ-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΑΛΜΑΓΕΣΤΗ
 






Ενα απο τα εξαιρετικα βιβλία του Πτολεμαιου είναι η Αλμαγεστη. 
 



Εργασιες επανω στο εργο του Πτολεμαιου εχει κανει η Υπατια.
 
Ακομη  η Υπατια εχει κανει γεωμετρικες εργασιες για τους κωνους του Απολλωνιου και την αριθμητικη του Διοφαντου. 
Τα δυο αυτα εργα της Υπατιας ειναι σε παρα πολυ ανωτερο μαθηματικο επιπεδο εξισώσεων.
Ομως διοτι η προσεγγιση του Απολλωνιου ηταν μεσω της αλγεβρας και του Διόφαντου μεσα απο την γεωμετρια, βλεπουμε αμεσως σε αυτα τα εργα το παρα πολυ υψηλο επιπεδο της Υπατιας.
Η φιλοσοφος Υπατια ειχε αριστη επιστημονικη καταρτιση για αυτο και ηταν πολυ εξοικειωμενη με τα ανωτατου επιπεδου μαθηματικα σε αλγεβρα και γεωμετρια.


Οι Απολλωνιοι κωνοι ειναι απο τα πιο δυσκολα μαθηματικα εργα της αρχαιας εποχης και παραλληλα εβαλαν τα θεμελια για πολλα απο γεωμετρικα εργα των επομενων αιωνων.
Ο Απολλωνιος ηταν Αλεξανδρινος γεωμέτρης που εργαστηκε για  να ερμηνευσει τις ασυνηθιστες τροχιες των πλανητων. 
Η Υπατα σε αυτην την εργασια της προσπαθησε με απλο τροπο να κανει κατανοητη την εργασια του Απολλωνιου.
Ως γνησια Ελληνιδα  η Υπατία λατρευε ολα τα γεωμετρικα σχηματα που σχηματιζονται οταν ενα επιπεδο τεμνει εναν  κωνο.
Απο τον 18ο αιωνα οι επιστημονες ειδαν οτι αρκετα φυσικα φαινομενα, οπως οι τροχιες πλανητων με τις καμπυλες που προεκυπταν  απο τις κωνικες τομες,  αναφεροταν με τον καλυτερο δυνατο επιστημονικο τροπο στο εργο της Υπατιας.
Οι μαθηματικες εργασιες του Διοφαντου ειναι πολυ πιο ανωτερες απο τις προηγουμενες μαθηματικες εργασιες.
Για αυτο και οι μαθηματικοι της Ελληνιστικης Αλεξανδρειας επετυχαν να ανεπτυξουν τα μαθηματικα και την λυση μιας ανωτερης ταξεως εξισωσεων.




Ενα απο τα σημαντικοτερα εργα της Υπατιας ηταν στα μαθηματικα. 



Ο Διοφαντος εχει ονομασθει  και ως πατερας της αλγεβρας διοτι  καθορισε τις απροσδιοριστες εξισωσεις, οι οποιες ειχαν δηλαδή πολλες λυσεις. 



Η Υπατια στην μαθαματικη της εργασια εδωσε εναλλακτικες λύσεις και πολλά νέα προβλήματα που προέκυπταν απο τα μαθηματικα του Διοφαντου.



Η επιστημη των μαθηματικων χρωστα στην Υπατια ενα αξιολοξο τμημα της εξελιξεως της, διοτι χωρις εκείνη θα είχαμε λιγοτερες εργασιες σε αξια και δεν θα γνωριζαμε αρκετα για σημαντικα εργα οπως αυτο του Διόφαντου.
Για οσους δεν γνωριζουν υπαρχουν καποιες  υπονοιες οτι εγινε προσπαθεια με σκοπο να  αναμειχθουν τα εργα του Διοφαντου και της Υπατιας.
x – y= a, x2 – y2 = (x – y) + b
x – y = a, x2 – y2 = m (x – y) + b




Ο αστρολαβος



Ο Μαθητης της Υπατιας ο επισκοπος Χριστιανος Συνεσιος εφτιαξε με την καθοδηγηση της Υπατιας αστρολαβο.
Αυτο ειναι μια ακομη αποδειξη οτι οι χριστιανοι εκεινη την περιοδο αγαπουσαν παρα πολυ την αρχαια Ελληνικη γραμματεια αλλα και την μεγαλη Ελληνιδα φιλοσοφο. 





Η Υπατια ειναι μια φιλοσοφος, με πολυ μεγαλες ηθικές αρχες, ενω αναμεσα στις αρετες της ειναι το θαρρος, η  δυναμης, η  δικαιοσυνη, η  ειλικρινεια, ο σεβασμος και η πιστη στις φιλοσοφικες αξιες.
 
Η Υπατια ειναι απο τις σπανιες γυναικειες μορφες,
οπου η ενασχολησή της με τις κατ εξοχην για την εποχη , ανδροκρατουμενες επιστημες, αλλαξε τα δεδομενα τα οποια υπηρχαν μεχρι τοτε.
 


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ 
ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.
 

Ο μεγαλυτερος θαυμαστης σε επιστημονικο επιπεδο της φιλοσοφου Υπατιας ηταν ο Χριστιανος επισκοπος και μαθητης της ο Συνεσιος.
 
Δεν ειναι υπερβολη να αναφερω οτι οι σχεσεις της Υπατιας με τον χριστιανο επισκοπο Συνεσιο σε επιστημονικο επιπεδο ηταν οπως ηταν οι σχεσεις του Σωκρατη με τον Πλατωνα.
 
 
Αυτο ειναι πολυ εμφανες απο την αλληλογραφια την οποια διατηρουσαν ο Συνεσιος με την Υπατια.
 

Ειναι ενδεικτικο οτι ο Συνεσιος σε μια επιστολη προς τον προς τον αδελφο του, αναφερει τους γλυκους καρπους τους οποιους εδρεψε απο την φιλοσοφικη διδασκαλια της Ελληδιδας Υπατιας 
 
Η διδασκαλια της Υπατιας αναφερει ο Συνεσιος αναβαθμισε την σχολη της Αλεξανδρειας, την ιδια στιγμη κατα την οποια οι διδασκαλιες της Αθηναικης φιλοσοφικης σχολης ηταν υποβαθμισμενες. 
 
Η φιλοσοφικη διδασκαλια της Υπατιας προερχεται απο δυο μερη την Πλατωνικη και την Χριστιανικη διδασκαλια.
 
Η φιλοσοφια και η ρητορικη ειναι η εικονα του θειου και ειναι η  αντανακλαση του  θεου δημιουργου, αν και ο ανθρωπινος φιλοσοφικος λογος ειναι κατωτερος απο αυτον του Χριστου,
 
 
 
Η Ελληνιδα φιλοσοφος Υπατια δεν δεχεται την απολυτη παντοδυναμια της ανθρωπινης λογικης και της γνωσεως καθως θεωρεί οτι ολα ειναι κατω απο την μεριμνα της προνοιας του Ιησου Χριστου.
 
 
Η Υπατια διδαξε οτι ειναι ύβρη και πολυ μεγαλη αμαρτια να ισχυριζονται οι ανθρωποι  οτι οι γνωσεις τους ειναι τεραστιες-ανεξαντλητες σε σχεση με τον Χριστο-δημιουργο.
 
 
Η Υπατια διδαξε οτι σε καθε ανθρωπο εχει προτεραιοτητα η ψυχη, το πνευμα, η λογικη και η συνειδηση. 
 
Ο φιλοσοφικος λόγος εχει πολυ μεγαλη δυναμη. 
 
 
Επειδη το αιμα νερο δεν γινεται η Υπατια διδαξε για την δημιουργια του κοσμου οτι και ο Υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης. 
 
 
Το συμπαν ειναι, δημιουργημα του θεου-δημιουργου για αυτό ο κοσμος ειναι καλος.
 
Ομως θα μας πει η Αλεξανδρινη Φιλοσοφος οτι  η εγωπαθεια και η ανηθικοτητα των ανθρωπων τους οδηγουν σε υπερεκτιμηση και στις σαρκικες απολαυσεις με τις διαφορες ηδονες. 
 
 
Ολα τα οντα και το συμπαν εχουν μεσα τους κατι απο την ουσια του θεου, διοτι ο θεος ειναι αιωνιος και ο μοναδικος δημιουργός του κοσμου.
 
 
Ακομη η φιλοσοφος Υπατια μας διδαξε οτι ο κοσμος των ιδεων και του πνευματος ειναι ο πραγματικος κοσμος.
 
 
 
Η Φιλοσοφος Υπατια διδαξε μεταξυ αλλων οτι οι θρησκευτικες αξιες ειναι το μοναδικο στηριγμα όλων των υπολειπων αξιών και αρχων καθως σε αυτές υποτασσεται καθε αλλη αρχη και αξια.
 
 
Η πρωτη βαση για την γνωση συμφωνα με την φιλοσοφο Υπατια ειναι η γνωση της αλήθειας για την δημιουργια του κόσμου και η πιστη στον εναν θεο δημιουργο. 
 
Η δευτερη βαση ειναι  η τ εκκλησα ενω η τριτη βαση η επιγνωση των ανθρωπων για το θειο.
 
 
Με βαση τον Πλατωνα η Υπατια αναφερει  οτι  καθε ανθρωπινη πραξη ειναι σωστη, μονον οταν στηριζεται στην σωστη γνωση. 
 
 
Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΤΙΑ.
 
