ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ

Γράφει ο Υποναύαρχος Φενέκος Στέλιος…

Η δημόσια αποκάλυψη από τον κ. Καμμένο ότι θα μεταφερθούν 3.500 χιλιάδες στρατιώτες στα νησιά και άλλοι τόσοι στον Έβρο, τον καθιστά άμεσα εξαιρετικά επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας.
Πρόκειται περί μοναδικής ανευθυνότητας.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι αποκαλύπτοντας τέτοιου είδους μετακινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων και αλλαγές στην επιχειρησιακή διοίκηση, σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, κάνει κακό στη χώρα και βάζει βούτυρο στο ψωμί της Τουρκίας;
Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει αντίδραση από πλευράς Τουρκίας που θα επικαλεσθεί λόγους δικής της ασφάλειας για να αυξήσει την
επιθετικότητά της, και να την δικαιολογήσει στο διεθνές περιβάλλον.
Είναι τεράστια η ευθύνη του πρωθυπουργού που τον αφήνει ακόμη στη θέση του.
Ευθύνη όμως έχουν και ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Α/ΓΕΣ που δεν αντιδρούν στις συνεχόμενες αντιθεσμικές παρεμβάσεις του ανεγκέφαλου Υπουργού στο έργο τους.
Είναι δική τους αποκλειστικά ευθύνη η διαφύλαξη του απόρρητου χαρακτήρα των μετακινήσεων των στρατιωτικών μονάδων σε μία τέτοια κρίσιμη περίοδο και ιδιαίτερα στις συγκεκριμένες περιοχές.

loading...

2 thoughts on “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ

  1. ΚΥΡΙΕ ΦΕΝΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙ Ο ΥΕΘΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ,ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΣ Ή ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ,ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ (ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ) ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ή Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΝΤΓΟΣ ΕΑ.

  2. ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΡΚΙΣΘΗΚΑΝ ? ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΡΟΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ,ΑΣ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Comments are closed.