Μπαλάφας: Ίσως αυξηθούν περαιτέρω οι ροές μεταναστών λόγω των εκλογών στην Τουρκία

«Όχι δεν θα γίνει σύρραξη με την Τουρκία», ανέφερε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
«Η κατάσταση με την Τουρκία είναι τεταμένη. Πολύ πιθανόν στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία, να εντείνει την προκλητικότητα. Όχι δεν θα γίνει σύρραξη με την Τουρκία»,
δήλωσε ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στο epsilontv.

Για την αυξημένη ροή των προσφύγων, ο κ.Μπαλάφας είπε «ότι η κυβέρνηση ανησυχεί για αυτή την αύξηση που υπάρχει. Μάλιστα ίσως αυξηθεί περαιτέρω στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου της Τουρκίας. Αρκετοί είναι αυτοί που μπαίνουν στην χώρα μας και δεν είναι πρόσφυγες».

Για το Σκοπιανό ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής είπε «ότι είμαστε σε καλό δρόμο,αλλά δεν είμαστε μόνοι μας που συζητάμε για το Σκοπιανό».

loading...

4 thoughts on “Μπαλάφας: Ίσως αυξηθούν περαιτέρω οι ροές μεταναστών λόγω των εκλογών στην Τουρκία

  1. ΠΑΝΤΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΤΗΛΑ

    ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  2. Το καταφέρατε, γεμίζετε την Ελλάδα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίσταση, με μουσουλμάνους…..

  3. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ.Ε,ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ…..

  4. ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΤΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ…..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΩ ΧΑΝΤΑΚΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩΩΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ….ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΣΤΙ …ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ..ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΑΣ…

Comments are closed.