Η αμαρτια, η ανικανοτητα και τα ηθικα ολισθηματα ειναι το αποτελεσμα ελλειπων γνώσεων και λανθασμενων εκτιμήσεων.
 
 
Οι ανωτερες αρετές,και γνωσεις ειναι αυτεςεκείνες που μας ανυψωνουν προς τον θεο και μας υποστηριζουν ωστε να βγουμε απο την υλη και εν συνεχεια να καταφυγουμε στον θεο, 
 
Απο τον Θεο δημιουργο θα μας διδαξει η Υπατια οι ιδιοι οι ανθρωποι απομακρυνθηκαν με συνεπεια να χασουν την υποστηριξη. 
 
 
Οι ανώτατες ηθικες αρετες και αξιες, οπως ειναι η  πιστη, η  αγαπη, η ελπιδα εκπροσωπουν της σπουδαιοτερες ανθρωπινες αξιες.
 
Ολες οι γνωσεις της Υπατιας ειναι ενας συνδυασμος των φιλοσοφικων διαδασκαλιων του Πλατωνα και του Χριστου. 
 
Η Υπατια ηταν η μεγαλη μαθηματικος, η οποία εσπασε ολους τους αρχαίους φραγμούς, σχετικα με την θεση της των γυναικων στην κοινωνια και τις επιστήμες.




 
 Η Ελληνιδα Υπατια ειναι μια ακομη αγια της της εκκλησιας μας καθως σκοπευε να βαπτισθει χριστιανη αλλα δεν ρπλαβε καθως ειχε αδικο τελος.
 



ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
 
 
Η σωστη παιδεια είναι το πιο βασικο για την επιβίωση του Ελληνκου εθνους.
 



Η ιδια η ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια εδραιωθηκε σε Ελληνικο και σε παγκοσμιο επιπεδο μεσα από τον τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
 
 



Μεσα από της Πλατωνικα διδαγματα και τα ηθικα αξιωματα, ο Χριστιανισμος εγινε πολύ ευκολοτερα αποδεκτος από τους Ελληνες, καθως τους φανηκε από την αρχη, ότι ο Χριστιανισμος είναι κατι πολύ οικειο, προς εκεινους.
 



Το αποτέλεσμα ηταν να εχουμε πολύ μεγαλη εξαπλωση του Χριστιανισμου, στην αυτοκρατορια.

 





Μονον οσοι ηταν αγραμματοι δεν εγιναν χριστιανοι, ειτε δεν μπορεσαν να διεισδυσουν στα ουσιωδη νοηματα της χριστιανικης διδασκαλιας.
 
 




Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο εφερε την οικουμενικοτητα του Ευαγγελικού κηρυγματος. 




Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
 
 



Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
 
 


Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της ρωμαικης αυτοκρατοριας.


Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.


Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Έξω από την Ορθοδοξία αφησαν οι αγιοι Ιεραρχες το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.





Οι αγιοι προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαγματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.



ΑΜΑΘΕΙΑ 
 
Οι χειρότεροι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνικου εθνους είναι η κακια και η αμαθεια. 
 
 
 


Για αυτό ο Σωτηρας Ιησους Χριστος ηρθε για να επιβεβαιωσει τον υπατο τον Φιλοσοφων τον Αριστοκλη δισκασκοντας τό γνώσεσθε τὴν
ἀλήθεια, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.
 
 
Ολοι οσοι δεν γνωριζουν την  αληθεια και τις αληθειες είναι αμαθεις.

 
 


Αντίθετα με τον Σωτηρα Ιησου Χριστο και τον Αριστοκλή, οι εωσφοριστες από τα αρχαια χρονια διδαξαν το πιστευε και μη ερευνα, με μοναδικο σκοπο να κρατουν τους ανθρώπους στο εωσφορικο σκοταδι και κατω από την δικη τους τυραννικη εξουσια.
 
 



Ο Σωτηρας Χριστος μας ζητησε να γνωρίζουμε την αληθεια για να ειμαστε σε θεση να απελευθερωθούμε από το θανασιμο εωσφορικο σκοταδι.

 

 
Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.
 




Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. 





Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. 


Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει .
 
Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 
 
 
 




Τοτε ο Σωκρατης του απαντησε ότι πολύ οι οποιοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους” χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους.





Ομως στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι τον αφανισμο τους καθως και την καταστροφη ολων των δικων τους ανθρωπων.
 
 
Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας κα της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 
 
Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 
 
 



Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο ιησους Χρστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.
 





Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
 





Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 




Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
 



Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι    καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
 
 




Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. 




Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. 





Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
 




Ο θεος, είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
 



Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
 
 




Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης, της δημιουργιας. 






Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 



Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
 


Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.



 
 
Για αυτό ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.
 



Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ 
ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. 




ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
 
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Θεου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”
τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε.





Θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.
 




ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
 
 
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.



Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
 
 




Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
 





Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
 




Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. 



Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
 



ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ 
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
 

 



Ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι αγιοι χριστιανοι, της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 





Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 





Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 



Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν, επι τοσους αιωνες.
 



Η προσμονη θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων,οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
 
Η σωστη προσευχη χρειαζεται καθαρη καρδια-ηθικη και παιδεια διαφορετικα δεν μπορεις να επιτυχεις τιποτα., παρα μονον την καυαστροφη σου.
 
 
 
Όμως το πιο βασικο το οποιο τονιζει ο υπατος των φιλοσοφων στο εργο του Αλκιβιάδης, είναι ότι ολοι οσοι είναι αμαθεις και διακατέχονται από εωσφορικη αλαζονεια, τις προσευχες τους, τις κανουν αποδεκτες οι εβραιοι δαιμονες του δωδεκαθεου με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην καταστροφή.
 
 
 
 
Στο εργο Αλικιβιαδης μεταξυ αλλων ο Αριστοκλής
κανει αναφορα και για την μεγαλη ελειψη ικανοτητων ολων οσων επιζητουν αξιωματα τα οποια δεν τα αξιζουν.
 







Φυσικα ο υπατος των φιλοσοφων δεν ξεχνα να αναφερει στο εργο του και την αιωνια Ελληνικη μαστιγα.






Οπως ειναι πλεον γνωστο σε ολους αυτη ηταν και ειναι οι εβραιοι εωσφοριστες του δωδεκαθεου οι οποιοι ολους οσους πολεμουσαν για την Ελλαδα τους έστελναν στην εξορια στις φυλακες, και στον θανατο μεσω της θανατικης ποινης για το “αδίκημα” της προδοσίας,

 

 
 
Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
 
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
 
 
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
 
 
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;   

     

 
 
 
 

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
 
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
,

ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

 
 
 
 
Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
 
 
 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
 
 
 
 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 
 
 
 
 
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 

 
    
                 ΜΕΝΕΞΕΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΠΛΑΤΩΝ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(2) Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΩΝ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

 
Ανατρεχοντας στους ιερους αρχαιους Ελληνες τον Εκαταιο Μιλησιο (Στραβων 7, 321), τον Θουκυδιδη (Α, 3 – 9), τον Ηροδοτο (Ιστορια Α 54 – 58), τον Ισοκρατη (Παναθηναικος, Ελένης εγκωμιον 68 – 69, Πανηγυρικος ), τον Διοδωρο (1, 23-24 και 28-29,  Μ, αποσπασμα 3), τον Υπατο των Φιλοσοφων τον Αριστοκλη (Μενεξενος, 245c-d) , θα δειτε οτι ολοι μας αναφερουν ακριβως τα ιδια σχετικα με τους Φοινικες και τους αλλους αλλοδαπους εωσφοριστες του δωδεκαθεου, οι οποιοι εισαβαλαν στην Ελλαδα. 
 
Πριν ακομη  απο τον  Τρωικο πολεμο  το 1500 π.Χ. ξεσπουν στην Αιγυπτο ασθενειες. 
 
 
Οι ντόπιοι τις αποδίδουν στους ασεβείς εβραιους αλλόφυλους. 
 
 
Οι εβραιοι για να αποφυγουν τους εξαγριωμενους Αιγυπτιους, εγκαταλειπουν την Αιγυπτο . 
 
 
Απο αυτους καποιοι εβραιοι με αρχηγο τον Μωυση κατευθυνθηκαν δια ξηρας στο Ισραηλ. 
 
 
Οι Εβραιοι Δαναοι με πλοία και με αρχηγό το Δαναο, πηγαν αρχικα στην Ροδο και εν συνεχεια στο Αργος της Πελοποννησου. 
 
 
 
Οταν έφτασαν στο Αργος ηρθαν σε συγκρουση με τους ΅Ελληνες κατοίκους, που ηταν Αχαιοί στη. 
 
 
 
Εντουτοις ο βασιλιας των Αργειων, ο Γελανωρ, δεν είχε  διάδοχο και παραλληλα δεν ειχε στρατηγικες ικανοτητες για να νικησει τους εβαιρους-Φοινικες δαναους.
 
 
 
Κατω υπο αυτες τις συνθηκες οι Αργειοι  προσκαλεσαν τον Δαναο για συνθηκολόγηση ωστε να γινει κοινος βασιλιας, Ελληνων και Εβραιων. 
 
 
Αυτος ειναι και ο λογος που  οι κατοικοι του Άργους ονομαζονταν Αχαιοι και Δαναοι . 
 
 
 
Συμφωνα με του Αριστοκλη, Ισοκρατη, Θουκυδιδη, οι Δαναοι επιτεθηκαν στην Πελοποννησο το ετος 1511 π.Χ. και ο Καδμος στην Βοιωτία το ετος 1519 π.Χ. 
 
