ΟΤΑΝ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

Θυμόμαστε τη ρητορική αποστροφή του πρώην Προέδρου ΝΔ πατριώτη Βαγγέλη Μεϊμαράκη προς τον Αλέξη Τσίπρα, λίγο πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, να πιουν καφέ μαζί στην Κουμουνδούρου.Τότε το σύστημα νταβατζήδων και διαπλοκής που έσκαβε τα θεμέλια της κεντροδεξιάς παράταξης και κόντρα στη μεγάλη συσπείρωση που βίωνε, έπεσε να φάει ζωντανό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Οι διχαστικοί και ακραίοι προκειμένου στη συνέχεαια να προτείνουν τους εαυτούς τους ως εν δυνάμει αρχηγούς, πολέμησαν τον πατριώτη Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως δήθεν συνεναιτικό. Ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλούσε για την εθνική ενότητα και σε καμία περίπτωση για συμπόρευση με το ΣΥΡΙΖΑ. Ασχέτως αν χτες ο Γιούνκερ το ζήτησε (πάλι) από τον Μητσοτάκη… θα το δούμε σε μερικούς μήνες.

Και σήμερα τι κάνει ο τουιτάκιας Πρόεδρος της μεταλλαγμένης ΝΔ #metonkyriako;

Ζητάει να κάνει βόλτα στην λαϊκή αγορά, χέρι – χέρι, με τον Τσίπρα. Ρητορικό και αυτό… θα μας πείτε. Αλλά τι μήνυμα θα στείλει; Θα τον κανιβαλίσουν οι μιντιακοί νταβατζήδες όπως έκαναν με τον Μεϊμαράκη και μάλιστα μερικές ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές του 2015 και κατά τις εσωκομματικές διαδικασίες; Δεν το νομίζουμε. Αφού το σύστημα έχει τον αρχηγό που θέλει. Απόλυτα ελεγχόμενο.

Και είπε ο πορφυρογέννητος:

«Έχω περπατήσει σε πολλές λαϊκές αγορές και είναι πάντα ξεχωριστή η χαρά μου όταν συνομιλώ με τους επαγγελματίες, με τους παραγωγούς, για τα προβλήματά τους, για τις δυσκολίες για το άγχος τους. Νομίζω ότι σήμερα δεν μπορεί να βρει κανείς καλύτερη ακτινογραφία του τι γίνεται στην Ελλάδα από το να πάει να περπατήσει σε μια λαϊκή αγορά και να ακούσει τον πόνο, τον προβληματισμό, αλλά και τις ελπίδες και τις προσδοκίες του κόσμου. Και μακάρι να τολμούσε και ο κ. Τσίπρας να έρθει να περπατήσουμε μαζί σε μια λαϊκή αγορά. Αλλά βλέπετε ότι δεν βγαίνει τελευταία πολύ από το Μαξίμου γιατί δεν τολμάει να αντιπαρατεθεί με την σκληρή πραγματικότητα που όλοι εσείς βιώνετε κάθε μέρα».

Κυριάκο, ή καλύτερα κύριε Πρόεδρε της ΝΔ όπως σας αρέσει να σας αποκαλούμε, αν κάτι σας κάνει και ξεχωρίζετε είναι ότι είστε ένα λαϊκό παιδί που μπορεί και περπατά και ψωνίζει στις λαϊκές (με 40 αστυνομικούς) και γνωρίζετε φυσικά τι σημαίνει μεροκάματο. Τα λόγια σας είναι λόγια ψυχής και πόνου και αυτό φαίνεται.

Την φωτογραφία αυτή δεν τη θέλει ο Μητσοτάκης, γιατί ο Τσίπρας σίγουρα μπορεί να πάει στη λαϊκή.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

2 thoughts on “ΟΤΑΝ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

  1. Διαστημική εποχή, Σεφ, Βίζιτες, ΤΗΛΕ μαλακίες και τσιμπούκια ο τίγρης… Χαλαρρραααά όμως… ΧΑΧΑΧΑ.Κυριάκος,Αλέξης, Φώφη,Πάνος, Αρτέμης και λοιπές σκατόφατσες εντός και εκτός κοινοβουλίου!
    Ελλας Ελλήνων ψώρρα μπουρδέλο κατάντησαν τη χώρα!

  2. Θα το κάνουμε γαργάρα. Τόσα και τόσα τα έχουμε κάνει γαργάρα αυτό θα μας ξεφύγει;

Comments are closed.