Α. Σαμαράς: Απαραίτητος εταίρος το Κίνημα Αλλαγής

«Η υπέρβαση που χρειαζόμαστε σήμερα είναι μεταρρυθμιστική, πατριωτική, δημοκρατική και αξιακή. Όλα έχουν ήδη ξεκινήσει, την περίοδο 2012-14. Το Κίνημα Αλλαγής είναι απαραίτητος εταίρος αυτής της μεγάλης σύγκλισης. Άλλωστε, έχουμε πια κοινό έργο να υπερασπιστούμε…».

Αυτό τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε άρθρο του στην «Καθημερινή», με τίτλο: «Υπερβάσεις, συγκρούσεις και συγκλίσεις».

Ο κ. Σαμαράς απαριθμεί τα πεπραγμένα των 2,5 χρόνων διακυβέρνησης της περιόδου 2012-2014, αναφέροντας ότι «τότε ξαναστήσαμε τη χώρα στα πόδια της και της ξαναδώσαμε το δικαίωμα στην Ελπίδα!». Στον αντίποδα, αναφέρει ότι «σήμερα η Ελλάδα υποχωρεί και σε ανταγωνιστικότητα και στη μάχη κατά της διαφθοράς και στις αναπτυξιακές προοπτικές. Παντού! Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει, όχι απλώς το “παλιό”, αλλά το χειρότερο από το “παλιό”!».

«Τώρα», προσθέτει, «πρέπει να ξανακτίσουμε στα ερείπια που αφήνει πίσω του. Και να οικοδομήσουμε πάλι τις απαραίτητες συγκλίσεις», διευκρινίζοντας ότι όμως «δεν μπορούν να συγκλίνουν αυτοί που θέλουν να πάνε τη χώρα μπροστά, με όσους πασχίζουν να την ξανασύρουν πολύ πίσω». Ο κ. Σαμαράς καταλήγει πως «για να υπάρξει αληθινή υπέρβαση και αποτελεσματική σύγκλιση, το παλιό που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά! Και οριστικά…», τονίζοντας ότι δεν πρέπει να αναδειχτεί σε «πόλο αντισυσπείρωσης».

loading...

4 thoughts on “Α. Σαμαράς: Απαραίτητος εταίρος το Κίνημα Αλλαγής

  1. Γιατί ρε σάχλα απαραίτητος εταίρος; Μήπως γιατί σας συνδέουν παλιές αμαρτίες, που μας κατάντησαν εδώ που είμαστε σήμερα; Αποθύμησε η ψόφα το κλεφτοπασοκ για άλλες αλλαξοκολιές που θα κρατήσουν άλλα 40 χρόνια μήπως;

  2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΑΣ, ΣΕ

    ΝΕΑ Π Α Σ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α !!

    ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ…ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2012):

    <<….. Και το λέω ρητά και κατηγορηματικά:
    ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΄Οσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
    Δεν μπορούμε να βγούμε απ΄ την ύφεση μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση…>>

    ΤΟΣΟ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"…

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ

  3. Καθίκι προδότη κρεμάλα μόνο σού αξίζει καραγκιόζη μαζί μέ τόν άλλο προδότη τόν βενιζέλο κλπ κοπρόσκυλα

Comments are closed.