 
 
ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ :
 
Την παλιά εποχη ξεσπασε λοιμωδης ασθενεια στην Αιγυπτο και οι Αιγυπτιοι  απεδωσαν τις ασθενεις στους ασεβείς αλλόφυλους. 
 
Τοτε οι αλλοδαποι εφυγαν και ηρθαν στην Ελλαδα. 
 
Αρχηγοι των αλλοδαπων ηταν ο Καδμος και ο Δαναος. Οι υπόλοιποι εβραιοι δωδεκαθειστες πήγαν στην Ιουδαία, που τότε ήταν ακατοίκητη, και των οποίων επικεφαλής ηταν ο Μωυσης, ο οποιος  ειχε φρονηση και ανδρεια (Διοδωρος Σικελιώτης, βίβλος Μ, αποσπασμα 3).
 
 
Oι Εβραιοι που εφυγαν μαζι με τον Δαναο απο την Αιγυπτο εγκατασταθηκαν στο Αργος , ενω οι υπολοιποι πηγαν των Κολχωνστον στην Ιουδαια. 
 
O Φοινικας Κάδμος γεννηθηκε στις Θήβες της Αιγυπτου, και ενα απο τα παιδια του ηταν και η εβραια Σεμελη. 
 
Στα κατοπινά χρόνια, ο Ορφέας, που απόκτησε μεγάλη φήμη ανάμεσα στους Έλληνες για την μουσική, τις τελετές και τα θεολογικά ζητήματα, φιλοξενηθηκε απο τους απογονους του Καδμου. 
 
 
Εκει στην Θηβα απολαμβανε μεγαλες τιμες διοτι ειχε μυηθει στον εβραικο εωσφορισμο (Διοδωρος Σικελιωτης, βίβλος 1, 23-24 και 28-29).
 
Ο Εκαταίος ο Μιλήσιος αναφερει οτι την Πελοποννησο εκτος απο τους Ελληνες την κατοικησαν βαρβαροι.
 
 
Ολοκληρη σχεδόν η Ελλαδα ηταν πλεον κατοικία εβραιων-φοινικων στους παλιούς καιρους.
 
Αυτο διοτι ο Πελοπας εφερε εναν λαο απο στην  Πελοπόννησο, ενω ο Δαναός από την Αίγυπτο,  οι Δρυοπες, οι Καυκωνες  οι Πελασγοι και οι Λελεγες  μοιρασαν τους τόπους πάνω και κάτω από τον ισθμό. 
 
Την Αττικη κατέλαβαν οι εωσφοριστες Θρακες, οι οποιοι εισεβαλν με αρχηγο τον μεγαλο μαγο τον Ευμολπο.
 
Την Βιοωτια και την  Θηβα την κατεκτησαν οι Φοινικες που εισεβαλαν με τον Καδμο.
 
 
 
ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
 
 
 

50

1 σχεδὸν δὲ καὶ πάντων τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν ἐξ Αἰγύπτου ἐλήλυθε ἐς τὴν Ἑλλάδα. διότι μὲν γὰρ ἐκ τῶν βαρβάρων ἥκει, πυνθανόμενος οὕτω εὑρίσκω ἐόν· δοκέω δ᾽ ὦν μάλιστα ἀπ᾽ Αἰγύπτου ἀπῖχθαι. 2 ὅτι γὰρ δὴ μὴ Ποσειδέωνος καὶ Διοσκούρων, ὡς καὶ πρότερόν μοι ταῦτα εἴρηται, καὶ Ἥρης καὶ Ἱστίης καὶ Θέμιος καὶ Χαρίτων καὶ Νηρηίδων, τῶν ἄλλων θεῶν Αἰγυπτίοισι αἰεί κοτε τὰ οὐνόματα ἐστὶ ἐν τῇ χώρῃ. λέγω δὲ τὰ λέγουσι αὐτοὶ Αἰγύπτιοι. τῶν δὲ οὔ φασι θεῶν γινώσκειν τὰ οὐνόματα, οὗτοι δέ μοι δοκέουσι ὑπὸ Πελασγῶν ὀνομασθῆναι, πλὴν Ποσειδέωνος· τοῦτον δὲ τὸν θεὸν παρὰ Λιβύων ἐπύθοντο·
 3 οὐδαμοὶ γὰρ ἀπ᾽ ἀρχῆς Ποσειδέωνος οὔνομα ἔκτηνται εἰ μὴ Λίβυες καὶ τιμῶσι τὸν θεὸν τοῦτον αἰεί. νομίζουσι δ᾽ ὦν Αἰγύπτιοι οὐδ᾽ ἥρωσι οὐδέν.
 
 
 
 

51[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν καὶ ἄλλα πρὸς τούτοισι, τὰ ἐγὼ φράσω, Ἕλληνες ἀπ᾽ Αἰγυπτίων νενομίκασι· τοῦ δὲ Ἑρμέω τὰ ἀγάλματα ὀρθὰ ἔχειν τὰ αἰδοῖα ποιεῦντες οὐκ ἀπ᾽ Αἰγυπτίων μεμαθήκασι, ἀλλ᾽ ἀπὸ Πελασγῶν πρῶτοι μὲν Ἑλλήνων ἁπάντων Ἀθηναῖοι παραλαβόντες, παρὰ δὲ τούτων ὧλλοι. 
 
2 Ἀθηναίοισι γὰρ ἤδη τηνικαῦτα ἐς Ἕλληνας τελέουσι Πελασγοὶ σύνοικοι ἐγένοντο ἐν τῇ χώρῃ, ὅθεν περ καὶ Ἕλληνες ἤρξαντο νομισθῆναι. ὅστις δὲ τὰ Καβείρων ὄργια μεμύηται, τὰ Σαμοθρήικες ἐπιτελέουσι παραλαβόντες παρὰ Πελασγῶν, οὗτος ὡνὴρ οἶδε τὸ λέγω· 
 
3 τὴν γὰρ Σαμοθρηίκην οἴκεον πρότερον Πελασγοὶ οὗτοι οἵ περ Ἀθηναίοισι σύνοικοι ἐγένοντο, [καὶ παρὰ τούτων Σαμοθρήικες τὰ ὄργια παραλαμβάνουσι]. 
 
4 ὀρθὰ ὦν ἔχειν τὰ αἰδοῖα τἀγάλματα τοῦ Ἑρμέω Ἀθηναῖοι πρῶτοι Ἑλλήνων μαθόντες παρὰ Πελασγῶν ἐποιήσαντο· οἱ δὲ Πελασγοὶ ἱρόν τινα λόγον περὶ αὐτοῦ ἔλεξαν, [τὰ ἐν τοῖσι ἐν Σαμοθρηίκῃ μυστηρίοισι δεδήλωται].

52[Επεξεργασία]

1 ἔθυον δὲ πάντα πρότερον οἱ Πελασγοὶ θεοῖσι ἐπευχόμενοι, ὡς ἐγὼ ἐν Δωδώνῃ οἶδα ἀκούσας, ἐπωνυμίην δὲ οὐδ᾽ οὔνομα ἐποιεῦντο οὐδενὶ αὐτῶν· οὐ γὰρ ἀκηκόεσάν κω. θεοὺς δὲ προσωνόμασαν σφέας ἀπὸ τοῦ τοιούτου, ὅτι κόσμῳ θέντες τὰ πάντα πρήγματα καὶ πάσας νομὰς εἶχον. 
 
2 ἔπειτα δὲ χρόνου πολλοῦ διεξελθόντος ἐπύθοντο ἐκ τῆς Αἰγύπτου ἀπικόμενα τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν τῶν ἄλλων, (Διονύσου δὲ ὕστερον πολλῷ ἐπύθοντο). καὶ μετὰ χρόνον ἐχρηστηριάζοντο περὶ τῶν οὐνομάτων ἐν Δωδώνῃ· (τὸ γὰρ δὴ μαντήιον τοῦτο νενόμισται ἀρχαιότατον τῶν ἐν Ἕλλησι χρηστηρίων εἶναι, καὶ ἦν τὸν χρόνον τοῦτον μοῦνον). 
 
3 ἐπεὶ ὦν ἐχρηστηριάζοντο ἐν τῇ Δωδώνῃ οἱ Πελασγοὶ εἰ ἀνέλωνται τὰ οὐνόματα τὰ ἀπὸ τῶν βαρβάρων ἥκοντα, ἀνεῖλε τὸ μαντήιον χρᾶσθαι. ἀπὸ μὲν δὴ τούτου τοῦ χρόνου ἔθυον τοῖσι οὐνόμασι τῶν θεῶν χρεώμενοι· παρὰ δὲ Πελασγῶν Ἕλληνες ἐξεδέξαντο ὕστερον.
 
 
 

55[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν τῶν ἐν Θήβῃσι ἱρέων ἤκουον, τάδε δὲ Δωδωναίων φασὶ αἱ προμάντιες· δύο πελειάδας μελαίνας ἐκ Θηβέων τῶν Αἰγυπτιέων ἀναπταμένας τὴν μὲν αὐτέων ἐς Λιβύην τὴν δὲ παρὰ σφέας ἀπικέσθαι,
2 ἱζομένην δέ μιν ἐπὶ φηγὸν αὐδάξασθαι φωνῇ ἀνθρωπηίῃ ὡς χρεὸν εἴη μαντήιον αὐτόθι Διὸς γενέσθαι, καὶ αὐτοὺς ὑπολαβεῖν θεῖον εἶναι τὸ ἐπαγγελλόμενον αὐτοῖσι, καί σφεας ἐκ τούτου ποιῆσαι. 
 
