Τι κάνει η ψυχή τις πρώτες δύο μέρες μετά τον θάνατο

Σίγουρα έχετε ακούσει πως η ψυχή μετά τον θάνατο του σώματος επισκέπτεται όσους αγάπησε εν ζωή…

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τι κάνει η ψυχή τις πρώτες δύο ημέρες, αφού το σώμα έχει νεκρώσει!

Δείτε το βίντεο

loading...

4 thoughts on “Τι κάνει η ψυχή τις πρώτες δύο μέρες μετά τον θάνατο

  1. πιστευε στο θεο και μην ακους τιποτα απο οσα λεγονται και ο νοων νοειτω και ουαι τω ανοητω

  2. την τυφλα σας δεν ξερετε απατεωνες ονειροπαρμενοι πανυβλακες

  3. Eυτυχώς που δεν επιτρέπει ο Θεός να γυρίζουν πίσω οι κεκημημένοι για να μας πουν για τη γαλήνη και την ευφορία της ψυχής τους στην άλλη ζωή,θα είχαμε πηδήξει όλοι απ τα μπαλκόνια.
    Εκείνη η τρομακτική σκαλωσιά που δείχνει το βίντεο πρέπει να τυπωθεί καλά μεσα στο μυαλό μας αν θέλουμε να ζήσουμε στη αιωνιότητα μεσα σε γλυκειά ευφορία και δίπλα στον Κύριο μας Ιησού Χριστό.
    Προσωπικά ελπίζω στην επιείκεια Του και προσπαθώ κάθε μέρα να κάνω το θέλημά Του αλλά νιώθω τις περισσότερες φορές πως είμαι πάρα πολύ αδύναμος,ανίκανος και άχρηστος.
    Δεν τα λέω επειδή έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση τα λέω επειδή με γνωρίζω πολύ καλά.
    Δόξα σοι Κύριε Ιησού Χριστέ γεννηθήτω το θέλημά Σου.
    Δέξου Κύριε τη παράκλησή μου να κρίνεις με επιείεια όλες τις ψυχές και τη ψυχή του πατέρα μου και πες της μάνας μου πως δεν θα τη ξέχασα ποτέ.

  4. Δηλ ολο το συμπαν φτιαχτηκε απο εναν τυπο για να ζει ενα ειδος πιθηκου σε ενα πλανητακο για 80 χρονια οπου και αυτα τα χρονια θα του ειναι τελειως αχρηστα γιατι υπαρχει κατι αλλο οπου κανενας δεν ξερει τι ειναι αλλα θα ζει σε μια αγνωστη μορφη αιωνια και γαληνια ΟΜΩΣ θα πρεπει να προσεχει το καθε του βημα γιατι αν τον στεναχωρησει εφτιαξε χωρις ιδιαιτερο λογο μια κολαση οπου θα βασανιζεσε φριχτα για ΠΑΝΤΑ επειδη τον στεναχωρισες τα χρονια που εζησες χωρις νοημα σε αυτον τον πλανητη…εστειλε μαλιστα και τον ΓΙΟ του να μας σωσει απο τα βασανιστηρια τον οποιο ειδε ουτε το 1% του τοτε πληθυσμου και ο οποιος απο'τι βλεπουμε σημερα δεν καταφερε τιποτα!!και για καποιο λογο παροτι θεος και παντοδυναμος ουτε ο ιδιος αποφασησε να εμφανιστει ποτε στο δημιουργημα του ουτε θελησε ποτε να εχει μια θεα διπλα του ουτε να κανει ποτε αλλο παιδι!…και βαση αυτον ο ανθρωπος θεωρητε το ποιο εξυπνο ζωο!!ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ….

Comments are closed.