3 τὴν δὲ ἐς τοὺς Λίβυας οἰχομένην πελειάδα λέγουσι Ἄμμωνος χρηστήριον κελεῦσαι τοὺς Λίβυας ποιέειν· ἔστι δὲ καὶ τοῦτο Διός. Δωδωναίων δὲ αἱ ἱρεῖαι, τῶν τῇ πρεσβυτάτῃ οὔνομα ἦν Προμένεια, τῇ δὲ μετὰ ταύτην Τιμαρέτη, τῇ δὲ νεωτάτῃ Νικάνδρη, ἔλεγον ταῦτα· συνωμολόγεον δέ σφι καὶ οἱ ἄλλοι Δωδωναῖοι οἱ περὶ τὸ ἱρόν.
 
 
 
 
 
 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ 
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 
ΕΒΡΑΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ :
loading...

41 thoughts on “Η ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Γ

  1. Η ΥΠΑΤΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΙΟΥΔΑΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ.

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

    ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ;

    Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , 67650/2013 ΚΑΙ 107376/2017.

    Λευτερης Στακιας

    ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΒΙΝΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΛΑΟΥ.

    Υ.Γ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ "ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ" ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΝΑΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΝΞΕΣ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  2. ΕΒΡΑΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑ….

    Η ΝΟΣΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΙ'ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ….

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ…!!!!

    https://hellinica.files.wordpress.com/2014/05/ccc90-jew_control.jpg

  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 11.24 μ.μ.,

    ΤΑ "ΔΙΣ" ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ" ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ… "ΜΕΡΙΔΙΟ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΚΑΛΕΙΣΑΙ" ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΔΕΝ "ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ" ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΕΚΘΕΤΕΙΣ" ΤΗΝ …"ΑΠΟΨΗ" ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ …"ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ" ΤΟΥ Ξ/Ρ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…

    ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, Ο "ΣΩΡΡΑΣ" …ΧΑΡΙΖΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ, Η "ΑΠΟΨΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ"? ΟΤΙ…"ΑΓΑΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ? ΘΑ…"ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ? ΘΑ ΤΟΝ…"ΨΗΦΙΖΕΣ" ?…

    ΤΑ "ΔΙΣ" ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ" ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ… "ΜΕΡΙΔΙΟ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΚΑΛΕΙΣΑΙ" ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΔΕΝ "ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ" ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΕΚΘΕΤΕΙΣ" ΤΗΝ …"ΑΠΟΨΗ" ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ …"ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ" ΤΟΥ Ξ/Ρ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…

    ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ, Ο "ΣΩΡΡΑΣ" …ΧΑΡΙΖΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ, Η "ΑΠΟΨΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ"? ΟΤΙ…"ΑΓΑΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ? ΘΑ…"ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ? ΘΑ ΤΟΝ…"ΨΗΦΙΖΕΣ" ?…

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ?

    ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ.

    ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΟΡΦΩΣΗ" ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ…"ΦΥΓΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο, ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΙΔΡΥΜΑ" ΓΙΑ "ΕΙΔΙΚΕΣ" ΑΝΑΓΚΕΣ…

    ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ? ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΘΑ …ΕΞΟΦΛΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ …ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ, ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ "ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ…"ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ" ΚΕΝΤΡΟ, ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΣ ΤΙΠΟΤΕ "ΠΙΣΤΕΣ" ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ… "ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ…ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΑ…

    ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ …"ΜΑΘΑΝΕ" ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο…"ΜΟΝΟΣ"…

    ΑΝ ΟΜΩΣ "ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ" ΑΥΤΑ ΤΑ "ΔΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΚΕΡΑΤΑ", ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν. ΑΛΛΑ "ΑΥΤΟΙ" ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ…"ΧΡΩΣΤΑΣ"…

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ "ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ…"ΦΥΓΕΙΣ" ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ …"ΜΑΤΑΙΟ" ΚΟΣΜΟ, ΘΑ…"Χ Ρ Ω Σ Τ Α Σ"…..

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο…"ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ…"ΤΕΚΜΗΡΙΟ", ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ "ΦΟΡΟ",
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"Δ Ι Κ Ο Σ" …ΣΟΥ…

    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ…"ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ" ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ…"ΘΥΜΑΤΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΑΜΕΑ" ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ, "ΘΥΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΜΕ "ΣΧΕΔΙΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ
    ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΡΟΔΙΩΝ

    Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
    ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΗΜΙΤΡΕΛΟΥ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ CΟREL KAI ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΧΡΕΊ-ΑΣΤΟΥΣ

    Το μπλόγκ της εβραιοσαβουριακής κοινωνίας της χώρας μας! που έκλεισε τα σχόλια γιατί βαρέθηκε τα χωσίματα και ζει σε εναν δικό του κόσμο εβραιοχριστιανικά πλασμένο

    εδώ δείτε κατάντια ΕΔΩ με πολύ πνευματική ανεπάρκεια !!

    https://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2018/04/crel-kai.html

    …………………………………………..

    ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

    Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
    ΑΥΤΟΣ – ΑΚΡΙΒΩΣ – ΕΙΝΑΙ Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ» ΤΗΣ… ΣΩΡΡΑΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΣ & ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ !

    Περισσότερα, εδώ. Στα ίσα.

    http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/04/blog-post_355.html

  5. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ.

    Η κήρυξη της Επαναστάσεως Του 1821 αποδεικνύει πλέον και στον πιό κακοπροαίρετα καί δύσπιστο, την στάσι των Εβραίων και των βοηθων τους των γυφτων έναντι των Ελλήνων.

    Τώρα πιά οι εβραίοι και οι γυφτοι δεν είναι κατάσκοποι, φοροεισπράκτορες, προδότες, δολοφόνοι, όπως ήταν πρίν.

    Τώρα δρουν ομαδικά ως Εβραίοι και γυφτοι σφάζουν τους Ελληνες.

    Γιά το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Εβραίους και τους γυφτους το 1821 δυστυχώς δεν γραφήκανε βιβλία.

    Οτι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα αξιόπιστα Απομνημονεύματα των Αγωνιστών Του 1821.

    Τα παιδιά μας στο σχολείο μαθαίνουν για τις σφαγές, που διέπραξαν οι Τούρκοι.

    Γιά τα εγκλήματα των Εβραίων και των γυφτων δεν τους λέγουν τίποτε.

    Παραδείγματος χάριν, από τα απομνημονεύματα του Λ. Κουτσονίκα {«Απομν. αγωνιστών 1821» τόμος 6ος, σελ. 91} μαθαίνουμε για την είσβολή των εβραίων στη Νάουσα: « …oi δέ θρασύδειλοι εχθροί του Χριστιανισμού Ιουδαίοι της Θεσσαλονίκης μαζι με τους γυφτους απο την Θηβα τρέχοντες, αυθορμήτως έγένοντο δήμοι, σφύζοντες ως ζώα τους ανθρώπους.

    Φρίκη κατελάμβανε πάσαν ψυχήν ζώσαν διά τάς τρομερωτάτας άνοσιουργίας αυτών, και έν τούτοις ουδεμία των βαρβάρων εκείνων ψυχών ελάμβανε το ελάχιστον αίσθημα οίκτου».

    Επί του αυτού θέματος διαβάζομεν αλλού {Χ. Στασινοπούλου: «Λεξικό Ελληνικής Επαναστάσεως 1821» τόμος Β, σελ. 65, λ. «Εβραίοι»} ότι: « Κατά την καταστροφή της Νάουσας, τον Απρίλιο του 1822, από τον Αβδούλ Αμπούδ, εξακόσιοι Εβραίοι, και 200 γυφτοι που ακολουθούσαν το ασκέρι του αιμοβόρου Τούρκου πασά, άποτελέσανε πραγματικό σώμα δημίων και βασανιστών. Απερίγραπτα είναι τα όσα έκαναν στον άμαχο πληθυσμό της μαρτυρικής αυτής πόλεως ».

    Μιά περιοχή της Ελλάδος που είχε επισύρει το έξαλλο μίσος των εβραίων ήταν η ηρωϊκή Χίος.

    Είναι ιστορικώς βέβαιον, ότι οι Ιουδαίοι μαζι με τους γυφτους προκαλέσανε την καταστροφή της από τους Τούρκους για να λεηλατήσουν τον πλούτο των πολυαρίθμων Χιακών εργαστηρίων.

    Επί πλέον συμμετείχαν και οι ίδιοι με τον φρικτότερο τρόπο στίς σφαγές.

    Ο αγωνιστής του 1821, γραμματεύς του Κανάρη και μετέπειτα βουλευτής Σύρου Ανδρέας Μάμουκας {1801 – 1884} έχει περιγράψει σαν αυτόπτης μάρτυς τα αίμοσταγή Εβραϊκά εγκλήματα.

    Η μανία των Εβραίων και των γυφτων κατά των Ελλήνων βεβαιώνει « ήτο απερίγραπτος » παρακάτω λέγει, ότι δεν μπορεί να εκφράσει τον τρόπο με τον όποιο οι Ιουδαίοι και οι γυφτοι μετεχειρίζονται τα νεκρά σώματα των Ελλήνων. Αξιοσημείωτον είναι ότι αποκαλεί τους Εβραίους
    « μεμισημένον γένος εις όλον τον κόσμον » και κατόπιν αναφέρει ότι οι Εβραίοι και οι γυφτοι δεν συνεκινούντο πρό των γυμνών κρεμασμένων Ελλήνων, αλλά τους κατεκομμάτιαζαν « ως κρέας έν μακέλλω » {σφαγείον}.

    Η περιγραφή είναι πραγματικά ανατριχιαστική και μπορείτε να την διαβάσετε στο « Χιακόν Αρχείον » που έπεμελήθη ο Ίω. Βλαχογιάννης {τόμος 1ος, έκδ. «Αρχείων της Νεωτέρας Ελληνικής Ιστορίας» Αθήναι 1924, σελ. 314-315}.

  6. ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΟΥΡΓΕΛΟ
    ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ;
    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 70.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ;

  7. Ψυχοπάθεια: Η συναισθηματική αναπηρία
    Οι ψυχοπαθείς δεν αγαπούν, δεν συμπαθούν και δεν αναπτύσσουν αισθήματα για κανέναν άλλον παρά μόνο για τον εαυτό τους.
    Λόγω ανυπαρξίας της συνείδησης και πρότερων τραυματικών εμπειριών, οι άνθρωποι με ψυχοπάθεια έχουν «κλειδώσει συναισθηματικά» και έκτοτε ακολουθούν έναν μοναχικό δρόμο με μόνη παρέα τις διαστρεβλωμένες και ενίοτε παράλογες σκέψεις τους.
    Εξαιτίας της συναισθηματικής αναπηρίας, οι άνθρωποι αυτοί ίσως να εκπέμπουν ένα μυστήριο αλλά συνήθως γίνονται αντιπαθείς στους άλλους γιατί είναι ωφελιμιστές και εγωιστές εις βάρος των άλλων.

    Τέτοιους τύπους ψυχοπάθειας, θα τους δεις να κυκλοφορούν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

    Στην αρχή, πλησιάζουν τα θύματά τους με ευγένεια και χιούμορ, αλλά όταν τους απορρίψεις, ξερνούν όλη την μπόχα της συναισθηματικής τους αναπηρίας.

    Το ψέμα, είναι δεύτερη φύση τους… και φυσικά, προτιμούν τα … σκοτάδια…

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!

  8. ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΣΧΟΙΑΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΠΟΣΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ;

    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    Και έβγαινε σε όλα τα κανάλια, παρίστανε τον οικονομολόγο και έκανε και κόμμα; Κολομβία η χώρα.

    Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

    Μεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο blogger και αρχηγός του ΕΠΑΜ Καζάκης που είχε κάνει ο Τράγκας με τον Χατζηνικολάου “σημαία”, όπως και άλλοι “πεφωτισμένοι” διανοητές σε άλλα ΜΜΕ, εμφανιζόταν και δήλωνε οικονομολόγος, ειρωνευόταν άλλους ότι δεν ήταν “Καθηγητές” ενώ δεν είχε ούτε καν πτυχίο!

    Το θέμα το έφερε στην επικαιρότητα, αφού προκλήθηκε σε μια εκπομπή, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος (βλέπετε εδώ).

    Το φαινόμενο της προβολής “περίεργων” οντοτήτων στα ΜΜΕ της κατοχής και της παραπλάνησης έχει γίνει κανόνας στη χώρα.

    Λέει λοιπόν, ο Eλληνας Αρτεμης Σωρρας στον Καζάκη.

    … Επίσης δεν θα χαρακτηρίσω το ύφος σου, δεν θα αξιολογήσω τα γραφόμενά σου-εάν μου άρεσαν ή όχι- και δεν θα κρίνω τις «αναλύσεις» σου γιατί δεν είμαι οικονομολόγος ή ουρολόγος ή αργολόγος. Με τις αναρτήσεις αυτές όμως, μου έδωσαν και μία σελίδα από το «Wikipedia» που αναφέρει τα βιογραφικά σου στοιχεία. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

    «Σπουδές: Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ»
    «Επάγγελμα:Οικονομολόγος»
    «πολιτικό κόμμα:ΕΠΑΜ».
    Επειδή λοιπόν αναφέρεις στο βιογραφικό σου αυτά τα στοιχεία ως αληθινά (αν δεν ήταν πιστεύω ότι θα είχες την λεβεντιά να τα έχεις διαψεύσει).Σε ρωτώ ευθέως:

    1)Είσαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ όπως δηλώνεις ή χρωστάς 18 μαθήματα και έχεις να πατήσεις στη σχολή από το 1992;
    2)Έχεις πάρει πτυχίο της ΑΣΟΕΕ; Πότε; Με ποιο βαθμό και επί ποίου Πρυτάνεως;
    3)Είσαι εγγεγραμμένος ως οικονομολόγος στο οικονομικό επιμελητήριο και από πότε;
    4)Δουλεύεις σήμερα; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ασφαλιστικό ταμείο;

    Περιμένω απάντηση στα παραπάνω. Περιμένω την απάντησή σου κ.Καζάκη για έναν κυρίως λόγο. Για να τη μάθει ο οπαδός του κόμματος σου, δηλαδή εσύ. Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή τους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου.

  9. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ…

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ…

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

  10. ΓΥΦΤΙΑΑΑΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΛΟΡΔΑ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ
    ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ

  11. ΜΑΝΟΥΗΛ

    ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΣΟΥ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟ:

    "ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ, ΤΗΝ ΕΓΔΑΡΑΝ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ, ΚΑΤΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΚΑΨΑΝ"….

    ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΩΣ..ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ (!!!)

    ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ "ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΤΗΣ!

    ΚΑΤΑ ΤΟ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ"!!!!!

    ΕΛΕΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!!!!!!!!!

    ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΑΤΙΑ ΩΣ ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ!!

  12. το μπλογκ ελευσις διαγοριδων ειναι της σωρραγιας μοντενεγκρο και βριζουνε την εσχατη γεαμμη ανασχεσης γιατι ειναι ορθοδοξος χριστιανος

  13. Ψυχοπάθεια: Η συναισθηματική αναπηρία
    Οι ψυχοπαθείς δεν αγαπούν, δεν συμπαθούν και δεν αναπτύσσουν αισθήματα για κανέναν άλλον παρά μόνο για τον εαυτό τους.
    Λόγω ανυπαρξίας της συνείδησης και πρότερων τραυματικών εμπειριών, οι άνθρωποι με ψυχοπάθεια έχουν «κλειδώσει συναισθηματικά» και έκτοτε ακολουθούν έναν μοναχικό δρόμο με μόνη παρέα τις διαστρεβλωμένες και ενίοτε παράλογες σκέψεις τους.
    Εξαιτίας της συναισθηματικής αναπηρίας, οι άνθρωποι αυτοί ίσως να εκπέμπουν ένα μυστήριο αλλά συνήθως γίνονται αντιπαθείς στους άλλους γιατί είναι ωφελιμιστές και εγωιστές εις βάρος των άλλων.

    Τέτοιους τύπους ψυχοπάθειας, θα τους δεις να κυκλοφορούν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

    Στην αρχή, πλησιάζουν τα θύματά τους με ευγένεια και χιούμορ, αλλά όταν τους απορρίψεις, ξερνούν όλη την μπόχα της συναισθηματικής τους αναπηρίας.

    Το ψέμα, είναι δεύτερη φύση τους… και φυσικά, προτιμούν τα … σκοτάδια…

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!

  14. Ψυχοπάθεια: Η συναισθηματική αναπηρία
    Οι ψυχοπαθείς δεν αγαπούν, δεν συμπαθούν και δεν αναπτύσσουν αισθήματα για κανέναν άλλον παρά μόνο για τον εαυτό τους.
    Λόγω ανυπαρξίας της συνείδησης και πρότερων τραυματικών εμπειριών, οι άνθρωποι με ψυχοπάθεια έχουν «κλειδώσει συναισθηματικά» και έκτοτε ακολουθούν έναν μοναχικό δρόμο με μόνη παρέα τις διαστρεβλωμένες και ενίοτε παράλογες σκέψεις τους.
    Εξαιτίας της συναισθηματικής αναπηρίας, οι άνθρωποι αυτοί ίσως να εκπέμπουν ένα μυστήριο αλλά συνήθως γίνονται αντιπαθείς στους άλλους γιατί είναι ωφελιμιστές και εγωιστές εις βάρος των άλλων.

    Τέτοιους τύπους ψυχοπάθειας, θα τους δεις να κυκλοφορούν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

    Στην αρχή, πλησιάζουν τα θύματά τους με ευγένεια και χιούμορ, αλλά όταν τους απορρίψεις, ξερνούν όλη την μπόχα της συναισθηματικής τους αναπηρίας.

    Το ψέμα, είναι δεύτερη φύση τους… και φυσικά, προτιμούν τα … σκοτάδια…

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!

  15. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

    ΥΠΑΤΙΑ.

    Η μεγαλη νεοπλατωνικη φιλοσοφος Υπατια ειχε
    εκεινα τα χρονια ως μαθητες παρα πολλους χριστιανους.

    Αυτο ειναι ενδεικτικο οτι ο γνησιος ορθοδοξος χριστιανισμος ουδεποτε ηταν εναντια στην αρχαια Ελληνικη γραμματεια.

    Εαν οι Ελληνες χριστιανοι ηταν εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτσμο τοτε δεν θα τους δεχοταν η Φιλοσοφιος Υπατια ως μαθητες της.

    Aυτο ειναι ιστορικο γεγονος πλεον.

    Ομως σε ολα τα χρονια τα οποια διδασκε η Υπατια ειχε παντοτε πολλους χριστιανους ως μαθητες.

    Ο Συνεσιος ηταν ο πιο αγαπημενος μαθητης της Υπατιας και μεγας θαυμαστης της φιλοσοφου.

    Οταν τελέιωσε την φιλοσοφικη διατηρουσε αλληλογραφια και ειχε επαφες με την μεγαλη φιλοσοφο.

    Ο Συνεσιος ηταν χριστιανος και μαθητης της Υπατιας ενω μετα απο την φοιτηση του στην σχολη της Υπατιας εγινε επισκοπος Κυρηνης.

    Σε μια απαντηση της Υπατιας προς τον Συνεσιο η μεγαλη φιλοσοφος ειχε εκφρασει την επιθυμια να γινει Χριστιανη.

    Η Υπατια αγαπουσε πολυ τον Χριστιανισμο και τους χριστιανους μαθητες της.

    Αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο η Υπατια δεχοταν ως μαθητες τους χριστιανους, διοτι γνωριζε οτι ο Χριστιανισμος και η αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια ειχαν τα ιδια αξιωματα.

    Αλλωστε η Υπατια ειχε το παραδειγμα των τριων ιεραρχων οι οποιοι ως φιλοσοφοι ενσωματωσαν ολοκληρη την Πλατωνικη διδασκαλια στον χριστιανισμο.

    Γνωριζε η μεγαλη φιλοσφος Υπατια οτι ο χριστιανισμος ηταν κατα πολυ καλο για τον Ελληνισμο και για ολοκληρη την ανθρωποτητα.

    Ποιες ομως ηταν οι αιτιες για τις οποιες δολοφονηθηκε η Υπατια ;

  16. Η Υπατια ηταν κορη του Θεωνα απο την Εξελληνισμενη Αλεξανδρεια της Αιγυπτου και ηταν φιλοσοφος.

    Η Υπατια ως νεοπλατωνικη φιλοσοφος διδασκε γεωμετρια, μουσικη, φιλοσοφια, ρητορικη κλπ.

    Ως φιλοσοφος η Υπατια απεκτησε πολυ μεγαλη φημη διοτι ειχε παρα πολλους μαθητες χριστιανους και εωσφοριστες του δωδεκαθεου.

    Αναμεσα στους πολλους μαθητες της Φιλοσοφου Υπατιας ηταν και ο χριστιανος Ορεστης ο οποιος οταν τελειωσε τις σπουδες στην φιλοσοφικη σχολη της Υπατιας εγινε ρωμαιος επαρχος.

    Η Υπατια ως γυναικα ηταν ενα πολυ ανησυχο πνευμα και εκτος απο την αρχαια Ελληνικη γραμματεια ασχολουνταν και με την πολιτικη.

    Αυτο ομως ηταν κατι πρωτογνωρο για τα δεδομενα εκεινης της εποχης.

    Ηταν αδιανοητο μια γυναικα να ασχολειται με τα δημοσια πραγματα και ειδικα με την πολιτικη.

    Η Υπατια διοτι ειχε γνωση των υψηλων ικανοτητων της αλλα και του πολυ μεγαλου σεβασμου τον οποιο ειχε στο προσωπο της η πλειοψηφια των κατοικων της Αλεξανδρειας.

    Για αυτο ι δεν συμμετειχε απλα στα πολιτικα δρωμενα αλλα κατ ουσιαν ηταν εκεινη η οποια διοικουσε σε ενα μεγαλο βαθμο την εξελληνισμενη πολη.

    Σε αυτο επαιξε εν μερη ρολο εκτος απο την πολυ μεγαλη προσωπικη της αξιας οτι ο μαθητης της ο Ορεστης ο οποιος ηταν χριστιανος και διοικητης της πολεως ως ρωμαιος επαρχος, της ειχε τεραστιο σεβασμο αλλα και μεγαλη αδυναμια.

    Η ΥΠΑΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.

    Η φημη και ο σεβασμος προς την Υπατια αυξανοταν συνεχεια.

    Η αναμιξη της ομως στην πολιτικη ηταν κατι το οποιο ενοχλουσε τρομερα τους πολιτικους απο ολες τις εθνικοτητες οπως ηταν οι Ελληνες Χριστιανοι, οι Εβραιοι αλλα και οι εθνικοι.

    Παρα τις διαμαρτυριες και της πολλες συστασεις η Υπατια εξακολουθουσε να συμμετεχει στα συμβουλια και ουδεποτε δεχτηκε να αποσυρθει απο την ενεργη πολιτικη.

    Αυτο το καθεστος προκαλουσε τρομερη οργη στους πολιτκους ανδρες της Αλεξανδρειας οι οποιοι δεν δεχοταν σε καμια των περιπτωσεων να ασκει την διοικηση της πολεως κατα ενα μεγαλο βαθμο μια γυναικα.

    Εδω βλεπουμε ξεκαθαρα το ποσο πολυ επηρεασμενη ηταν η Υπατια απο τον Αριστοκλη (Πλατων).

    Ο Αριστοκλης διδαξε οτι τις πολεις θα πρεπει να τις διοικουν οι φιλοσοφοι-βασιλεις, οι οποιοι θα ειναι οι ικανοτεροι ολων των υπολοιπων ανθρωπων σε ολους τους τομεις.

    Εκτος απο τους εβραιους της Αλεξανδρειας ενας απο αυτους που δεν ηταν με την εντονη πολιτικη δραση της Υπατιας ηταν και ο πατριαρχης Αλεξανδρειας ο Κυριλλος.

    Η μη συμορφωση της Φιλοσοφου Υπατιας στις υποδειξεις των ανδρων πολιτικων, ωστε να σταματησει την εμπλοκη της με την πολιτικη επεφερε φοβερο μισος εναντιον της και μια κατασταση εκτος ελεγχου στην πολη της Αλεξανδρειας.

    Δυστυχως η Υπατια αγνοησε επιδεικτικα τις υποδειξεις των πολιτικων και θρησκευτικων παραγοντων της πολης να μην αχολειται με την πολιτικη και τελικα η επιμονη της αυτη με την πολτικη προκαλεσε τον θανατο της.

    Ολοι αυτοι οι πολιτικοθρησκευτικοι παραγοντες οπως ο πατριαρχης Κυριλλος και οι Ραββινοι δεν δεχοταν να τους επισκιαζει και να διοικει την Αλεξανδρεια η Ελληνιδα φιλοσοφος Υπατια.

    Τελικα η αποφαση της Υπατιας να συνεχισει να ασολειται με την πολιτικη στα πρωτυπα του πλατωνα Βασιλεας-φιλοσοφος επεφερε τον θανατο της.

  17. Ειστε μια μικρη αξοθρήνητη ομάδα που γράφει ασυναρτησίες

  18. Ο επαρχος Χριστιανος Ορεστης ηταν ταυτοχρονα και ο ρωμαιος πολιτικος διοικητης της Αλεξανδρειας.

    Για αυτο στα πλαισια αυτα προσπαθουσε να τηρησει τις ευθραυστες ισορροπιες αναμεσα στους Χριστιανους στους εβραιους και στους εθνικους.

    Ο επαρχος Ορεστης γνωριζοντας το μενος των εβραιων προσπαθουσε να τους κανει τα χατηρια ωστε να εξομαλυνθει η κατασταση αναμεσα στους χριστιανους και τους εβραιους.

    Ομως αυτη η πολιτικη του Ορεστη εφερε ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα με αποκορυφωμα την δολοφονια της φιλοσοφου Υπατιας.

    Ο ιδιος ο μεγαλος της θαυμαστης, ο μαθητης της ο οποιος ηταν και πολυ ερωτευμενος με την φιλοσοφο Υπατια, ο επαρχος ορεστης εγινε η αιτια να σκοτωθει η δασκαλα του.

    Eξαιτιας αυτης της τεραστιας θρησκευτικης και πολιτικης διαμαχης μεταξυ των χριστιανων και των εβραιων ενα χρονο πριν απο τον θανατο της Υπατιας θα ξεσπασει σταση εναντια στον επαρχο Ορεστη.

    Η πολιτικη αντιμετωπιση του Ορεστη ηταν κατι το οποιο δυσαρεστουσε παρα πολυ ενας μερος των Χριστιανων της Αλεξανδρειας.

    Οι χριστιανοι σε μια συναντηση τους με τον Ορεστη και οταν τα πνευματα ειχαν οξυνθει εκ νεου, θα του πεταξουν μια πετρα στο κεφαλι και θα τον τραυματισουν.

    Ο χριστιανος Αμμωνιος ο οποιος πεταξε την πετρα θα συλληφθει και θα γινουν ανακρισεις.

    Στην παρα πολυ αυτη ταραχωδη εποχη η μεγαλη διαμαχη μεταξυ του πατριαρχη Κυριλλου και του επαρχου χριστιανου Ορεστη θα συμβαλουν σε πολυ σημαντικο βαθμο στο να δολοφονηθει η Υπατια.

    Η πολιτικη αντιπαλοτητα των δυο κορυφαιων παραγοντων της πολης ηταν τεραστια και χωρις τελειωμο.

    Ο κοσμος της Αλεξανδρειας λαθεμενα υπεθεσε οτι γιατι ο Ορεστης ηταν μαθητης της Υπατιας, οτι εκεινη ειναι η υπευθυνη για την σταση του Ορεστη απεναντι στον Κυριλο.

    Ομως η Υπατια ηταν ταυτοχρονα και με τις δυο πλευρες καθως υποστηριζε τον χριστιανισμο και την φιλοσοφια για αυτο ηταν γεματη η σχολη της απο Χριστιανους και εθνικους ολα τα χρονια τα οποια διδαξε.

    .

  19. Απο την εποχη του αγιου Κωνσταντινου εως την εποχη του αυτοκρατορα Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. *

    Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια.

    Την εποχη εκεινη και οι πεντε τεραστιοι νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των αυτοκρατορων.

    Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητοτρες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο.

    Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος και μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.

    Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.

    Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους.

    Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.

    Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.

    Ο αγιος Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια.

    Το αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυση την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.

    Το 425 μ.χ. με διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.

    Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου.

    Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.

  20. Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας.

    Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει.

    Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη.

    Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος.

    Για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.

    Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.

    Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρηρορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιες ρητορες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του αρχαίου Ελληνικου πνευματος.

    Για αυτο χρησιμοποιησαν τις αξίεις και τα ιδανικα τνω φιλοσοφων για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια.

    Aξιοποιοησαν στο επακρο την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα υψηλου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επιπεδου εργα τους.

    Ταυτοχρονα μεσα απο τη Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν τα δογματα της ορθοδοξιας ωστε να προστατεψουν την ανερχομενη θρησκεια απο τους αιρετικους και απο πασης φυσεως αιρεσεις.

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ.

  21. μπατηρω μπατηρω που ειναι μωρη
    τα τρισκατομμυρια βρωμομπατηρω;
    εκλασε ο αρτεμηs και εβγαλε μια
    κουραδα νααααααααααααααα λεs και
    αφοδευσε η βαιτσα που παλια τηs
    ειχανε βαλει στον πρωκτο τηs μια
    γκλιτσα τοση ναααααααααααααααααα
    ο μπαρμπα φωτηs τα κανονισε ολα
    και τουs τακτοποιησε τα δυο τουs
    κ@λαρακια καταδικασμενα τωρα τον
    βαψωμαλλια κοντο μποντυμπιλντερ
    και την π@υτανα του την ψ@λα….
    μεσα στον υπονομο να κλαινε τωρα..

  22. καζακόπληκτοι και σωρράπληκτοι

    δυο κοκόροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα

    χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

  23. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΝΑΙ ΕΛΑ…ΩΧΧΧ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΙ'ΑΥΤΗ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ…ΤΙ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΣ ΜΟΥ?…ΚΑΤΑ ΤΙΣ 03.40 ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΩ ΕΠΕΙΓoΝΤΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ SCRABLER ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΧΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΗΤΑΝ Η ΤΕΡΕΖΑ!!!. ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ?….ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΡΕΖΑ Η ΜΕΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!!…ΕΕ ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕ?….ΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ? ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΚΑΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΣΤΗΚΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!!! ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΙΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ? ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΕΡΕΖΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΟΞΑ!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΤΟ CRYPTO ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ….ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΚΥΤΤΑΞΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΣΑ ΟΥΙΣΚΥ ΣΚΟΤΖΕΖΙΚΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟ ΒΟΙΤΚΑ Β,ΚΟΡΕΑΣ, Ε ΑΣ ΚΑΝOΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!….ΧΑ ΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑ ΕΣΥ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΛΟΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ….ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ''ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ'' ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ salom….salom..

  24. ΑΧ 7ΑΞΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΧ 7ΑΞΙΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΓΙΑΤΡΟ
    ΑΧ 7ΑΞΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΧ 7ΑΞΙΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΓΙΑΤΡΟ
    ΑΧ 7ΑΞΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΧ 7ΑΞΙΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΓΙΑΤΡΟ

    ΑΧ 7ΑΞΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΧ 7ΑΞΙΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΓΙΑΤΡΟ

    ΑΧ 7ΑΞΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΧ 7ΑΞΙΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΓΙΑΤΡΟ

    ΑΧ 7ΑΞΙΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΧ 7ΑΞΙΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΓΙΑΤΡΟ

  25. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

    ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ.

  26. ψυχαναγκασμός αποτελείται από επανεμφανιζόμενες, φαινομενικά σκόπιμες συμπεριφορές, τις οποίες το άτομο αισθάνεται εξαναγκασμένο να εκδηλώσει.

    Οι έμμονες ιδέες είναι συνήθως δυσάρεστες και αυξάνουν το άγχος του πάσχοντος, ενώ ο ψυχαναγκασμός μειώνει το άγχος. Η αντίσταση έναντι μίας έμμονης ιδέας μέσω αποφυγής του ψυχαναγκασμού επιφέρει αύξηση του άγχους.
    Οι έμμονες ιδέες και ο ψυχαναγκασμός προκαλούν καταπόνηση στους ασθενείς και στις οικογένειές τους, είναι χρονοβόρες και παρεμβάλλονται στην καθημερινότητα των ατόμων και στις κοινωνικές και επαγγελματικές τους δραστηριότητες.
    Αυτό σημαίνει ότι το άτομο πρέπει να επαναλαμβάνει μία ορισμένη πράξη, με τη μορφή αυστηρής συνήθειας, τελετουργικού, ή ρουτίνας, και συχνά η επανάληψη αυτής της πράξης είναι συνεχής. Μπορεί, για παράδειγμα, το άτομο να πλένεται συνεχώς ή να μετράει έως έναν ορισμένο αριθμό ή να σκέφτεται συγκεκριμένες μακρόσυρτες λέξεις ή προτάσεις, προκειμένου να ηρεμήσει. Ή μπορεί απλώς να πρέπει να πραγματοποιεί χρονοβόρες αυστηρές συνήθειες, όπως να πηγαίνει πολλές φορές την ημέρα έως την εξώπορτα, προκειμένου να ελέγξει εάν η πόρτα είναι κλειδωμένη.
    Εάν πάσχετε από ΙΔΨ η χορήγηση αποτελεσματικής θεραπείας με φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία είναι δυνατή.

    Αντίσταση των ασθενών
    Οι περισσότεροι πάσχοντες από ΙΨΔ προσπαθούν να αντισταθούν στις σκέψεις τους και να τις απομακρύνουν από το μυαλό τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τους καταναγκασμούς στους οποίους προσπαθούν να μην ενδώσουν. Αρκετοί είναι σε θέση να ελέγχουν τα συμπτώματά τους κατά τις ώρες της δουλειάς τους ή το σχολείο, ή όταν είναι έξω από το σπίτι. Αλλά με την πάροδο των μηνών και των ετών η αντίσταση μπορεί να μειώνεται και όταν συμβαίνει αυτό η ΙΨΔ μπορεί να γινεται πιό εμφανής και πιό σοβαρή. Σε σοβαρές περιπτώσεις που ευτυχώς είναι λίγες η κατανάλωση χρόνου στις καταναγκαστικές πράξεις μπορεί να είναι τόσο μεγάλη που ο πάσχων δεν μπορεί να συνεχίσει τις άλλες του δραστηριότητες.

    Ντροπή και Μυστικότητα:

    Οι πάσχοντες από ΙΨΔ συχνά προσπαθούν να αποκρύψουν την διαταραχή τους αντί να αναζητήσουν θεραπεία. Αρκετές φορές έτσι κατορθώνουν με επιτυχία να κρύψουν τα συμπτώματά τους από την οικογένειά τους, τους φίλους τους ή τους συναδέλφους τους. Μια ατυχής συνέπεια αυτής της μυστικότητας είναι και το γεγονός ότι πολλοί πάσχοντες δεν παίρνουν την κατάλληλη ιατρική βοήθεια παρά αφού περάσουν πολλά χρόνια από την έναρξη της διαταραχής. Μέχρι τότε μπορεί να έχουν προσαρμόσει την ζωή τους έτσι ώστε να είναι συμβατή με την αρρώστια τους, πληρώνοντας όμως το τίμημα της χαμηλής ποιότητας και των περιορισμών.

    Χρονιότητα:

    Η ΙΨΔ συνήθως κρατάει χρόνια, ακόμη και δεκαετίες. Τα συμπτώματα μπορεί να υφεθούν από περίοδο σε περίοδο, και μπορέι να υπάρχουν μεγάλες χρονικές περίοδοι που τα συμπτώματα να είναι πολύ ήπια. Παραμένει ωστόσο το γεγονός ότι η ΙΨΔ είναι μιά χρόνια

  27. Τα κρητικά: κουκιά με πατάτες και άρωμα άγριου μάραθου

    της Ευφροσύνης Κάτσουνα

    • Συνταγές • κουκιά, μάραθος, κρητική κουζίνα
    Κάθε αρχή της άνοιξης, που κάνουν την εμφάνισή τους τα κουκιά και οι αγκινάρες, οι επιλογές μαγειρέματός τους είναι πολλαπλές. Με λευκή ή κόκκινη σάλτσα, λίγες πατατούλες, αγκινάρες και άφθονα μυρωδικά για να μοσχοβολήσουν, τα χλωροκούκια είναι ενα αναποσπαστο κομμάτι της κρητικής διατροφής κατά τη διάρκεια της νηστείας. Ομολογώ οτι το άρθρο της κυρίας Καλής Δοξιάδη για τα κουκιά και τις «απειλές» με τις οποίες τελικά όλοι μεγαλώσαμε, είναι αρκετά κατατοπιστικό και μου έλυσε μια μεγάλη απορία. Σαν παιδί φυσικά και εγώ δεν υπέκυπτα ποτέ σε τέτοιου είδους προειδοποιήσεις ειδικά όταν η απάντηση στην ερώτηση «γιατί να μη φάω ωμά κουκιά» ήταν «Έτσι!». Για να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα, μαγειρέψτε τα με πατάτες, σε σάλτσα ντομάτας και άφθονο άγριο μάραθο που πραγματικά τα απογειώνει γευστικά. Μπορείτε, αν θέλετε, να προσθέσετε και αγκινάρες, άλλωστε είναι ένα απο τα λαχανικά που κατά τη γνώμη μου ταιριάζουν με όλα, ακόμη και φρέσκα, δροσερά, μικρά κολοκυθάκια.

    Χλωροκούκια με πατάτες και άρωμα απο άγριο μάραθο

    Υλικά

    200 ml ελαιόλαδο
    1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα (μόνο το λευκό μέρος)
    1 κιλό χλωρά κουκιά καθαρισμένα
    3 πατάτες μεγάλες κομμένες στα τέσσερα
    2 μεγάλες ντομάτες περασμένες απο τον τρίφτη
    1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
    νερό να τα σκεπάσει
    1 μάτσο άγριο μάραθο ψιλοκομμένο
    το πράσινο μέρος απο τα κρεμμυδάκια
    αλάτι, πιπέρι
    Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τα κουκιά, τις πατάτες και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Συνεχίζουμε με τις ντομάτες, τον πελτέ και το νερό. Μόλις πάρει βράση το φαγητό μας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τον μάραθο, το πράσινο μέρος από τα κρεμμυδάκια

    http://www.bostanistas.gr/?i=bostanistas.el.article&id=2121

  28. Πάει ο γυφταξίας στην Αθήνα. Kατεβαίνει στο Σύνταγμα και βλέπει ένα νεαρό με βαμμένα μαλλιά, μια τούφα μπλε, μια μωβ, μια κόκκινη και μια πράσινη κ.ο.κ.
    Πλησιάζει λοιπόν, κι αρχίζει να τον κοιτάζει με πολύ περίεργο τρόπο.
    Αυτό συνεχίστηκε για πολύ μέχρι που ο νεαρός εκνευρίστηκε και γυρίζει ενοχλημένος και του λέει:
    – Τι θες ρε κωλόβλαχε και με κοιτάς έτσι τόση ώρα;
    Και ο γυφταξίας του απαντά απολογητικά:
    – Μη μι παριξηγάς παιδάκι μ?, μα να, μόλις σι είδα, ένα πράγμα σκέφτηκα κι συλλογάμι τόσις ώρις:
    Όταν ήμαν στου Στρατό είχα γα@@@ει…. ένα παγόν? … κι σκέφτουμι μήπους είσαι σι ο γιός μ..

  29. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΑΞΙΑ.

    ΧΛΟΥΤΣΟΥ, ΧΛΟΥΤΣΟΥ, ΧΛΟΥΤΣΟΥ.

  30. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΨΩΡΡΑΙΟΙ, ΚΑΖΑΚΑΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΟΥΠΟΥΛΑΙΟΙ.

  31. Ισραηλινά Κατασκοπευτικά G550 στο νησί Χίος το Ισραήλ σαρώνει ολόκληρο το FIR KATI ΨΑΧΝΟΥΝ μεγάλη ανησυχία στους Τούρκους

    Η νήσος Χίος όπως και ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται υπό την προστασία της πανίσχυρης Αμερικανικης υπερδύναμης… Τα σενάρια των Τούρκων για επίθεση θα μείνουν μόνο σενάρια αφού ο αβυθιστος εκτος Αμερικανικος στόλος περιπολει στην ευρύτερη περιοχή και είναι έτοιμος να επέμβει ακαριαία αν παραστεί ανάγκη όπως συνέβη και το 1996 στα Ίμια … Η απόφαση των Ελλήνων να ανέβουν στο ανίκητο Αμερικανικο άρμα αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την εξασφάλιση της ελευθερίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας τους.
    ————————————
    τα περαστικα μας στους ευταξια πατερακη και λοιπων τεθλημενων
    της παρεουλας τους /// οι εβραίοι βοηθουν την ελλαδα και κυπρο

  32. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 11.16μ.μ.,
    ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΙΗΣΗ" ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΤΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Η' ΣΑΝ "ΤΙ" ΜΙΛΑΣ…

    ΜΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ…"ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"…
    ΜΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ…"ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ"…
    ΜΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ …ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΙΚΟΣ "ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ"…
    ΜΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ…"ΚΑΡΑΓΑΜΙΑΣ"…
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ΩΣ Ο…"ΚΑΝΕΝΑΣ"…

    ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΡΤΩ, ΕΣΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ…"ΣΩΡΡΑ"…
    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ' ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ…"ΓΑΛΛΙΚΑ" ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΣΩΡΡΑ"…
    ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΙ' ΑΜΕΣΩΣ ΧΥΝΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΣΩΡΡΑ"…

    ΚΙ' ΕΠΕΙΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ' ΟΛΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ…"ΓΙΑΤΡΟ".

    ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΒΑΔΙΖΩ ΤΑ 63 ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Υ.Γ.
    ΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 16/4/18, 10.09μ.μ., Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ (10.17μ.μ.) ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΑΝΤΑ "ΠΑΡΑ-ΧΑΡΑΞΗ" ΕΚΑΝΑΝ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ…"ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ" ΙΑΤΡΟΣ

  33. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ 17 Απριλίου 2018 – 12:00 π.μ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΙΑΡ Η ΜΕΤΑ ; ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ.

    ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΔΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕΙΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ.

    ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΟ ΝΑ ΣΟΔΟΜΙΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΟΤΡΥΠΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  34. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΝΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΒΡΑΧΟΣ ΠΟΥ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΟ ΖΑΒΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΖΑΒΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΧΟΣ.
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΠΟΥ ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ή ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.

  35. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΑΝΑΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΡΙΖΑΙΟ.

    ΜΙΑ Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΜΙΑ ΟΙ ΨΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΕ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΡΑΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑΝ.

    ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ.

    ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ Ο ΨΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΟΔΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΟΤΡΥΠΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ.

  36. 46χρονος αλλοδαπός ο εμπρηστής χθες στην Ηλεία – Α Λ Λ Ο Δ Α Π Ο Σ ΕΤΣΙ; ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ…
    Συνελήφθη σήμερα από άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος σύμφωνα με την πυροσβεστική, φέρεται ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Σύμφωνα πάντα με την πυροσβεστική, ο 46χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας θα οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιόν του.

  37. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

    ΠΟΙΑ "ΦΙΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ" ΒΡΕ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ;

    ΚΑΙ ΠΩΣ "ΤΙΜΑΤΕ" ΚΑΠΟΙΑΝ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΘΟΣ "ΒΙΑΣΑΝ, ΕΓΔΑΡΑΝ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ,
    ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ,
    ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΚΑΨΑΝ"!!

    ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ;

    ΚΑΜΜΙΑ! ΑΠΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ: ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ!

  38. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΣΟ ΚΑΝΩ ΛΗΨΗ ΚΑΤΙ DATA…ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ (ΜΕΤΑ 2 ΛΕΠΤΑ) ΝΑΙ ΕΛΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ?….ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 06.00 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 0.22% ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ? ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΛΑΔΙ Η ΤΕΡΕΖΑ 5.9% ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΧΜΜΜ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΕΚΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΗΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ Ε ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΜΠΑ ΔΙΑΒΟΛΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΓΕΛΩΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΧΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ?….Ε ΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΚΕΜΠΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΛΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΣΕΡ ΑΡΑΦΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΥΖΛΑΜΑΔΕΣ ΟΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ…..ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΕΙΠΩΤΗ! ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΝ ΓΕΛΩΤΑ!! ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΤΑ ΜΑΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΈΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΜΕΝ ΠΑΛΙ!…ΩΡΑΙΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΑΙΔΡΟΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ?….ΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑΑΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΑ ΠΑΤΣΑΔΩΜΑΤΑ!!! ΑΝΤΕ ΕΛΑ…..ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΚΙ'ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΟΛΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΕΚΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΣ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ…..ΚΛΕΙΝΩ ΚΛΕΙΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΓΕΛΩΤΑ…salom….salom..

  39. το καυμενο το Γιωργο Π το τι κλαμα εκανε που τον εχεσε τον καρατζαμπουρδα το περιστεριιιιιιιιιιι δεν λεγεται……..
    λεγεται εντονα στον ΛΑγΟΣ….οτι Συμφωνα με τον Νομο τωρα πια λεγεται Ευταξουλα Πιπι Κυριακη Α Πατερακη Βραχου!
    Υ.Γ Μετα τιs εκλογεs θα λεγεται Κυδωνιατηs Προκτοs Αιβαλιωτηs για να κατουραει ορθιο για τα κακακια του δεν γενναται θεμα εχει κι αυτο τα προβληματακια του το ερμαφροδιτο..

  40. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ 17 Απριλίου 2018 – 10:20 π.μ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΕΠΝΙΞΕΣ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ.ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΛΑΜΕ,ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ.

    ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.

    ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΞΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΟΛΓΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΦΙΛΙΚΑ

    ΜΑΓ

Comments are closed.